• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Το νέο μου pedalboard 2020 - Superfunk

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
[No message]

Attachments

• pb.jpg
    pb.jpg
    274.7 KB · Εμφανίσεις: 0
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για strat κάνουν;

Κάνουν, βέβαια ο ήχος είναι υποδεέστερος.

Με την tele ειναι σαν να είσαι σε γιώτ με την Diane Lane   Ιούλη μήνα στην Νάξο  ,με την strat σαν να είσαι με τη ΛΟΥΚΑ  σε διαδήλωση των "αγαναΧτησμένων" ΦλεΒαρη στο Συνταγμα 

?

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Τα xvive δεν είναι αντίστοιχα με τα mooer joyo κ.λπ. ; Μου αρέσουν πολύ τα mini pedals άλλα όσες φορές τα δοκίμασα ήθελα λίγο σημάδι για να τα πετύχω (πάντα παίζω στο σπίτι και ποτέ live), να ‘χαμε να λέγαμε δηλαδή, αλλά μου έμοιαζαν λίγο εύθραυστα. Α ρε boss-άρα με το καλύτερο stomp switch

Στο tuner δεν είναι λίγο μικρή η οθόνη;

Στο tuner δεν είναι λίγο μικρή η οθόνη;

Μια χαρα παντως την βλεπω εγω την...νοτα και ειμαι και ραμολι.

Εξ'αλλου το κουρδισμα ειναι υπερεκτιμημένο.....?

Με την tele ειναι σαν να είσαι σε γιώτ με την Diane Lane   Ιούλη μήνα στην Νάξο  ,με την strat σαν να είσαι με τη ΛΟΥΚΑ  σε διαδήλωση των "αγαναΧτησμένων" ΦλεΒαρη στο Συνταγμα 

?
Κι εσύ που το ξέρεις ότι έχω αδυναμία στην Diane?

?
My name is Luca?

Δηλαδή με sg και πεταλιέρα είναι σαν να είσαι με την Megan Fox στην καραϊβική ...

Καθήστε εσείς στην Νάξο ασούμε ...

Το τροφοδοτικο της ΗΒ ειναι οντως isolated η και καλα isolated? Λιγο περιεργο μου φαινεται σε αυτη την τιμη.

Το τροφοδοτικο της ΗΒ ειναι οντως isolated η και καλα isolated? Λιγο περιεργο μου φαινεται σε αυτη την τιμη.

FULL isolated....(οντως απίστευτο) 

H Megan Fox ειναι λαϊκιΑ ΠΛΥΣΤΡΑ μπροστα στην ΘΕΑ....?

Δεν ειναι για ΕΛΙΤ οπως εγω και ο Sir  ?

Η καραΒαΪκη είναι μαπέϊσον (2 φορες έχω παει όταν ζούσα στην Αμερική) σαν τη ΛΟΥΤΣΑ ειναι άσε που κινδυνεύεις απο δηλητηρίαση και έχει και εγκληματικοτητα η θάλασσα δε μονο για να την κοιτας ειναι,ΚΑΜΜΙΑ σχεση με την ελληνικη.

Οι ΠΑΡΑΛΙΕΣ είναι οντως πολυ ωραίες (αν βρεις καμμια που να μην ειναι οργανωμενη) αλλά για.....ηλιοθεραπεια μονο....

Εχω βολευτει με τα daisy chain. Δεν εχω θορυβους και δεν παινουν χωρο στο pedalboard. Τη γλιτωσα την αγορα σοβαρου τροφοδοτικου.

H Megan Fox ειναι λαϊκιΑ ΠΛΥΣΤΡΑ μπροστα στην ΘΕΑ....?

Δεν ειναι για ΕΛΙΤ οπως εγω και ο Sir  ?

Η καραΒαΪκη είναι μαπέϊσον (2 φορες έχω παει όταν ζούσα στην Αμερική) σαν τη ΛΟΥΤΣΑ ειναι ....

Να 'σαι καλά που μου άνοιξες τα μάτια ...

Megan, Megan λέω, δεν ακούς?

Όταν σηκωθείς απ' το κρεβάτι και ρίξεις κάτι επάνω σου, εκτός από τα πιάτα που είναι άπλυτα, έχω και κάτι κάλτσες και κάτι σώβρακα για πλύσιμο.

Πλύνε αυτά, και μετά ... βγάλε ότι φοράς και ξαναξάπλωσε, εντάξει?

Ξέρεις μωρή που θα σε πάω σε μια εβδομάδα?

Στην Λούτσα.

Όχι αυτήν, Λάμδα είναι το πρώτο γράμμα.

Τι θα πει δεν την ξέρεις?

Είναι δίπλα στο σπίτι μου στο Πόρτο Ράφτη.

Θα τρελαθείς σου λέω, καλύτερα από εδώ είναι, και δεν έχει και γκαρχαρίες.

Ναι βρε, πάνω στο γιώτ θα μείνεις εσύ, εγώ θα πεταχτώ μέχρι την λαχαναγορά στο Ρέντη για κανένα μεροκάματο, εεεε λάθος, να ψωνίσω λαχανικά.

Trending...

Νέα θέματα

Back