- Πόντοι
- 2,148
Μην ανησυχείς δεν εννοεί εσένα.
Εμένα εννοεί.
Και δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται για τη γνώμη μου για την κιθάρα. Η οποία επίσης μπορεί να είναι λάθος. Επειδή εγώ δεν είμαι ειδικός (φυσικά και να ήμουν, δεν θα γυρνούσα να λέω ότι είμαι ειδικός, αυτό είναι κάτι που θα άφηνα τους άλλους να το κρίνουν).
κοίτα να δεις στην ηλικία που έφτασα πλέον έμαθα να μη δίνω γ για τίποτα, αλλά ιδίως όταν βλέπω ότι ξέρω 5 και ο άλλος ξέρει 15 ή 1015 θα υποχωρήσω.
Μια γνώμη έχω και θα την πω, αλλά για το καλό της συζήτησης και της παρέας θα προσπεράσω πολλά.
Ενδιαφέρον το νήμα της βίνταζ αλλά μου κάνουν εντύπωση κάποια πράγματα
1 η χαμηλή τιμή αγοράς.
2 η αφέλεια του op. Εδώ βλέπω πράγματα στο youtube και ο κόσμος κρύβει SN κι ο άλλος διαφημίζει ότι βρήκε ένα λαχείο στο πεζοδρόμιο... (όταν βλέπεις ότι κάποιος βγάζει μια σύνθεσή του στο κανάλι του και έρχεται ο χ τυχάρπαστος και στην μπλοκάρει ως δική του...)
3 αγόρασα μια απλή κιθαρίτσα των 400 ευρώ στα 200 και το πρώτο που έκανα ήταν να πάρω απόδειξη (τώρα...παλιότερα δεν το έκανα...όσο γερνάς μαθαίνεις), γιατί εντάξει το παιδί που την είχε ούτε ξέρω από που την βρήκε, την έκλεψε ο,τιδήποτε...
Ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο και το μόνο που μας μένει είναι να παίζουμε και να μιλάμε για κιθάρες.
Δεν μου αρέσει να κόβω γέφυρες με κανέναν και προς καμιά κατεύθυνση.
Πάντα μπορεί να κάνω λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: