Σου ανταποδίδω την πολύ όμορφη ευχή σουelavd σου εύχομαι να μαζέψει σκόνη από τις πιο ωραίες σκηνές στα πιο ωραία live :wink:
ο Thomann έχει αρκετές έτοιμες pedalboards με θήκη αλλη μια καλή λύση ειδικά αν εχεις μέχρι 8 πετάλια είναι το pedaltrain καλό & φθηνό.elavd σου εύχομαι να μαζέψει σκόνη από τις πιο ωραίες σκηνές στα πιο ωραία live
Superduperfunk pedalboard cases στην ευρώπη κάποια πρόταση (στην αμερική έχω βρει ένα σωρό πράγματα αλλά σκέφτομαι το τελωνείο)
Επίσης οι μελαμίνες που χρησιμοποίησες τι πάχος έχουν(με ενδιαφέρει για τη βάση για μονοόροφη κατασκευή που με βολεύει)
Θα υπάρχει πρόβλημα αν έχω 2 pedal board στο ίδιο flight case(έχω δει ότι με βολέυει να έχω πλάγια στα δεξιά μου κάποια εφε και ακριβώς μπροστά μου κάποια άλλα).
Παιδιά μιας και το φερε η συζήτηση ' date=' έχετε υπόψη σας κάτι σε οικονομικό ή μτχ looper , switcher ?[/quote']http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1709
Μπορείς να βγάλεις και μια φωτό από τη σύνδεση πεταλακίων-πεταλιέρας με dual lock;;(φώτο έρχονται)