trolley είπε:
Αυτό το thread δε θα το είχα καν διαβάσει αν δεν είχε τη λέξη "συνθέτης" στον τίτλο του… που να φανταστώ ότι ο OP εννοούσε περιπλανώμενους τραγουδοποιούς στη Βολιβία...
Έχω πάρα πολλές αντιρρήσεις, αλλά θα αναφερθώ μόνο σε μία: κάποιος που συστήνεται σα "δάσκαλος" και υπογράφει τα κείμενά του και είναι φανατικός υποστηρικτής της έννοιας της εκπαίδευσης, θα πρέπει να μην προτείνει ποτέ σε άλλους κάτι που δεν έχει δοκιμάσει ο ίδιος και που έχει (ο ίδιος) διαπιστώσει ότι λειτουργεί.
Όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και ευσεβείς πόθοι, που δίνουν την ψευδαίσθηση ότι κάποιος μπορεί τελικώς να επιτύχει ακόμη και μέσα από εντελώς άκυρες επιλογές ζωής, αρκεί να έχει…πως το είπε η December… άστρο;
Τουλάχιστον ας διευκρινηστεί ότι το thread αφορά την αστρολογία και ας περάσει στη Παιδική Χαρά τάχιστα.
Κοιτα φιλε Τρολλευ η αληθεια ειναι οτι αν και σκαρωνω κατι μελωδιουλες στην κιθαρα μου..δεν το εχω δοκιμασει ποτε..
Ειμαι απο τους τυχερους που ευτυχισα να δω την μουσικη μου τυπωμενη και στο σταντ ενος δισκοπωλειου.
Δεν το δοκιμασα ποτε..γιατι ποτε δεν μπηκα σε αυτο το trip..Να καταξιωθω σαν συνθετης. {Αυτο δεν σημαινει οτι ισως δεν το δοκιμασω μια μερα ομως}
Το δοκιμασαν αλλοι για εμενα {τους αναφερω κιολας}..και ναι πιστευω οτι αν εισαι αρκετα καλος και εχεις να πεις...λειτουργει.. Ειτε ανεβασεις το τραγουδι σου εδω...ειτε το πεις σε ενα τουνελ του Μετρο στην Ομονοια.
Κατι θα συμβει..Το θεμα ειναι να μην το κρατησεις στο συρταρι σου.
Εσυ τωρα τι προτεινεις σε ενα νεο παιδι που διαβαζει ..σκαρωνει τα κομματακια του και ονειρευεται δεν μας ειπες ?
Να μην προσπαθησει καν...?γιατι..
Όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και ευσεβείς πόθοι, που δίνουν την ψευδαίσθηση ότι κάποιος μπορεί τελικώς να επιτύχει ακόμη και μέσα από εντελώς άκυρες επιλογές ζωής, αρκεί να έχει…πως το είπε η December… άστρο;
Να ανεβαζει κομματακια εδω στο Νοιζ...μηπως του πει μπραβο εσυ ο κωστας και το συναφι?
Και αν του πει μπραβο....μετα τι?
Καταξιωθηκε?
Τωρα τι σχεση εχει η ιδιοτητα μου σαν εκπαιδευτικος με τις αποψεις και τις εμπειριες μου στο τι πρεπει να κανει ενας συνθετης σημερα αν θελει να κανει κατι με τα τραγουδια του..μονο εσυ ξερεις..και μονο εσυ μπορεις να τα συνδεσεις.
Σχετικα με το αν ειναι εντελως ακυρες επιλογες ζωης οτι προτεινω.....δεν θα σου πω εγω οτι λες τις κλασσικες σου πεσιμιστικες μπαρουφολογιες...Θα στο πουν ο Jeff...o Bruce..o Bob o Sting...και ολοι αυτοι...που δυστηχως δεν ειχαν μπαρμπα στη Κορωνη...και επρεπε να στησουν κατι απο το μηδεν.
Λυπαμαι αλλα ρε φιλε δεν ειναι ολοι κολλητοι με την Αρβανιτακη {Οπως εσυ} για να της πασαρουν το cd τους χερι χερι..
Καποιοι απο εμας..{μεσα σε αυτους και εγω}φαγαμε πορτα... βιωσαμε την απορριψη -μας πεταγαν το cd μας στον κουβα πριν το ακουσουν...και αλλα πολλα...
και σου εχω ξαναπει...Μην συμμετεχεις σε θεματα που θεωρεις βλακειες εξαρχης ,γιατι το μονο που κανεις ειναι να προκαλεις και να γαμας τα θεματα .