evris είπε:Καλως ηρθατε στο αυτοματο κεντρο απαντησεων στο διλλημα σας.
Για εκρηξεις μπαταριων σε κειμενο πατηστε εδω
δεν μπορω να καταλάβω τι θες να μας πεις...
evris είπε:Καλως ηρθατε στο αυτοματο κεντρο απαντησεων στο διλλημα σας.
Πες μου ότι έχεις κι εσύ Tecra, αυτό μόνο πες μου, τέλλλλος... 8)bloody_sunday είπε:Χαριλατρόνιο και στο δικό μου λάπτοπ (που δεν είναι μηλαράκι) κάνουν spill test, drop test από 1 μέτρο και διάφορα άλλα που έχω διαβάσει ότι τα κάνουν και σε άλλες εταιρίες... Έεεεεχει πιει...
Παρέχοντας χειροπιαστά τεκμήρια, επιχειρεί την κατάριψη μερικών από τους μύθους που περιβάλλουν τα μηχανήματα της Apple.sotoman είπε:δεν μπορω να καταλάβω τι θες να μας πεις...
Εχω imac αλλα χεζω και το mac μου και τα pc ολων σας για την amiga.Θυμίζει τους παλιούς καλούς Home Computers που είναι γουστόζικοι αλλά τελείως άχρηστοι πλέον
sotoman είπε:Καλως ηρθατε στο αυτοματο κεντρο απαντησεων στο διλλημα σας.
Δεν τσεκαρες καλα τα site που εβαλα και θα σε μαλωσω.Underground εννοείται υπολογιστές σαν την amiga δεν φτιάχνονται πια.
Καλο αλλά όχι το ίδιο πράγμα. Οι τιμές είναι τσουχτερές .... δικαιολογημένα .Εμμένω στην δήλωση μου.UnderGround είπε:Δεν τσεκαρες καλα τα site που εβαλα και θα σε μαλωσω.Underground εννοείται υπολογιστές σαν την amiga δεν φτιάχνονται πια.
Ψαχτο λιγο....
Πίστεψέ με, ούτε το πάθος σου να έχεις τον τελευταίο λόγο (δλδ πάντα το τελευταίο ποστ) υπερασπίζοντας την Apple, ό,τι και να σου πει οποισδήποτε... και μάλιστα ΓΕΝΙΚΑ την Apple και ΟΧΙ μόνο το iMac όπως υποστηρίζεις. Και μετά λες ότι δεν είσαι κολλημένος με τη μπάλα;;;; Προσωπικά μιλώντας, έχω διαμορφώσει άνετα και ξεκάθαρα την άποψή μου, και για την Apple και για τα... κασκόλ. Επιβεβαιώνονται ορισμένες διαπιστώσεις μου!! Φιλικά πάντα (κι όχι ειρωνικά), bloodykilon είπε:Άντε να βάλω και εγώ ένα λινκ , γιατι η επιτυχία δεν κρύβεται.
Τουλάχιστον αν έδινες σημασία σε όσα έχω πεί ως τώρα θα συνειδητοποιούσες οτι είμαι χρήστης iMAC 1 μηνα (ο μόνος μακ που έχω αγγίξει στην ζωή μου) και χρήστης pc 15 χρόνια . Έχω στην κατοχή μου 2 pc desktop στην δουλειά και ένα laptop , είχα έπίσης ένα λάπτοπ στο σπίτι το οποίο τα έφτυσε μετα απο 2 χρόνια 24/7 χρήσης. Όπως βλέπεις αν είναι να με κατηγορήσεις για οπαδιλίκι κατηγόρησε με οτι είμαι οπαδός των pc και όχι τις apple. Αν θές να ακούσεις επιχειρήματα απο εμένα γιατι πιστεύω οτι τα pc είναι φοβερά και τρομερά καθώς και τα windows πολύ ευχαρίστως να σου πώ αναλυτικά ή περιλιπτικά. Ότι και να ακούσεις απο εμένα να έισαι σίγουρος οτι θα έιναι πολιτισμένο, με επιχειρήματα και ξεκάθαρο. Όχι χρησιμοποιώντας τεχνικές προσωπικής επίθεσης και στερέοτυπα του στύλ "Οι μακ είναι ακριβοί" , "δεν υπάρχουν προγράμματα για μακ" κτλ κτλ.bloody_sunday είπε:Πίστεψέ με, ούτε το πάθος σου να έχεις τον τελευταίο λόγο (δλδ πάντα το τελευταίο ποστ) υπερασπίζοντας την Apple, ό,τι και να σου πει οποισδήποτε... και μάλιστα ΓΕΝΙΚΑ την Apple και ΟΧΙ μόνο το iMac όπως υποστηρίζεις. Και μετά λες ότι δεν είσαι κολλημένος με τη μπάλα;;;; Προσωπικά μιλώντας, έχω διαμορφώσει άνετα και ξεκάθαρα την άποψή μου, και για την Apple και για τα... κασκόλ. Επιβεβαιώνονται ορισμένες διαπιστώσεις μου!! Φιλικά πάντα (κι όχι ειρωνικά), bloodyΆντε να βάλω και εγώ ένα λινκ , γιατι η επιτυχία δεν κρύβεται.
το αρχικό ερώτημα αφορούσε στο αν αξίζει η αγορά ή οxι ενός imac. o kilon σαν χρήστης imac είναι απο τους λίγους κατάλληλους ανθρώπους που έχουν απαντήσει σε αυτό το thread. my 2 c.Wow! είπε:Τώρα θα μου πεις "και τι έγινε;". Έγινε ότι ο συνδυασμός των παραπάνω παραγόντων σε καθιστούν ακατάλληλο για την έκφραση άποψης που δυνάμει θα επηρρεάσει τις αγορές και τις δαπάνες κάποιου άλλου, διότι απλώς δεν (μπορεί προς το παρόν να) είναι αντικειμενική.
Ασφαλώς ΟΧΙ, διότι το ερώτημα για το αν "αξίζει ή όχι" τίθεται συγκριτικά με τα PC, οπότε απαιτείται μία όσο γίνεται μεγαλύτερη εμπειρία και στις δύο πλατφόρμες. Επίσης απαιτείται η έλλειψη περιττού ενθουσιασμού.johnnyk είπε:το αρχικό ερώτημα αφορούσε στο αν αξίζει η αγορά ή οxι ενός imac. o kilon σαν χρήστης imac είναι απο τους λίγους κατάλληλους ανθρώπους που έχουν απαντήσει σε αυτό το thread. my 2 c.Τώρα θα μου πεις "και τι έγινε;". Έγινε ότι ο συνδυασμός των παραπάνω παραγόντων σε καθιστούν ακατάλληλο για την έκφραση άποψης που δυνάμει θα επηρρεάσει τις αγορές και τις δαπάνες κάποιου άλλου, διότι απλώς δεν (μπορεί προς το παρόν να) είναι αντικειμενική.
Σαν να διαβάζω διαφήμηση της Apple! Ειδικά αυτό με τα προγράμματα τρελή καραμέλα, και αυτό που λες για το freeze είναι σαν να συμβιβάζεσαι με κάτι κατώτερο!! Και όχι δεν λέμε πάλι τα ίδια!kilon είπε:Δηλαδή θες να συγκρίνουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη .... την εμπειρία ;D
Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Πιστεύω οτι ο imac είναι μια καλή αγορά γιατι είναι πιο ισορροπημένος σε αυτά που προσφέρει. Πιστεύω δηλαδή οτι είναι πιο σημαντικό να έχεις ένα σταθερο λειτουργικό παρά εναν quad core που θα σου δώσει 20 παραπάνω tracks όταν έτσι και αλλιώς το πολύ 5-20 να θές ανοιχτά για editing και τα υπόλοιπα τα κάνεις freeze και βάζεις όσα γουστάρεις με τον CORE DUO. Ότι είναι προτιμητέο να έχεις ενα υπολογιστή που θα μπορέσει να κουβαλήσεις μαζί σου , σε ενα εξοχικο το σαββατοκύριακο ή ένα σπιτι φίλου ή μια συναυλία απο το να έχεις 1000 προγράμματα που μπορεί να μην χρειάζεσαιs WINDOWS (ενώ τουλάχιστον τα μισα είναι και σε μακ διαθέσιμα, ενώ οι επαγγελματίκες εφαρμογές σε επιπεδο music,audio,video,graphics and 3d graphics φτάνουν το 70% ). Οτι μπορεί να προτιμάς ένα υπολογιστή που θα τον πουλήσεις στην τριετεια για να αγοράσει καινούργιο και θα πιάσει περίσοτερο απο ότι θα έπιανε ένα pc , απο το να κανεις upgrade που άντε να σου κοστίσει μέν λιγότερο αλλά και θα σου προσφέρει λιγότερα. Ότι είναι προτιμητέο να μην παιδεύεσαι με υιούς και spywhare απο το να έχει την τελυταία λέξη στις κάρτα γραφικών. Οτι μπορεί να προτιμάς ένα υπολογιστή που σε γοητεύει με την παρουσία του και ευχρηστία του απο ένα υπολογιστή που σου προσφέρει περισσότερες δυνατότητες που δεν χρειάζεσαι αλλά και δυσκολεύεσαι να χρησιμοποιήσεις.