- Πόντοι
- 38
Ζεσταθήκανε τα αίματα, θα τα ζετάνω κι εγώ περισσότερο (δεν ξέρω για σας, εδώ πάνω τον εδαγκώνουμεν εκανονικότατα!).
2) Εχει windows αρα virus ' date=' adware , dll hell κλπ [b']Ούτε καν ξέρω τι θα πει (πια) το καθένα. Τα Windows τα χαϊδεύω και με... χαϊδεύουν κι αυτά.[/b]3) Μεταπωλική αξία χαμηλή Μηδενική σε PC και Mac, get serious
4) Παραγώγη θερμότητας, μικρότερο χρόνο ζωής. Nαι, αν ζήσεις... 370 χρόνια.
5) Ασχημος Έχω δει PC desktop και laptop που βάζουν άνετα τα γυαλιά στα μηλαράκια που πασάρουν από Χόλιγουντ κλπ. σαν status symbols - ευχαριστώ, δεν παίρνω... βάζω κι ένα dual boot σε linux αν μου κάτσει.
6) χωρίς ilife ή κάτι ανάλογο Παντελώς άχρηστο με όλη τη πληθώρα χιλιάδων προγραμμάτων που κυκλοφορούν.
7) κάρτα ήχου κατώτερη Εδώ κι αν αμφιβάλλω... ποιος δεν θα βάλει μια καλή εξωτερική;
Nα με συμπαθάς για δεύτερη φορά αλλά τώρα πραγματικά υποψιάζομαι ότι είσαι στείρα στρατευμένος στα Mac. Πώς γίνεται να συγκρίνεις έναν επεξεργαστή για servers με επεξεργαστές σχεδιασμένους εξ αρχής για home συστήματα; Συγκρίνεις μήπως μια νταλίκα με ένα ΙΧ;αν ψάξεις στο google θα δεις οτι η ibm έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα έναν τερατώδη g6 επεξεργαστή ο οποίος τρεχει και σε workstations της sun. τρώει όλους τους intel κ amd για πρωινό...