TΟ Noiz ΣΤΕΝΕΨΕ!!!

marathon είπε:
Ebay man!!!
αδυνατο.

μιλαμε για πανω απο 12000 (ναι καλα διαβασες) κομματια!

ποιος θα βγαλει τοσες φωτογραφιες? και κατι ακομα πιο ουσιαστικο... ποιος θα τις ανεβασει????

οπου να ναι θα μας μαλωσουν γιατι ασελγουμε πανω στο θεμα!!

Πράγματι πολύ καλή! Yameth, κοίτα λίγο το πλαίσιο του κειμένου όταν κάνεις "απάντηση" σε ένα θέμα, περισσεύει λίγο..

ισως η πρωτη σωστη κινηση του yameth μετα απο χρονια εδω στο νοιζ....πλακα κανω chief...στο laptop ειμαι καλα τωρα... :D

Looks good  8)

Πάνω που σκεφτόμουν ότι μου είχε λείψει το κλασσικό μας χρώμα και ότι υπήρχε υπερβολικό άσπρο...

image004.jpg

Πετυχημένο, κ δεν το ήξερα ^^

Δεν κατάλαβα αλλαγή στο παράθυρο εγώ, αλλά για να χαίρονται όλοι καλό θα 'ναι :D

Evilnye είπε:
Δεν κατάλαβα αλλαγή στο παράθυρο εγώ, αλλά για να χαίρονται όλοι καλό θα 'ναι :D
Εχεις οθονη 16:9? Θα ειδες μικροτερη διαφορα, αλλα τα περιγραμματα τα θυμασε??

Μπα όχι, κλασσική 4:3 είναι, κ πριν τα έβλεπα κ τώρα, αλλά έχω μονίμως 1024x768, οπότε μάλλον γι αυτό.

Οσοι δουλεύουν με 1024x768 ανάλυση δεν πρέπει να δουν διαφορά. Μόνο αυτοί με μεγαλύτερη ανάλυση θα είδαν πολύ πλαίσιο (κίτρινο). Αλλά δεν χρειάζεται να έχετε όλη την οθόνη ανοιχτή με το browser. Τόσο όσο είναι μια σελίδα, αρκεί.  ;)

Εγώ δεν το είχα προσέξει καθόλου, αλλά τώρα που διάβαζα ένα θέμα παρατήρησα πως πλέον αντί να γράφει funky_bassman γράφει funky_bassma!!! (το Noiz με μετέτρεψε σε ρύζι χωρίς ti!!!!)

funky_bassman είπε:
Εγώ δεν το είχα προσέξει καθόλου, αλλά τώρα που διάβαζα ένα θέμα παρατήρησα πως πλέον αντί να γράφει funky_bassman γράφει funky_bassma!!! (το Noiz με μετέτρεψε σε ρύζι χωρίς ti!!!!)
Ωχ σωστα!

:o

μια μερα μετα την αλλαγη, στο δικο μου pc τουλαχιστον, τα πραγματα επεστρεψαν στην μορφη που ειχαν πριν σαν να μην υπηρξε καμια αλλαγη.

αλλα απο χθες εχω παρατηρησει πως δεν βλεπω πολλα απο τα αβαταρς και σε καποια θεματα δεν βλεπω και τις φωτογραφιες που ποσταρονται!

καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

BigAlejandro είπε:
μια μερα μετα την αλλαγη, στο δικο μου pc τουλαχιστον, τα πραγματα επεστρεψαν στην μορφη που ειχαν πριν σαν να μην υπηρξε καμια αλλαγη.

αλλα απο χθες εχω παρατηρησει πως δεν βλεπω πολλα απο τα αβαταρς και σε καποια θεματα δεν βλεπω και τις φωτογραφιες που ποσταρονται!

Εμ, δρατωμαι της ευκαιριας για να πω οτι στο δικο μου πισι, χωρις να προκαλεσω εγω καμια αλλαγη, βλεπω το noiz στενο οπως πρεπει αλλα οπως και στον Alejandro εχουν εξαφανιστει καποια avatars! Η εξαφανιση δεν εγινε μαζι με το στενεμα, εχτες νομιζω το πρωτοπαρατηρησα...

odis13 είπε:
οπως και στον Alejandro εχουν εξαφανιστει καποια avatars!
Μια από τα ίδια...

Το πρόσεξα τώρα, γιατί δεν βλέπω το avatar του odis...

Αν και χθες παρατήρησα και γω κάποια παρόμοια θέματα με τα άβαταρ, τώρα τα βλέπω όλα κανονικά.  :)

Επίσης, καλό θα ήταν όταν παρατηρείτε κάποιο πρόβλημα στο browser σας να λέτε και ποιός browser είναι και ποιά έκδοση  ;)

BigAlejandro είπε:

Πελάτες μου!!!  ;D Εεεέφτασε!

Ας τα παρουμε ενα - ενα.

1.Τι εννοείς δηλαδή; Οτι δεν ειναι "στενο" πια;Τι αναλυση εχει η ηοθονη σου;

2.Δηλαδη ποιες φωτο δεν βλέπεις; δωσε παραδειγμα.

3.Ουπς! Κατι συμβαίνει με τα αβαταρ που δεν φαινονται... Οχι ολα ομως. Και το δικο μου λειπει. Γιατι;.. Θα το κοιταξω άμεσα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αφου πιασαμε τα avatars, το οριο σε kb ποσο ειναι? Δοκιμασα χθες νο φορτωσω ενα animated gif 118x104 και δεν το φορτωνε.

yameth είπε:
3.Ουπς! Κατι συμβαίνει με τα αβαταρ που δεν φαινονται... Οχι ολα ομως. Και το δικο μου λειπει. Γιατι;.. Θα το κοιταξω άμεσα.
Στον Internet Explorer 7 τα βλέπω κανονικά όλα (εκτός του bihla που μάλλον δεν έχει ακόμα).

Στον Internet Explorer 8 δεν βλέπω το δικό σου, το δικό μου και του odis13 στη συγκεκριμένη σελίδα. Δοκίμασα και το compatibility view που υπάρχει αλλά τίποτα.

Μάλλον θέμα με τον IE 8 πρέπει να είναι, τσεκάρω μπας και υπάρχει κανένα Update και επανέρχομαι...

....δεν βρήκα κάποιο update  :-\

Jasemeister είπε:
Στον Internet Explorer 7 τα βλέπω κανονικά όλα (εκτός του bihla που μάλλον δεν έχει ακόμα).

Στον Internet Explorer 8 δεν βλέπω το δικό σου, το δικό μου και του odis13 στη συγκεκριμένη σελίδα. Δοκίμασα και το compatibility view που υπάρχει αλλά τίποτα.

Μάλλον θέμα με τον IE 8 πρέπει να είναι, τσεκάρω μπας και υπάρχει κανένα Update και επανέρχομαι...

....δεν βρήκα κάποιο update  :-\
Eγω ειμαι σε Firefox, και δε βλεπω το δικο μου, το δικο σου και του Μπος...και μερικα αλλα (σε αλλες σελιδες).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back