Το νέο forum του Noiz

Το κακό είναι ότι σβήστηκαν καμιά πενηνταριά σχόλια που είχα κάνει τον τελευταίο καιρό, δεν έγραφα και τίποτα σημαντικό ΟΚ, προστέθηκε και η αντίδραση που ήθελε διακαώς cos_dr😯, θα το συνηθίσουμε, καλορίζικο
Για την ιστορία, δεν σβήστηκαν σχόλια μου όπως λέω στο αρχικό ποστ, απλά είναι ταξινομημένα διαφορετικά και μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι έλειπαν μερικά αλλά τελικά είναι όλα εκεί

• Heavy metal!
Reactions: cos_dr
Δεν είναι ωραία η νέα 1η σελίδα με το νέες απαντήσεις/νέα θέματα, προτιμούσα την προηγούμενη που ήταν πιο απλή και εύχρηστη imho. Βέβαια η πλειοψηφία αποφασίζει.

Ίσως αν υπήρχε επιλογή να αποφασίζει ο καθένας πως τη θέλει (δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη αυτό το feature)

Δεν είναι ωραία η νέα 1η σελίδα με το νέες απαντήσεις/νέα θέματα, προτιμούσα την προηγούμενη που ήταν πιο απλή και εύχρηστη imho. Βέβαια η πλειοψηφία αποφασίζει.

Ίσως αν υπήρχε επιλογή να αποφασίζει ο καθένας πως τη θέλει (δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη αυτό το feature)
Η νέα αρχική σελίδα είναι απλούστατη, αντί να έχει τις στήλες τη μια κάτω από την άλλη μακρινάρι τις έχει δίπλα δίπλα, είναι πολύ απλή. Υποψιάζομαι ότι εσένα σε ενδιαφέρει η πρώτη στήλη από τα αριστερά που είναι οι νέες απαντήσεις σε όλα τα θέματα νέα και παλιά, οπότε κοιτάς αυτήν

"Ποιός διαβάσει το θέμα" σημαινει
ποιος διαβαζει;
ποιος εχει διαβασει;
ποιος θα διαβασει;

• Wow
Δεν έχω πρόσβαση στις ειδοποιήσεις και στα μηνύματα, μέσω κινητού.

IMG_0314.png

Δεν έχω πρόσβαση στις ειδοποιήσεις και στα μηνύματα, μέσω κινητού.
Έχεις απλά κοιτάς σε λάθος μέρος. Είναι κάτω, φαίνεται λίγο. Πάτα το x να φύγει απ' τη μέση το μπανεράκι που γράφει για τις επιλογές ιδιωτικότητας.

• Like
Reactions: gkourmoul1
Όντως. Το έψαχνα πάνω δεξιά, ενω ήταν κρυμμένο στην κάτω πλευρά, πίσω από το banner...

Δημιουργήθηκε νέα κατηγορία για home audio & HiFi:

αν δείτε θέματα που ταιριάζουν εκεί (ηχεία και ενισχυτές σπιτιού, hi-end, home cinema κτλ.) κάντε σήμα

• Like
Δημιουργήθηκε νέα κατηγορία για home audio & HiFi:

αν δείτε θέματα που ταιριάζουν εκεί (ηχεία και ενισχυτές σπιτιού, hi-end, home cinema κτλ.) κάντε σήμα

• Like
Reactions: Slew Rate
Μου ήρθε το 1ο Noiz email μετά από πολύ καιρό (αυτοματοποιημένο email που έλεγε ότι έχω προσωπικό μήνυμα στο φόρουμ), και το βρήκα στα spam. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το αναφέρω.

εχω την εντύπωση ότι από κινητό δεν υπάρχει επιλογή αποσύνδεσης

Μου ήρθε ένα μεηλ, αυτόματη ειδοποίηση από απάντηση σε κάποιο μήνυμα που είχα στείλει. Δεν έχω ιδέα ποιος έστειλε το μεηλ, καθώς δεν αναφέρεται κάποιο όνομα χρήστη στο μεηλ. Επίσης, στα εισερχόμενα μου δεν έχω κάποιο μήνυμα, εντός της πλατφόρμας.

Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει? Πραγματικά δεν ξέρω ποιος μου απάντησε.

IMG_0319.jpeg

Μου ήρθε ένα μεηλ, αυτόματη ειδοποίηση από απάντηση σε κάποιο μήνυμα που είχα στείλει. Δεν έχω ιδέα ποιος έστειλε το μεηλ, καθώς δεν αναφέρεται κάποιο όνομα χρήστη στο μεηλ. Επίσης, στα εισερχόμενα μου δεν έχω κάποιο μήνυμα, εντός της πλατφόρμας.

Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει? Πραγματικά δεν ξέρω ποιος μου απάντησε.

Προβολή συνημμένου 49168
Αν θέλεις κάνε το προώθηση στο [email protected]

• Like
Reactions: gkourmoul1
Μην δίνετε σημασία σε αυτό το σχόλιο θέλω απλώς να δω αν μπορώ να επισυνάψω zip αρχεία

Attachments

Προστέθηκε ένας νέος κανονισμός:
  • Απαγορεύεται αυστηρά να απαντάμε σε μια ερώτηση (νέο θέμα από μέλος) με ειρωνία ή με αρνητικό τόνο ή μόνο και μόνο για να απαντήσετε. Εάν δεν έχετε να προσφέρετε κάτι χρήσιμο και ουσιαστικό στην στην αρχική ερώτηση του νηματοθέτη, μην απαντάτε. Σε περίπτωση που ένα μέλος απαντήσει ειρωνικά ή απαξιωτικά σε ένα μέλος που άνοιξε ένα νέο θέμα, θα γίνει πλήρης αποκλεισμός από το forum του Noiz χωρίς την δυνατότητα ανάκλησης.
Ενώ υπάρχουν κανονισμοί που καλύπτουν τέτοιες περιπτώσεις, θεώρησα ότι πρέπει να γίνει απολύτως ξεκάθαρο και συγκεκριμένο, καθώς είναι πολλές οι περιπτώσεις μελών (ανά τα χρόνια) που το feedback που έδωσαν για το forum του Noiz είναι "Μπήκα να ρωτήσω κάτι και μου απάντησαν κάτι μέλη ειρωνικά". (και ήταν πάντα τα ίδια μέλη).

Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στον κανονισμό.

Last edited:
Σε περίπτωση που ένα μέλος απαντήσει ειρωνικά ή απαξιωτικά σε ένα μέλος που άνοιξε ένα νέο θέμα, θα γίνει πλήρης αποκλεισμός από το forum του Noiz χωρίς την δυνατότητα ανάκλησης.
Νομίζω ότι είναι λίγο αυστηρή αυτή η ποινή. Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται και από την άλλη το νέο μέλος να είναι πολύ εύθικτο και να παρεξηγείται με το παραμικρό.

ΥΓ Δεν αναφέρομαι για τα ξεκάθαρα ειρωνικά ποστ.

Τα παλιά χρόνια είχα προσαρμοστεί και εγώ στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε και ενδεχομένως να έχω απαντήσει με ειρωνεία σε κάποια μέλη που είτε δεν γράφουν πια είτε έχουν φύγει από τη ζωή. Αλλά όλα ήταν αντιδράσεις σε δικά τους προγενέστερα ειρωνικά σχόλια. Δεν νομίζω να υπήρξα ποτέ δυσάρεστος σε νέο μέλος ή σε κάποιο θέμα τεχνικό. Εν πάση περιπτώσει σε ότι με αφορά αποδέχομαι τον καινούριο κανονισμό

"Μπήκα να ρωτήσω κάτι και μου απάντησαν κάτι μέλη ειρωνικά"
Έχει συμβεί πολλές φορές και πράγματι πρέπει να σταματήσει. Και πρέπει να γίνει κατανοητό απ' τους "παλιούς" ότι ένα νέο μέλος "ψάχνεται", δεν γνωρίζει και είναι πολύ πιθανό να κάνει ερωτήσεις που μπορεί σε πολλούς να φανούν "κάπως".
Θέλει καθοδήγηση, όχι τρολάρισμα. ;)

• Συμφωνώ
Reactions: foxxx and cos_dr

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα