• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Το νέο forum του Noiz

Μόλις μου έκανα λάικ στο κομμάτι μου. Μου ήρθε και ειδοποιηση

IMG_0444.jpeg

αυτός ο περιορισμός των 5 αναρτήσεων/απαντήσεων εντός 24 ωρών και της ανάρτησης ενός νέου νήματος ανα ημέρα γιατί υπάρχει ?

ή μήπως είναι δικό μου μόνο "προνόμιο"?

Έτσι είναι οι καταχρήσεις, αφήνουν κουσούρια, αν πίνεις πολύ μένεις από συκώτι φερειπείν

Παρατηρώ ότι όταν συντάσσεις μια απάντηση, και μαρκάρεις το κείμενο, το χρώμα του μαρκαρίσματος είναι μαύρο (είμαι σε fender mode) και δεν παρέχει τη δυνατότητα να βλέπεις το κείμενο μέσα απο το χρώμα.

Υπάρχει περίπτωση αυτό να διορθώνεται απο καποια ρύθμιση?

Μόλις το τσέκαρα, σε gibson mode δε συμβαινει το ίδιο. Εκει ειναι ενα διάφανο μπλέ που το κειμενο φαίνεται λευκο απο μέσα στο όπως αν μαρκάρεις κειμενο κατευθείαν πανω σε ενα post.

Attachments

• test1.jpg
    test1.jpg
    61.3 KB · Εμφανίσεις: 0
  • test2.jpg
    test2.jpg
    61.3 KB · Εμφανίσεις: 0
Καλησπέρα παιδιά, επειδή είμαι πολύ παλιός απλά δεν μπορούσα να συνδεθώ με τα πολύ παλιά μου στοιχεία σύνδεσης εδώ , συνδέθηκα μέσω του Γόγλη ( Google) και επειδή δεν το θυμάμαι έτσι το φόρουμ, έγινε φυσικά πιο ωραίο και σύγχρονο και με πολλούς χρήστες.
Από τα πιο κορυφαία ελληνικά φόρουμ πάντως είναι τα

Noiz
Insomnia
Midipart
Music heaven

Για μένα προσωπικά

Καλησπέρα παιδιά, επειδή είμαι πολύ παλιός απλά δεν μπορούσα να συνδεθώ με τα πολύ παλιά μου στοιχεία σύνδεσης εδώ , συνδέθηκα μέσω του Γόγλη ( Google) και επειδή δεν το θυμάμαι έτσι το φόρουμ, έγινε φυσικά πιο ωραίο και σύγχρονο και με πολλούς χρήστες.
Από τα πιο κορυφαία ελληνικά φόρουμ πάντως είναι τα

Noiz
Insomnia
Midipart
Music heaven

Για μένα προσωπικά
ποιο είναι το προηγούμενο username σου;

ποιο είναι το προηγούμενο username σου;
Έλα που δεν θυμάμαι, αυτό είναι το πρόβλημα έχω πολλά κοινωνικά δίκτυα σελίδες φόρουμ λογαριασμούς κλπ . Έχω χρησιμοποιήσει πολλά πανομοιότυπα ονόματα χρήστη, μερικά από αυτά είναι τα :

russian
russian32gb
russianaigio
silverrain
russianpa50
rupa50
russianegio
S1Lv3rRa1N
RussianAppleFan
rossos

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις