- Πόντοι
- 398
Δεν λέω για τους επαγγελματίες από τους οποίους αγοράζουμε πράγματα (τώρα που ξαναδιάβασα το σχόλιο μου βλέπω ότι δεν το διευκρινίζω καλά) λέω για τον τρόπο που λειτουργεί το ίντερνετ, για το τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε στο ίντερνετ. Η δραστηριότητα μας φυλάσσεται επιμελώς κάτω από το όνομα μας αλλά το τι μπορεί να δημοσιευτεί από αυτή τη δραστηριότητα είναι στην κρίση ιδιωτικών υπηρεσιών και χωρών μαζί (όπως λέγαμε στο άλλο θέμα), παίρνεις δηλαδή την ευθύνη των πράξεων σου στο ίντερνετ στο ακέραιο όπως και έξω στον κόσμο με την διαφορά ότι στο ίντερνετ δεν έχεις τα δικαιώματα που έχεις έξω στον κόσμο γιατί ότι και να δημοσιευτεί είναι ρευστό και στην κρίση κάποιου, και η δικαιολογία είναι ότι χρησιμοποιείς ιδιωτικές υπηρεσίες.???? βρε μπαγάσα... αφού τα δικά τους είναι ήδη γνωστά! Τα μαγαζιά που θα δυσφημίσεις για να βρεις το δίκιο σου σαν καταναλωτής ή να προστατευτείς απο απατεώνες, σύμφωνα με τον νόμο. Σε πειράζει που θα δώσεις και τα δικά σου;
Συγκεκριμένα στις κριτικές τις google το κορυφαίο είναι ότι παίρνουν τα καλά σχόλια και όσα από τα κακά σχόλια είναι πολιτικά ορθά για ξεκάρφωμα και το παρουσιάζουν σαν γνήσιο υλικό που έχει δημιουργηθεί από χρήστες και όχι ως διαφήμιση! αυτό είναι απάτη, το λέω ανοιχτά καθώς είμαι και ασύγκριτα πιο επώνυμος από την google χαχα
γιαυτο είπα για μια υπηρεσία που θα επιτρέπει αν δημοσιεύεις επώνυμα πράγματα που κανείς δεν θέλει στο μαγαζί του, και δεν θα μπορούσε να είναι ιδιωτική - κερδοσκοπική η υπηρεσία αυτή
Τι μου ήρθε τώρα καθώς γράφω, φαντάσου έναν κόσμο όπου βγαίνοντας από την πόρτα του σπιτιού σου βρίσκεσαι κατευθείαν σε ιδιωτικό χώρο, σε μαγαζί, από την εξώπορτα στο σουπερμαρκετ και μπορείς να πας μόνο από μαγαζί σε μαγαζί χωρίς δημόσιους δρόμους πλατείες παγάκια, χλωρό κλαδί τίποτα... Ε αυτό είναι το ίντερνετ αυτή τη στιγμή, εκτός από κάτι μέρη που δεν θες να επισκεφτείς με την σύνδεση του σπιτιού σου
Τελευταία επεξεργασία από moderator: