Το πιο φάλτσο solo του κόσμου !!!

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
http://www.youtube.com/watch?v=Nd1IVRqWq6A

Αν ήμουν ο Knopfler και άκουγα αυτό το solo, θα είχα πάθει ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!

Δίνω προκαταβολικά συγχαρητήρια σε όσους καταφέρουν να το ακούσουν μέχρι τέλους...!!!

:lol: :lol: :lol:

ο τύπος το κάνει ΣΤΑΝΤΑΡ για πλάκα :lol:

ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω πως με ένα σήμα fender 2 μέτρων και άλλες 2-3 κιθάρες από πίσω του παίζει έτσι :lol:

αν το κάνει σοβαρά, τότε τον προσκυνάωβασικά, με όποια διάθεση και αν το κάνει, είναι παλικάρι και θεός)!!!!!ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!

και μάλιστα ΣΑΠΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!! :lol: :lol:

Δε ξέρω αν το κάνει για πλάκα, πάντως το πόσταρε στο νεο-ιδρυθέν forum Strat-Talk (αδερφάκι του TDPRI) και εγώ δεν άντεξα και του "την είπα"... :roll: :roll: 8)

woohoo.gif
woohoo.gif

Βρηκα άνθρωπο που σολάρει χειρότερα από μένα!!!!!!!!

yupi3ti.gif

κριμα σε οσους δε το ειδαν ολο....στο τελος κανει τα καλυτερα... :twisted: :twisted:

Δε ξέρω αν το κάνει για πλάκα' date=' πάντως το πόσταρε στο νεο-ιδρυθέν forum Strat-Talk (αδερφάκι του TDPRI) και εγώ δεν άντεξα και του "την είπα"... :roll: :roll: 8)
καλα τι καραγκιοζης... 8O

παντως το ..αδερφiko forum του TDRPI (http://www.tdpri.com/),εγω θα ελεγα οτι ειναι το FDB(http://www.fenderforum.com/forum.html),το οποιο ειναι απιστευτο αλλα νομιζω πρεπει να δινεις καποια συνδρομη για να εισαι μελος... :?

"This is me playing some nasty licks to the tune of Dire Straits - DIG"

....but they're really NASTY :lol:

Μια και αναφέρατε πάντως το "το κάνει για πλάκα", μπορείτε να φαλτσάρετε άσχημα επίτηδες; Εγώ ορισμένες φορές προσπαθώ να κάνω τα πιο παράλογα φάλτσα, ή να παίζω εντελώς εκτός ρυθμού ξέρω γω, αλλά τελικά είναι αδύνατο, πάντα καταλήγω να παίζω κάτι σχετικά λογικό! Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι μάλλον αδύνατο να το πετύχεις αυτό αν δεν "το έχεις". Πχ, αυτό που κάνει ξέρω γω η Βέρα Λάμπρου που (συγνώμη για την έκφραση, αλλά δεν υπάρχει άλλη) ΠΗΔΑΕΙ κάθε έννοια ρυθμού και κλειδιού μου είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να το πετύχω, και μιλάμε ότι το ΘΕΛΩ (για πλάκα φυσικά). Το έχετε δοκιμάσει ποτέ αυτό; Πού καταλήξατε;

edit: πάντως για να είμαι ειλικρινής έχω ακούσει και πολύ χειρότερα :)

πωπω....ο τυπος ειναι....δεν υπαρχει λεξη.....δλδ...κ επιτιδες δεν μπορει καποιος να κανει κατι τετοιο...τι να πω....

ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΥΞΟΥΝ Κ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ!!!!!!! 8)

Εχει και έναν τύπο που παίζει μερικά peppero ριφάκια απο το Blood Sugar. Αυτά είνα σαφώς καλύτερα παιγμένα......

Γιατί ρε παιδιά, τι έχει το σόλο?????

Just kidding

Ο κύριος μαλλον νομιζε οτι κραταγε μπουζουκι αλλιως δεν εξηγειτε. :lol:

ειναι θεατρο και γιαυτο τον παω. εγινε ρεζιλι σε 197 ατομα

Respect στον μεγάλο στο τελος εσπειρε

Ρε μπας και φοράει ακουσικά και σολάρει πάνω σε άλλο κομμάτι????

Ρε μπας και φοράει ακουσικά και σολάρει πάνω σε άλλο κομμάτι????
Μα η παράνοια είναι ότι δεν σολάρει. Rhythm παίζει.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το κάνει επίτιδες.Ένας άσχετος θα ακουγόταν πραγματικά ανυπόφορος.Τι εννοώ...Ο τύπος παίζει αλλά όλες οι (φάλτσες)νότες του ακούγονται καθαρά.Δεν παίρνει σβάρνα και αλλες χορδές όπως οι αρχάριοι.Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι "ξέρει" τι κάνει.Εκτός αν είναι περίπτωση

Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι "ξέρει" τι κάνει.Εκτός αν είναι περίπτωση

σιγουρα ξερει τι κανει

αλλα πραγματικα δεν αντεξα...

στο 1/3 το εκλεισα.

δεν το περιμενα τοσο δυσκολο να το ακουσω ως το τελος αλλα ηταν πραγματικα φριχτο!το παλικαρι ανοιξε νεους οριζοντες στην αρμονια!

Πάντως κατάφερε να τραβήξει την προσοχή μας όσο μας την τραβάνε οι καλοί σολίστες!

Και να δεις οτι απο τον επόμενο μήνα στα ωδεία όλου του κόσμου θα κάνουν σεμινάρια για την νέα τεχνική tuneless solo!

Μια και αναφέρατε πάντως το "το κάνει για πλάκα"' date=' μπορείτε να φαλτσάρετε άσχημα επίτηδες;[/quote']

για να πετύχεις το "σωστά" ΑΣΧΗΜΟ φαλτσάρισμα, είναι πολύ δύσκολο.

ο τύπος δεν το καταφέρνει καθόλου σε αυτό.αυτό που κάνει είναι απλά να παίζει τυχαίες νότες.

όσοι θέλετε να δοκιμάσετε, κάντε το εξής:γράψτε ένα ρυθμικό σαν Backing και δοκιμάστε να παίξετε από πάνω ΜΟΝΟ τις νότες που ΔΕΝ είναι στην κλίμακα :lol: ακούγεται αρκετά ηλίθιο, αλλά το προσπαθώ αρκετό καιρό να κάνω κάτι τέτοιο το οπίο να βγάζει και κάποιο "νόημα". :lol: ακόμα δεν έχω καταλήξει πουθενά βέβαια :P πού θα πάει; θα το βρω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back