Προς νεους συνθετες.

Status
Not open for further replies.
Κρίμα που δεν έχω αρκετά φράγκα και μαλλιά για να μαι και γω τέτοιος
θελει ΧΟΝΤΡΑ φραγκα η..... ελευθερια φιλος.. ;D

http://www.wisegeek.com/what-is-a-trustafarian.htm

Παντως αν τα κονομησεις ποτε υπαρχει και οδηγος

http://www.amazon.com/Trustafarian-Handbook-Neo-Hippie-Lifestyle-Funded/dp/1440502153

εχω και δυο τρεις φιλους που ειναι ελληνες..."επαγγελματιες" ροκερς και σκεφτονται να γραψουν εναν αντιστοιχο για τους τοπικους εισοδηματοροκερς.... ;D...

αντιστοιχα φανταζομαι θα υπαρχουν και "μελη μη κυβερνητικων οργανωσεων","οργανωσεων δικαιωματων της αργεντινικης φωκιας","μελη της οργανωσης καταπολεμησης της αλιειας της χιωτικης μουρουνας" και αλλα τετοια... ;D  

Superfunk είπε:
Παντως αν τα κονομησεις ποτε υπαρχει και οδηγος
Από τον Σεπτέμβρη. Τώρα αυγατίζουν στο Χρηματιστήριο  :'(

αντιστοιχα φανταζομαι θα υπαρχουν και ........."μελη της οργανωσης καταπολεμησης της αλιειας της χιωτικης μουρουνας" .....
Από το 97 και περήφανος για αυτό.

Φανατικός συκολόγος, ειδικά τον Αύγουστο.

Toν Σεπτέμβρη λοιπόν. 8)

για συκολογος ειμαι σιγουρος....για ..οικολογος κομματακι χλωμο μια και απο οτι ξερω you work for a living... ;D ;D

(ασε που εισαι και απο τους ελαχιστους...κομμουνιστας... ;D... που ξερω που They work for a living.... ;D....οι περισσοτεροι ειναι συμμαθητες μου απο του Μωραϊτη... με 3-4 trust funds στην Ελβετια...;D ;D)

Αυτό το thread δε θα το είχα καν διαβάσει αν δεν είχε τη λέξη "συνθέτης" στον τίτλο του… που να φανταστώ ότι ο OP εννοούσε περιπλανώμενους τραγουδοποιούς στη Βολιβία...

Έχω πάρα πολλές αντιρρήσεις, αλλά θα αναφερθώ μόνο σε μία: κάποιος που συστήνεται σα "δάσκαλος" και υπογράφει τα κείμενά του και είναι φανατικός υποστηρικτής της έννοιας της εκπαίδευσης, θα πρέπει να μην προτείνει ποτέ σε άλλους κάτι που δεν έχει δοκιμάσει ο ίδιος και που έχει (ο ίδιος) διαπιστώσει ότι λειτουργεί.

Όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και ευσεβείς πόθοι, που δίνουν την ψευδαίσθηση ότι κάποιος μπορεί τελικώς να επιτύχει ακόμη και μέσα από εντελώς άκυρες επιλογές ζωής, αρκεί να έχει…πως το είπε η December… άστρο;

Τουλάχιστον ας διευκρινηστεί ότι το thread αφορά την αστρολογία και ας περάσει στη Παιδική Χαρά τάχιστα.

trolley είπε:
Έχω πάρα πολλές αντιρρήσεις, αλλά θα αναφερθώ μόνο σε μία: κάποιος που συστήνεται σα "δάσκαλος" και υπογράφει τα κείμενά του και είναι φανατικός υποστηρικτής της έννοιας της εκπαίδευσης, θα πρέπει να μην προτείνει ποτέ σε άλλους κάτι που δεν έχει δοκιμάσει ο ίδιος και που έχει (ο ίδιος) διαπιστώσει ότι λειτουργεί.
Καίτοι το σκέφτηκα, ήμουν πιο ευγενικός από τον συμφορουμίτη για να το καταγράψω  ;D

Όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και ευσεβείς πόθοι, που δίνουν την ψευδαίσθηση ότι κάποιος μπορεί τελικώς να επιτύχει ......... αρκεί να έχει…πως το είπε η December… άστρο;
Και που είχα τι κατάλαβα; Με σταύρωσαν στο τέλος.

Τουλάχιστον επέστρεψα ως ένας κοινός, απλός, επώνυμος και συνάμα ταπεινά χαριτόβριτος εσαεί νεανίας.  :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
διορθωμενο κειμενο, sooooorrryyyy ( τι @κατα βαζουν στοn espresso?)

Χαιρομαι που βρισκετε ολα αυτα φαντασιωσεις και ευσεβεις ποθοι... δεν ειναι κακο να εχει καποιος  νεανιας ονειρα...για τους νεους ειναι τα ονειρα. Oλοι θαπρεπε να το καταλαβαινουν  αυτο ( ολοι πρεπει να περασουμε απο τον κομμουνισμο στα νιατα μας, ε? ετσι δεν ειναι?)

Ακυρες επιλογες? Ναι, τωρα που εισαστε σε μια ηλικια που μπορειτε να κρινετε τις επιλογες τις δικες σας και των αλλων, δεχεστε την ακυροτητα τους και το εκφραζετε. Ομως πρωτα, την κανετε την επιλογη. Αφηστε τους αλλους νεανιες να κανουν τις επιλογες τους. Δεν εισαστε ο Μεσσιας.

Και μπορειτε να με λετε στον πληθυντικο οι  December (διοτι ειναι πολλοι οι χειμωνες που περασαν) και οχι η December. Kαι δεν προσεξε κανενας οτι  κατα λαθος εγραψα για την Sheila E., ενω η σωστη street performer ηταν η Cindy Blackman . Δεν εγινε επι σκοπού το λαθος. Ζητω συγνωμη απο τους ντραμερς για το λαθος.  

Δεν ειναι το θεμα αν πρεπει να κατεβουν οι μουσικοι στο δρομο για να ανοιξει  η τυχη τους... αν και θατανε μια ομορφη νοτα στην ερμου και αλλου....

December είπε:
Και εσεις σταυρωμενος? Και σεις Jewish? Oπως ο Χριστος? Τοτε ξερετε για ποιο αστρο ομιλω. Το αστρο του Δαυϊδ. ;D

Χαιρομαι που βρισκετε ολα αυτα φαντασιωσεις και ευσεβεις ποθους... δεν ειναι κακο να εχει καποιος  νεανιας ονειρα...για τους νεους ειναι τα ονειρα. Εσεις θαπρεπε να το καταλαβαινετε αυτο ως παλιος που επεστρεψε... ( ολοι πρεπει να περασουμε απο τον κομμουνισμο στα νιατα μας, ε? ετσι δεν ειναι?)

Ακυρες επιλογες? Ναι, τωρα που εισαστε σε μια ηλικια που μπορειτε να κρινετε τις επιλογες τις δικες σας και των αλλων, δεχεστε την ακυροτητα τους και το εκφραζετε. Ομως πρωτα, την κανετε την επιλογη. Αφηστε τους αλλους νεανιες να κανουν τις επιλογες τους. Δεν εισαστε ο Μεσσιας, ειπαμε.

Και μπορειτε να με λετε στον πληθυντικο οι  December (διοτι ειναι πολλοι οι χειμωνες που περασαν) και οχι η December. Ευχαριστω  Trolley για το χρονο σας. Ξερω οτι ειναι πολυτιμος.

Kαι δεν προσεξε κανενας οτι  κατα λαθος εγραψα για την Sheila E., ενω η σωστη street performer ηταν η Cindy Blackman . Δεν εγινε επι σκοπού το λαθος. Ζητω συγνωμη απο τους ντραμερς για το λαθος. 

Δεν ειναι το θεμα αν πρεπει να κατεβουν οι μουσικοι στο δρομο για να ανοιξει  η τυχη τους... αν και θατανε μια ομορφη νοτα στην ερμου και αλλου....
Σιγά μη σε λέω και ΤΑ December (επειδή είναι πολλά τα χρόνια που πέρασαν). Όμως - σοβαρά - δεν καταλαβαίνω τίποτε από αυτά που γράφεις, προφανώς διότι αναφέρεσαι σε άλλο πρόσωπο. Έσω βέβαιη ότι δεν υπάρχει τίποτε που δεν προσέχουμε (εμείς οι μυστήριοι).

trolley είπε:
Σιγά μη σε λέω και ΤΑ December (επειδή είναι πολλά τα χρόνια που πέρασαν).
Τα December's = Τα Δεκεμβριανά.

Κόλλημα ο Κόκκινος........ ;D

Η σύνδεση της σύνθεσης με την εμπειρία του “παιξίματος” στο δρόμο είναι, νομίζω, άκυρη. Τόσο ως προς την ποιότητα/εξέλιξη της σύνθεσης όσο και ως προς την προώθηση του μουσικού έργου.

Εξηγούμαι: οι παράγοντες που επηρεάζουν το συνθετικό επίπεδο(τεχνική κατάρτιση, μουσική παιδεία, έμπνευση κ.ο.κ.) δεν έχουν παρά μόνον δυνάμει έμμεση σχέση με την εμπειρία του δρόμου. Δηλαδή, δεν είναι ο δρόμος αυτός που σε πάει μπροστά συνθετικά, παρά μόνον αν εσύ έχεις μια καλλιτεχνικά φορτισμένη σχέση μαζί του(αν είσαι π.χ. ο Κέρουακ).

Ως προς την προώθηση, νομίζω πως είναι ομοίως άκυρη η σύνδεση. Δεν θα γίνεις πλούσιος από τα χρήματα που θα μαζεύεις ή από τα cd που θα πουλάς. Επίσης, το να σε “ανακαλύψουν” κάποιοι ιθύνοντες της μουσικής είναι μάλλον τυχαίο γεγονός παρά αφορά ευθέως την συνθετική σου αξία.

Παρ' όλα αυτά, φαντάζομαι πως το να παίζει κανείς μουσική στον δρόμο αποτελεί σημαντική εμπειρία που τον βοηθά, λόγω έκθεσης, στην καλύτερη αντίληψη για την μουσική του.  

audiokostas είπε:
Τα December's = Τα Δεκεμβριανά.

Κόλλημα ο Κόκκινος........ ;D
+ 1  Πολυ καλό ! Μα πολυ !  ;D ;D ;D

Σιγά μη σε λέω και ΤΑ December (επειδή είναι πολλά τα χρόνια που πέρασαν). Όμως - σοβαρά - δεν καταλαβαίνω τίποτε από αυτά που γράφεις, προφανώς διότι αναφέρεσαι σε άλλο πρόσωπο. Έσω βέβαιη ότι δεν υπάρχει τίποτε που δεν προσέχουμε (εμείς οι μυστήριοι).
Μυστηριος εισαι. Δεν πειραζει κανεναν που δεν καταλαβαινεις. Ασε με να γραφω και ακαταλαβιστικα καμμια φορα. Μονο οι αλλοι? Μονο οι μεγαλοι?

+1 kostri

Έτσι είναι. Καλός και ο ρομαντισμός, αλλά εδώ είναι real life baby.

Και κάτι ακόμα. Η αισθητική είναι σχετική. Δεν μου φταίει κανένας κακομοίρης που πήγε απλά για ψώνια να ακούσει τις μπούρδες μου επειδή την είδα καλλιτέχνης. Και ενώ υπάρχουν και αυτοί που μπορεί να βρίσκουν κάτι τέτοιο ενδιαφέρον, όπως ο ΟΡ (και καλά κάνουν), υπάρχουν αλλοι τόσοι (and then some) που δεν γουστάρουν. Με το ζόρι;

Οι δρόμοι δεν ανήκουν σε κανένα (πολύ επαναστατικό, ξέρω).

trolley είπε:
Αυτό το thread δε θα το είχα καν διαβάσει αν δεν είχε τη λέξη "συνθέτης" στον τίτλο του… που να φανταστώ ότι ο OP εννοούσε περιπλανώμενους τραγουδοποιούς στη Βολιβία...

Όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και ευσεβείς πόθοι, που δίνουν την ψευδαίσθηση ότι κάποιος μπορεί τελικώς να επιτύχει ακόμη και μέσα από εντελώς άκυρες επιλογές ζωής, αρκεί να έχει…πως το είπε η December… άστρο;

Τουλάχιστον ας διευκρινηστεί ότι το thread αφορά την αστρολογία και ας περάσει στη Παιδική Χαρά τάχιστα.
Κοιτα φιλε Τρολλευ η αληθεια ειναι οτι αν και σκαρωνω κατι μελωδιουλες στην κιθαρα μου..δεν το εχω δοκιμασει ποτε..

Ειμαι απο τους τυχερους που ευτυχισα να δω την μουσικη μου τυπωμενη και στο σταντ ενος δισκοπωλειου.

Δεν το δοκιμασα ποτε..γιατι ποτε δεν μπηκα σε αυτο το trip..Να καταξιωθω σαν συνθετης.  {Αυτο δεν σημαινει οτι ισως δεν το δοκιμασω μια μερα ομως}

Το δοκιμασαν αλλοι για εμενα {τους αναφερω κιολας}..και ναι  πιστευω οτι αν εισαι αρκετα καλος και εχεις να πεις...λειτουργει.. Ειτε ανεβασεις το τραγουδι σου εδω...ειτε το πεις σε ενα τουνελ του Μετρο στην Ομονοια.

Κατι θα συμβει..Το θεμα ειναι να μην το κρατησεις στο συρταρι σου.

Εσυ τωρα τι προτεινεις σε ενα νεο παιδι που διαβαζει ..σκαρωνει τα κομματακια του και ονειρευεται δεν μας ειπες ?

Να μην προσπαθησει καν...?γιατι..Όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και ευσεβείς πόθοι, που δίνουν την ψευδαίσθηση ότι κάποιος μπορεί τελικώς να επιτύχει ακόμη και μέσα από εντελώς άκυρες επιλογές ζωής, αρκεί να έχει…πως το είπε η December… άστρο;

Να ανεβαζει κομματακια εδω στο Νοιζ...μηπως του πει μπραβο εσυ ο κωστας και το συναφι?  

Και αν του πει μπραβο....μετα τι?

Καταξιωθηκε?  

Τωρα τι σχεση εχει η ιδιοτητα μου σαν εκπαιδευτικος με τις αποψεις και τις εμπειριες μου στο τι πρεπει να κανει ενας συνθετης σημερα αν θελει να κανει κατι με τα τραγουδια του..μονο εσυ ξερεις..και μονο εσυ μπορεις να τα συνδεσεις.

Σχετικα με το αν ειναι εντελως ακυρες επιλογες ζωης οτι προτεινω.....δεν θα σου πω εγω οτι λες τις κλασσικες σου πεσιμιστικες μπαρουφολογιες...Θα στο πουν ο Jeff...o Bruce..o Bob  o Sting...και ολοι αυτοι...που δυστηχως δεν ειχαν μπαρμπα στη Κορωνη...και επρεπε να στησουν κατι απο το μηδεν.

Λυπαμαι αλλα ρε φιλε δεν ειναι ολοι κολλητοι με την Αρβανιτακη {Οπως εσυ} για να της πασαρουν το cd τους χερι χερι..

Καποιοι απο εμας..{μεσα σε αυτους και εγω}φαγαμε πορτα... βιωσαμε την απορριψη -μας πεταγαν το cd μας στον κουβα πριν το ακουσουν...και αλλα πολλα...

και σου εχω ξαναπει...Μην συμμετεχεις σε θεματα που θεωρεις βλακειες εξαρχης ,γιατι το μονο που κανεις ειναι να προκαλεις και να γαμας τα θεματα .

theoctapus είπε:
+1 kostri

Έτσι είναι. Καλός και ο ρομαντισμός, αλλά εδώ είναι real life baby.

Και κάτι ακόμα. Η αισθητική είναι σχετική. Δεν μου φταίει κανένας κακομοίρης που πήγε απλά για ψώνια να ακούσει τις μπούρδες μου επειδή την είδα καλλιτέχνης. Και ενώ υπάρχουν και αυτοί που μπορεί να βρίσκουν κάτι τέτοιο ενδιαφέρον, όπως ο ΟΡ (και καλά κάνουν), υπάρχουν αλλοι τόσοι (and then some) που δεν γουστάρουν. Με το ζόρι;

Οι δρόμοι δεν ανήκουν σε κανένα (πολύ επαναστατικό, ξέρω).
Αν πιστευεις οτι γραφεις μπουρδες...θα συμφωνησω 100% μαζι σου..

Κατσε σπιτι σου και ανεβαζε εδω...

Οι δρομοι δεν ανηκουν σε κανεναν  και ανηκουν σε ολους. ;D ;D

vagelism είπε:

Αλλίως; Να βγει στο δρόμο αν δε γράφει μπούρδες;
Μπορώ να συμφωνήσω ως προς την ιδέα της επιμονής και πίστης στον εαυτο σου, που νομίζω ότι και αυτό είναι το νόημα του θρεντ.

Αλλά ολίγον μπερδεύεται το πράγμα με όλα τα υπόλοιπα.

Σιγουρα εχει πιθανοτητες να κανει κατι περισσοτερο με την μουσικη του....απο το να καθετε εδω μεσα και να κανει +10000 σε ολο το κοσμο μηπως μετα του πεταξουν ενα ξεροκοματο μπραβο..

Φιλε Οκταπους...μιλας υποθετικα φανταζομαι...για αυτο και εγω απανταω υποθετικα..

Δεν αναφερομαι σε εσενα και το τονιζω αυτο!

Καλη συνεχεια σας ευχομαι.

Νικολα το νοημα του thread..ειναι αυτο ακριβως που τονισες.

vagelism είπε:

Εγώ είναι δεδομένο και εξακριβωμένο ότι γράφω μπούρδες, γι' αυτό τις γράφω for my ears only (και δεν ανεβάζω εδώ). Βέβαια, δεν δίνω και δεκάρα για την δική μου μουσική καταξίωση, άρα δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων στους οποίους αναφέρεσαι.

Είσαι όμως σίγουρος ότι αυτοί που παίζουν έξω δεν γράφουν μπούρδες; Υπάρχει κάποιο αξίωμα; Μην το μπερδεύεις με το ενδιαφέρον που πιθανώς εσύ έχεις (και θα το ξαναπώ, και καλά κάνεις). Άλλοι (ίσως οι περισσότεροι) δεν έχουν κανένα απολύτως ενδιαφέρον, αλλά έχουν αυτιά. Οι δρόμοι δεν είναι τσάμπα και ελεύθερες μουσικές σκηνές, είναι .... δρόμοι.

theoctapus είπε:
Εγώ είναι δεδομένο και εξακριβωμένο ότι γράφω μπούρδες, γι' αυτό τις γράφω for my ears only (και δεν ανεβάζω εδώ). Βέβαια, δεν δίνω και δεκάρα για την δική μου μουσική καταξίωση, άρα δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων στους οποίους αναφέρεσαι.

Είσαι όμως σίγουρος ότι αυτοί που παίζουν έξω δεν γράφουν μπούρδες; Υπάρχει κάποιο αξίωμα; Μην το μπερδεύεις με το ενδιαφέρον που πιθανώς εσύ έχεις (και θα το ξαναπώ, και καλά κάνεις). Άλλοι (ίσως οι περισσότεροι) δεν έχουν κανένα απολύτως ενδιαφέρον, αλλά έχουν αυτιά. Οι δρόμοι δεν είναι τσάμπα και ελεύθερες μουσικές σκηνές, είναι .... δρόμοι.
Δεν μπορω να κρινω εγω τι ειναι μπουρδα και τι οχι ...γιατι ειμαι μουσικος..και οπως εσυ ακουω με αλλο τροπο.

Εγω μπορει να θεωρω οτι τα τραγουδια του Φοιβου η του Καρβελα πχ ειναι βλακειες...ωστοσο δεν μπορω να αρνηθω το γεγονος...οταν μπαινω σε ενα club και  παιζουν τραγουδια τους οτι βλεπω 1500 ατομα πανω στα τραπεζια να διασκεδαζουν...

Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο...

Τωρα ισως...πηρες κυριολεκτικα την εννοια..."βγες στο δρομο"...

Βγες στο δρομο σημαινει...Σηκω απο την καρεκλα σου....κλεισε τον υπολογιστη σου..και Εκθεσου..

Παιξε τσαμπα - παιξε παντου -Ζητα να ανοιξεις καλλιτεχνες σε μουσικες σκηνες  κουνησου!!! Μην Καθεσε!!και ναι...παιξε στο Μετρο..Αν πιστευεις στην μουσικη σου...παιξε στο Μετρο.

Ολα αυτα οπως ειπα στην αρχη προυποθετουν ...πιστη.

Αυτη η συνεντευξη εχει ενδιαφερον μετα το 6.20

WNRN - Meg Hutchinson Interview

Ας ξεκινήσουμε από εκεί που αρμόζει:

vagelism είπε:
και σου εχω ξαναπει...Μην συμμετεχεις σε θεματα που θεωρεις βλακειες εξαρχης ,γιατι το μονο που κανεις ειναι να προκαλεις και να γαμας τα θεματα
Αν θέλεις το δικό σου φόρουμ, όπου θα ελέγχεις ποιος θα συμμετέχει και σε ποια θέματα, ή ποια θέματα είναι για drummers και ποια όχι, προσφέρομαι να σου.. χαρίσω ένα, με τη διαβεβαίωση ότι δε θα γραφτώ μέλος. Μέχρι τότε όμως, σταμάτα να σκέφτεσαι σα μαλάκας και θυμήσου ότι δεν έχεις καμία διαχειριστική αρμοδιότητα για να προσπαθείς να επιβάλεις όρους συμμετοχής σε κανέναν, πολλώ δε όταν το κάνεις συκοφαντώντας (δηλ. δε γαμάω τα θέματα, επειδή εσένα δε σου αρέσει να ακούς οτιδήποτε άλλο εκτός από κολακείες από τους μαθητές και τις μαθήτριές σου). Αν ποτέ σου δοθούν διαχειριστικές αρμοδιότητες, τότε τα ξαναλέμε.

Τωρα τι σχεση εχει η ιδιοτητα μου σαν εκπαιδευτικος με τις αποψεις και τις εμπειριες μου στο τι πρεπει να κανει ενας συνθετης σημερα αν θελει να κανει κατι με τα τραγουδια του..μονο εσυ ξερεις..και μονο εσυ μπορεις να τα συνδεσεις.
Δυστυχώς για 'σένα, μπορούν να τα συνδέσουν ΟΛΟΙ. Είναι σαφές ότι παροτρύνεις ανθρώπους σε μία μη-δοκιμασμένη από εσένα διαδρομή και ότι δεν κομίζεις τεκμήρια επιτυχίας ώστε να έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. Ας το πιστέψουμε ότι αυτή η ανευθυνότητα ΔΕΝ επεκτείνεται και στο καθαυτό εκπαιδευτικό σου αντικείμενο. Ή μήπως να μην το πιστέψουμε;

Θα στο πουν ο Jeff...o Bruce..o Bob  o Sting...και ολοι αυτοι...που δυστηχως δεν ειχαν μπαρμπα στη Κορωνη
Τους ξέρεις προσωπικά όλους αυτούς; Πίνετε καφέ; Θα περίμενε κανείς από έναν άνθρωπο της ηλικίας σου να ΞΕΡΕΙ ότι η δημόσια εικόνα των καλλιτεχνών (και ειδικά των ροκ αστέρων) απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα. Τα μικρά ονόματα γιατί τα χρησιμοποιείς; Για να δείξεις ότι υπάρχει κάποια πνευματική συγγένεια ανάμεσα στο ποστ σου και στις επιλογές ζωής που έκαναν; Έλεος.

η December
ΤΑ December, λέμε.

Εσυ τωρα τι προτεινεις σε ενα νεο παιδι που διαβαζει ..σκαρωνει τα κομματακια του και ονειρευεται δεν μας ειπες ?
Και βέβαια σας είπα. Όλα αυτά που γράφεις (με το γνωστό φλύαρο τρόπο) έχουν εξαντληθεί πριν είκοσι περίπου μέρες στο ποστ μου με τίτλο "Περί Δημόσιας Κριτικής". Εκεί (πολύ πριν από εσένα, και με μεγαλύτερη ακρίβεια λόγου) εξηγώ πλήρως για ποιο λόγο δεν πρέπει κάποιος να στηρίζεται στην κριτική που εισπράττει εντός του noiz.gr. Το ότι δεν επεκτάθηκα, οφείλεται σε σεμνότητα: ΔΕΝ θα παροτρύνω ανθρώπους να κάνουν πράγματα που δεν έχω πρώτα δοκιμάσει ο ίδιος!

Να ανεβαζει κομματακια εδω στο Νοιζ...μηπως του πει μπραβο εσυ ο κωστας και το συναφι?
Να και η γνωστή κλανιά για το… συνάφι. Καλά τους κάνεις όμως γιατί σε έχουν στολίσει με Κάρμα=3, δώσ'τους να καταλάβουν. Αν δεν ήσουν στον κόσμο σου για το 100% του χρόνου σου, θα είχες τουλάχιστον προσέξει ότι εγώ, ο κώστας και το συνάφι διαφωνούμε για τα περισσότερα θέματα (π.χ. από εμένα δεν θα είχες πάρει κάρμα=3). Αλλά, όπως είπα: καλά τους κάνεις.

Υ.Γ. Σόρυ που σε είπα "μαλάκα", το ξέρω ότι δεν είσαι, αλλά μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να με βρίζεις.

Και μια ακόμα ερώτηση. Το να παίζει κανείς μουσική σε δημόσιο χώρο που δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο χωρίς συμφωνία με τις αρχές, είναι ή δεν είναι εν δυνάμει παράνομο;

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα