TΟ Noiz ΣΤΕΝΕΨΕ!!!

Τελικα το gif που ηθελα να φορτωσω ηταν 322 kb :o, εβγαλα τα μισα καρε και επεσε στα 172. Παλι το φορτωνει σαν στατικη εικονα. Αν θυμαμαι καλα παλιοτερα υπηρχε στην αρχικη σελιδα ενας συνδεσμος για τους κανονισμους του φορουμ οπου ανεφερε και το οριο σε kb. Τωρα δεν το βλεπω.

Εγώ ξαναέκανα refresh το avatar μου και όλα οκ. Ηθελα να ξέρω ποιός έκανε πάλι αυτό το μπάχαλο...ούτε στα mac δεν παίζει σωστά...που είναι επιτέλους το κράτος?

Ναι πηγα και εγω στο προφιλ μου και ειχε εξαφανιστει το αβαταρ μου. Το ξαναεβαλα και problem solved...πως μας προεκυψε αυτο ομως?

Παιδιά εγώ χρησιμοποιώ τον τελευταίο Firefox (εξ' απ' ανέκαθεν) και μπαίνω από διάφορα πισιά, με αναλύσεις από την κλασσική 1024x768 μέχρι αρκετά υψηλότερες αλλά και widescreen. Το άβατάρ μου έχω αναγκαστεί να το ανεβάσω 4 ή 5 φορές επειδή εξαφανίζεται συνεχώς... και επίσης δεν βλέπω και διάφορα άλλα που έχουν εξαφανιστεί...

bloody_sunday είπε:
και επίσης δεν βλέπω και διάφορα άλλα που έχουν εξαφανιστεί...
Μη με τρομαζεις τωρα... Τι δηλαδη; Επισυνάψεις ή εικονες μεσα σε κειμενα;

Τωρα θυμηθηκα οτι παλιοτερα μπορουσα να φορτωσω avatar απο url για αυτο και δεν υπηρχε προβλημα με το μεγεθος σε kb. Δεν βλεπω ομως πλεον αυτη την επιλογη στο προφιλ μου. Ισως αυτο ευθυνεται και για αλλα avatars που εξαφανιστηκαν. Γιατι συμβαινει αυτο?

Με τι βλακειες καθομαι και ασχολουμαι παλι πρωινιατικα... αλλα θα ηταν ωραιο για αβαταρ αυτο που βρηκα :-\

bihlas87 είπε:
Τωρα θυμηθηκα οτι παλιοτερα μπορουσα να φορτωσω avatar απο url για αυτο και δεν υπηρχε προβλημα με το μεγεθος σε kb. Δεν βλεπω ομως πλεον αυτη την επιλογη στο προφιλ μου. Ισως αυτο ευθυνεται και για αλλα avatars που εξαφανιστηκαν. Γιατι συμβαινει αυτο?
Γιατι για να φορτωσει μια σελίδα υπήρχε αμεση εξαρτηση με το λινκ των αβαταρ και το πόσο γρηγορα ή αργα ήταν εκεινα τα σάιτ που τα φιλοξενούσαν. Η ταχυτητα του Noiz δηλαδή είχε αμεση εξαρτηση με τα λινκ αυτά. Γι αυτό αφαιρεθηκε αυτη η επιλογή.

yameth είπε:
Γιατι για να φορτωσει μια σελίδα υπήρχε αμεση εξαρτηση με το λινκ των αβαταρ και το πόσο γρηγορα ή αργα ήταν εκεινα τα σάιτ που τα φιλοξενούσαν. Η ταχυτητα του Noiz δηλαδή είχε αμεση εξαρτηση με τα λινκ αυτά. Γι αυτό αφαιρεθηκε αυτη η επιλογή.
Μαλιστα, understood ;). Πλεον τι περιορισμοι σε αναλυση και μεγεθος ισχυουν, animated gif δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση να φορτωσω?

yameth είπε:
Μη με τρομαζεις τωρα... Τι δηλαδη; Επισυνάψεις ή εικονες μεσα σε κειμενα;
Όχι, δεν τίθεται θέμα, αυτή τη στιγμή τα πιο πολλά τα βλέπω, και είμαι σε οθόνη 1280x800. Aλλά πχ. στη σελίδα http://www.noiz.gr/index.php?topic=169420.10 βλέπω μόνο τα άβαταρ του Spimav, του Elavd και του Alderbody, και σε αυτήν http://www.noiz.gr/index.php?topic=169420.20 μόνο του Alter.

marathon είπε:
ούτε στα mac δεν παίζει σωστά...
Μα να τα ξαναλέμε;
Πάρε PC να δεις την υγεία σου (να την δείς όχι να τηνς βρείς. Είμαι ακριβολόγος  :P)

Nikolas είπε:
Μα να τα ξαναλέμε;

Πάρε PC να δεις την υγεία σου (να την δείς όχι να τηνς βρείς. Είμαι ακριβολόγος  :P)
Eίσαι νέος και δεν ξέρεις...αλλά και δεν ακούς τους μεγαλύτερους...φτιάξε τώρα το avatar σου.

bloody_sunday είπε:
Όχι, δεν τίθεται θέμα, αυτή τη στιγμή τα πιο πολλά τα βλέπω, και είμαι σε οθόνη 1280x800. Aλλά πχ. στη σελίδα http://www.noiz.gr/index.php?topic=169420.10 βλέπω μόνο τα άβαταρ του Spimav, του Elavd και του Alderbody, και σε αυτήν http://www.noiz.gr/index.php?topic=169420.20 μόνο του Alter.
Δυστυχώς σε όσους χαθηκε, θα πρέπει να κανουν μια επανατοποθετηση του άβαταρ τους και ολα θα είναι μελι - γαλα παλι.

Ειναι η 2η φορα σημερα που θα κανω επανατοποθετηση του αβαταρ μου.

Ας ειναι λοιπον..... αρκει να μη γινει συνηθεια :)

Edit: Γενικα μου εμφανιζει περιπου το 50% των υπολοιπων αβαταρ των υπολοιπων παιδιων

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οκ, ξαφνικα στο ασχετο δε μου εμφανιζονται οι ελληνικοι χαρακτηρες...οπου εχει ελληνικα μου βγαζει ερωτηματικο...εκει που εκανα browse ανοιγω ενα θεμα (ημουν ηδη στο noiz και διαβαζα) κα ξαφνικα βλεπω μια τη σελιδα κανονικα ΑΛΛΑ αντι για (πχ) "Το Noiz ΣΤΕΝΕΨΕ" εχω "Τ? Νoiz ???????".

Aποτελεσμα....χ**ε ψηλα και αγναντευε...

Αυτα στον firefox, αω να ελεγξω και IE7

Πετάει τους browsers σε Unicode UTF-8 Ξ³ΞΉ'Ξ±Ο…Ο„Ο Ξ²Ξ»Ξ­Ο€ΞΏΟ…ΞΌΞµ μπαΟμποΟτσαλα. Λογικά συμβαίνει στους πεΟισσΟτεΟΞΏΟ…Ο‚ browsers.

edit: ΧΑΚΕΡΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ NOS ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΤΕΛΕ ΜΕ ΥΠΕΡ-ΛΕΠΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΚΑΙ DIMARZIO X2N ΜΕΣΑ ΑΠΟ BLACKFACE TWIN REVERB ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ ΜΕ ΤΟ REVERB ΚΑΙ ΤΟ TREMOLO ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδες σόρι για την ταλαιπωρια αλλα εχουμε φαει επιθεση απο χακερς.

Το προβλημα με τα αβαταρ απο κει προκυπτει.

Καντε λιγη υπομονη.

yameth είπε:
Πελάτες μου!!!  ;D Εεεέφτασε!

Ας τα παρουμε ενα - ενα.

1.Τι εννοείς δηλαδή; Οτι δεν ειναι "στενο" πια;Τι αναλυση εχει η ηοθονη σου;

2.Δηλαδη ποιες φωτο δεν βλέπεις; δωσε παραδειγμα.
σορυ που απανταω τωρα, αλλα δεν ημουν σπιτι ολη μερα!!

1.η οθονη μου ειναι οπως ειναι ολες αυτες τις τελευταιες μερες!

δηλαδη 1024x768.παρ ολα αυτα, οταν πρωτοεγινε η αλλαγη, εβλεπα το Noiz ελαααχιστα πιο φαρδυ απο οτι θα επρεπε. τωρα ομως, χωρις να εχω κανει καμια αλλαγη, το βλεπω κανονικα, οπως παλια!

2.δεν βλεπω πολλες φωτογραφιες σε διαφορα θεματα. ας πουμε, δεν βλεπω αυτη...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=169365.20

αν ψαξω θα βρω και αλλες!

Παιδες σόρι για την ταλαιπωρια αλλα εχουμε φαει επιθεση απο χακερς.

Το προβλημα με τα αβαταρ απο κει προκυπτει.

Καντε λιγη υπομονη.

ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου παντως!ημουν ο πρωτος που παρατηρησε το θεμα με τα αβαταρς! :)

BigAlejandro είπε:
ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου παντως!ημουν ο πρωτος που παρατηρησε το θεμα με τα αβαταρς! :)
Εσύ μπορεί να το είδες προχτές αλλά εγώ το έχω δει από την προηγούμενη Πέμπτη!! ;D Όχι ότι έχει κάποια σημασία βέβαια... απλά δεν είπα τίποτα γιατί νόμιζα ότι ήταν περαστικό glitch.

bloody_sunday είπε:
Εσύ μπορεί να το είδες προχτές αλλά εγώ το έχω δει από την προηγούμενη Πέμπτη!!
Eίσαι και ο πρώτος ;) ;) ;)...και δεν είσαι και μαρτυριάρης ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back