TΟ Noiz ΣΤΕΝΕΨΕ!!!

Ευχαριστώ για την επισημανση. Διορθωθηκαν οι αγγελίες. Ετσι κι αλλιως καταχρηστικά ειχαν βαλει τις μεγαλες φωτο μεσα στο κειμενο, τη στιγμη που μπορουν να βαλουν 2 εξ ισου μεγάλες με τον τρόπο που τους υποδεικνύεται. Παντως χρειάζεται ενα μαζεματάκι στα tables που ελπίζω να λήξει σήμερα.

OurDarkness είπε:
Τώρα που γυρίζει δεν αλλάζουμε και το πορτοκαλί σε ένα μπλε - θαλασσί; Το βαρέθηκα λίγο το πορτοκαλί..  ;D
Α ναι...συμφωνώ...+69

mij είπε:
Α ναι...συμφωνώ...+69
Οντως τώρα που αριστερά και δεξιά είναι κενό κάτι θα μπορούσε να γινει... Να μην είναι ετσι, ή αλλο χρώμα ή κατι διφορετικο :o ::) ;D

'Οπως, καλή ώρα, το site του Θωμά που αριστρά και δεξιά (δεξιά μονο βασικά αλλα επειδή εμεις είμαστε πιο προχωρημένοι θα το κανουμε και απο τις δύο*) αλλάζουν αυτές οι ωραιες φοτος...

Μαλλον είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο αλλά μπορούμε να πάρουμε ιδέες... ::)

*μην παει αλλού το πονηρό μυαλό σας  ;D

O Θωμάς επίσης το έχει πάει όλο αριστερά για να μίνει χώρος για τις φωτός... Επισήμανση ήταν αυτο...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ωραια ολα αυτα , παντως εμενα θα μου αρεσε να μην ειναι κατακιτρινη (προς πορτοκαλί) η σελιδα.

την φανταζομαι με μια "κυπαρρισί" πινελια καπου. λεω τωρα.... 8) 8)

spimav_z είπε:
ωραια ολα αυτα , παντως εμενα θα μου αρεσε να μην ειναι κατακιτρινη (προς πορτοκαλί) η σελιδα.

την φανταζομαι με μια "κυπαρρισί" πινελια καπου. λεω τωρα.... 8) 8)
Δες το πόστ μου... ;D

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
To πορτοκαλι ειναι γαληνιο χρωμα. Ειθε να βοηθησει στο να κραταει χαμηλα τα πνευματα στο νοιζ.  ;D
Mέχρι τώρα δεν το έχει καταφέρει...γρήγορα κυπαρρισί" πινελιές

εμενα παλι(που ειμαι ασχετος με αυτα τα τεχνολογικα μαραφετια) το νοιζ σημερα μου φαινεται πιο...πλατη!! δηλαδη χανω λιγο απο την δεξια μερια(οχι εγω, η σελιδα) και πρεπει να κανω αριστερα δεξια με το σκρολ μπαρ!

μπορω να το διορθωσω καπως?

Στα Μac φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! Επιτέλους ένα forum φιλικό και σε "εμάς"!

BigAlejandro είπε:
εμενα παλι(που ειμαι ασχετος με αυτα τα τεχνολογικα μαραφετια) το νοιζ σημερα μου φαινεται πιο...πλατη!! δηλαδη χανω λιγο απο την δεξια μερια(οχι εγω, η σελιδα) και πρεπει να κανω αριστερα δεξια με το σκρολ μπαρ!

μπορω να το διορθωσω καπως?
Με πατημενο το ctrl και το ρολό του ποντικιου (ή το +, -)μπορεις να κανεις zoom in και out

στη σελιδα για να ταιριαζει στην αναλυση της οθονης σου.

εμας τους απλους χρηστες δεν μας σκεφτεται κανεις δηλαδη???

θα με αναγκασετε να βλεπω το noiz apo thn 52'' τηλεοραση μου που φαινεται ΑΨΟΓΑ???

;-)

bihlas87 είπε:
Με πατημενο το ctrl και το ρολό του ποντικιου (ή το +, -)μπορεις να κανεις zoom in και out

στη σελιδα για να ταιριαζει στην αναλυση της οθονης σου.
χμ...

ναι το εχω δοκιμασει ηδη αυτο!

και σε αυτη την περιπτωση παραμικραινουν τα πραγματα!

γιατρε, δεν μ αρεσουν οι αλλαγες σε τιποτα, ειμαι καλα???

BigAlejandro είπε:
εμας τους απλους χρηστες δεν μας σκεφτεται κανεις δηλαδη???

θα με αναγκασετε να βλεπω το noiz apo thn 52'' τηλεοραση μου που φαινεται ΑΨΟΓΑ???

;-)
Πάρε Mac

BigAlejandro είπε:
χμ...

ναι το εχω δοκιμασει ηδη αυτο!

και σε αυτη την περιπτωση παραμικραινουν τα πραγματα!

γιατρε, δεν μ αρεσουν οι αλλαγες σε τιποτα, ειμαι καλα???
Σε εμενα εχει πολλες διαβαθμισεις, στην αμεσως μικροτερη απο αυτην οπου χανεται λιγο δεξια, απλα μενει ενας ποντος πορτοκαλι και απο τις 2 πλευρες, μια χαρα. Ωραια περιγραφη, ε? ;D

Πάρε Mac
Ο mac ομως δεν ειναι Gibson να τον αφησει στα παιδια του...

bihlas87 είπε:
Σε εμενα εχει πολλες διαβαθμισεις, στην αμεσως μικροτερη απο αυτην οπου χανεται λιγο δεξια, απλα μενει ενας ποντος πορτοκαλι και απο τις 2 πλευρες, μια χαρα. Ωραια περιγραφη, ε?
μην παιζει αγχος, εγω καταλαβα τι ηθελες να πεις....αλλα σε μενα δεν ειναι ετσι!!!

mac ομως δεν ειναι Gibson να τον αφησει στα παιδια του...
ναι, αλλα τον mac θα τον φχαριστηθω εγω, ενω το κουπι... ε, την gibson ηθελα να πω, θα την χαρουν μονο τα παιδια!

και τελος, δεν εχω λεφτα για μακ τωρα... μου τα φαγε ολα η γουρουνα!

bihlas87 είπε:
ΤΟ mac ομως δεν ειναι Gibson να τον αφησει στα παιδια του...
Κάνεις λάθος, έχω MAc του 85. Το συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργεί τέλεια, υπάρχει και στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης και...ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

α ρε κατι πατεραδες...

εμενα ο δικος μου γιατι θα μου αφησει μονο κατι γραμματοσημα και κατι παλιες φωτογραφιες??

χαθηκε ο κοσμος να ειναι υπολογιστακιας και να βρεθω με κανα μακ???

εστω μουσικος και να βρεθω με καναν παλιο φεντερ ενισχυτη????

εστω πολιτικος και να μην χρειαστει να ξαναδουλεψω???

αληθεια εχει κανεις καμια ακρη να σπρωξουμε τα βρωμογραμματοσημα? ειναι πολλα κομματια!!!  ;D ;D ;D

BigAlejandro είπε:
αληθεια εχει κανεις καμια ακρη να σπρωξουμε τα βρωμογραμματοσημα? ειναι πολλα κομματια!!!
Ebay man!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back