Aυτό το κάνω γιατί η συζήτηση με αυτά που παρέθεσες μπαίνει πια πολύ καθαρά στη σφαίρα του θρησκευτικού, και δεν μπορώ να συμμετάσχω σε μια τέτοια συζήτηση με τις αντιρρήσεις μου.2. Συμφωνείτε να μην αναρτήσετε: παραπλανητικά, δυσφημιστικά, ανακριβή μηνύματα ή με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού ή φυλετικού χαρακτήρα.
Καμία αντίρρηση στο να διαγραφεί η ανάρτησή μου φίλε μου. Δεν νομίζω όμως οτι πρόκειται περί εμπρηστικού κειμένου μιας και δεν προσβάλλει κάποιον που θρησκεύεται όπως θρησκεύεται. Τέλος πάντων, καμία αντίρρηση στη διαγραφή. Καλή καρδιά να έχουμε και να μην πονάμε (ιδιαίτερα στα αυτιά).bloody_sunday είπε:Kαλά όλα αυτά Επίκουρε και σχετικά με το θέμα μας, αλλά θα μου επιτρέψεις να σου θυμίσω - μιας και είναι αρκετά εμπρηστικά - τον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ:
Aυτό το κάνω γιατί η συζήτηση με αυτά που παρέθεσες μπαίνει πια πολύ καθαρά στη σφαίρα του θρησκευτικού, και δεν μπορώ να συμμετάσχω σε μια τέτοια συζήτηση με τις αντιρρήσεις μου.
Ποιοι; Δεν βαριέσαι, καλοδεχούμενοι όποιοι και να είναι. Για ρώτα τους αν τρώνε σουτζουκάκια και αν προφταίνω να τα ετοιμάσω...............Evilnye είπε:Κοινώς, μετανοείτε. ΗΡΘΑΝ!
Ζούμε ρε παιδιά?Χαρίλατρε εσύ είσαι?Τρόλλευ,Τέρυ,Εύη ονειρεύομαι?Είμαστε ζωντανοί?Να πάρει!!!harilatron είπε:Βέβαια ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα πει αυτός ο αλήτης σήμερα.
(Όχι ότι θα βγάζει περισσότερο νόημα από όσα έλεγε μέχρι τώρα).
Μάλλον θα έχουν υπογράψει κάτι στο οποίο θα αναγράφεται με πολύ ψιλά γράμματα οτι ο διδάσκαλος-λαμόγιο δεν φέρει ευθύνη αν δεν εκπληρωθούν οι προφητείες του. Τέτοιοι τύποι δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη...harilatron είπε:Αλήθεια, τι ελπίδες έχουν αν κάποιοι από τα θύματά του καταθέσουν αγωγή εναντίον του ζητώντας να τους επιστραφούν οι δωρεές? (Μπορούν να ισχυριστούν ότι τους εξαπάτησε με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα - αλήθεια θα λένε).
Τα καμένα τμήματα του εγκεφάλου και τον χρόνο τους δεν πρόκειται βέβαια να τον πάρουν πίσω....
Δεν υπαρχεις ;DNikoubis είπε:Τι; Δεν εχετε δει την προγνωση;
![]()
100%θα αναγράφεται με πολύ ψιλά γράμματα οτι ο διδάσκαλος-λαμόγιο δεν φέρει ευθύνη αν δεν εκπληρωθούν οι προφητείες του
Δύσκολο (και πολύ καλό) νομικό ερώτημα με ικανά επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. Πάντως αυτοί που τους απέσπασε χρήματα πιστεύω ότι αν ήταν να κινηθούν δικαστικά κατά κάποιου, πιθανότερα θα στρεφόταν κατά όσων θέσπισαν το νέο ημερολόγιο (με προσεπίκληση για πρόσθετη παρέμβαση υπέρ αυτών, των «Ιουλιανών») και φυσικά με ψόγο ότι μετράν λάθος (οι νεοημερολογίτες)! ;D Δε διανοούμαι ότι θα επέρριπταν ευθύνη στο Δάσκαλο! ;Dharilatron είπε:Αλήθεια, τι ελπίδες έχουν αν κάποιοι από τα θύματά του καταθέσουν αγωγή εναντίον του ζητώντας να τους επιστραφούν οι δωρεές? (Μπορούν να ισχυριστούν ότι τους εξαπάτησε με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα - αλήθεια θα λένε).
Τα καμένα τμήματα του εγκεφάλου και τον χρόνο τους δεν πρόκειται βέβαια να τον πάρουν πίσω....
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν διαθέτουν εκείνες τις νοητικές λειτουργίες που θα τους οδηγούσαν στο να ζητήσουν λεφτά πίσω. Είναι τόσο εξαρτημένοι (γιατί περί εξάρτησης πρόκειται) που εύκολα θα έδιναν κι άλλα για τον οποιοδήποτε λόγο.spy είπε:Μάλλον θα έχουν υπογράψει κάτι στο οποίο θα αναγράφεται με πολύ ψιλά γράμματα οτι ο διδάσκαλος-λαμόγιο δεν φέρει ευθύνη αν δεν εκπληρωθούν οι προφητείες του. Τέτοιοι τύποι δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη...
Τα άρθρα 505-512 (ενοχικό δίκαιο) Α.Κ. (Αστικός Κώδικας) αφορούν ακριβώς αυτό το θέμα Εύη, την ανάκληση δωρεάς. Υπάρχουν επίσης και τα άρθρα 1835-1838 Α.Κ. (κληρονομικό δίκαιο) που αφορούν την «μέμψη άστοργου δωρεάς» (διαδικασία ανάκλησης είναι και αυτή) , υπάρχει η δωρεά υπό τρόπο 503 ΑΚ (που ανακαλείται, αν δεν πληρωθεί ο τρόπος) και τέλος το άρθρο 2033 Α.Κ. που αφορά ανάκληση δωρεάς αιτία θανάτου. Αν συνεχίσω όμως σε περαιτέρω ανάλυση 1ον Θα γίνω βαρετόςEvilnye είπε:Τίθεται θέμα να ζητήσει κάποιος πίσω τα λεφτά του σε δωρεά;;
Η έννοια της δωρεάς είναι ότι τα δίνεις χωρίς να περιμένεις κάτι ή κάνω λάθος;
Kαλά πλάκα μας κάνει?Έτσι ξέρω και γω...Δηλαδή αν και πάλι δεν πέσει μέσα θα το πάει ένα χρόνο παραπέρα πάλι?Μάλλον θέλει να κάνει καλή μπάζα πριν πεθάνει ο γέρος...saviola είπε:Κατι περι λάθος υπολογισμού ακουσα και οτι η ημερομηνία ειναι κατι Οκτώβριου τελικά, οποτε εχουμε και την 5 Δοση του δάνειου, και το που θα παμε διακοπές, και το αν θα αδυνατίσουμε τελικά το καλοκαίρι, βάσανα ;D