sotoman είπε:
Καλως ηρθατε στο αυτοματο κεντρο απαντησεων στο διλλημα σας.
Για εκρηξεις μπαταριων σε κειμενο πατηστε εδω
Αυτό που θέλει να πεί είναι ότι οι MAK βγάζουν προβλήματα όπως και τα pc. Αυτό που δεν μας λέει είναι πόση πιθανότητα έχει να βγάλει ο μακ και πόσο το pc. Δεν είναι μυστικό οτί πολλοί θέλουν να μειώσουν την αξία των μακ προβάλοντας τις ομοιότητες τους με τα pc. Πονυρό επιχείρημα "Γιατί να πάρεις ένα λιγότερο δημοφίλες προιον αν είναι τόσε ομοιότητες με το πιο δημοφιλές?" . Βεβαίως γαι τις διαφορές κανείς δεν μιλάει γιατί έκει είναι που πραγματικά πονάει. Εντωμεταξύ η καραμέλα είναι η ίδια πάντα. Ξαφνικά ο iMAC γίνεται desktop, το καλο design δεν αξίζει τίποτα, και εκ μαγέιας δεν υπάρχει software και ειδικά freeware γαι τους μακ, και ενα τεράστιο μέγεθος copy & paste επιχειρήματων . Δέχομαι βέβαια οτι εξαρτάται πάντα και τι προτεραιότητες έχει ο καθένας. To σέβομαι και το εκτιμώ. Άλλο όμως "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και άλλο "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ".
Πάντος εμένα δεν με ενδιαφερει το debate μεταξύ μακ και pc.
αν δείτε τα ποστ μου μιλάω ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τον iMAC.
Πήρα imac ΓΙΑΤΙ:
1) Σιχάθηκα το τρομερά ευαίσθητο και κακοφτιαγμένο windows
2) Ήθελα ένα υπολογιστή που να είναι φορητός χωρίς να είναι φορητός. Δήλαδη χωρίς μικρή οθόνη και χωρίς αδικαιοόλογητο κόστος συντήρησης, και την άσχημη στάση του σώματος. Τον θέλω φορήτο γιατι με ενδιαφέρει να τον μετακινώ.
3) Αρκετά δυνατός για αυτό που θέλω.
4) με ενδιεφερε πάρα πολύ το iLIFE . Σε ένα μηνα που έχω τον υπολογιστή έχω χρησιμοποιήσει όλες τις εφαρμογές του.Και δεν μπορώ πια να φανταστώ το εαυτό μου χωρίς αυτό.
5) Ηθελα και εγω να δοκιμάσω το πασίγνωστο LOGIC. Όλες οι εφαρμογες που δουλευα στο πισι δουλεύουν και στο μακ.
6) Δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα παιχνίδια και αν είναι να παίξω θα παίξω PRO6 στο PS2 μου. Για παιχνίδια ψηφίζω κονσόλα δαγκωτό.
7) Μου άρεσε πολύ η εμφάνιση. Πολυ βασικός παράγοντας για μενα για να αγοράσω οτιδήποτε.
8) Εμπιστεύομαι πάρα πολυ την Apple , γιατι είμαι ήδη ιδιοκτήτης ένας ipod μινι 6GB εδώ και 2 χρόνια και το θεωρώ μια απο τις καλύτερες αγορές μου , κορυφαίο προϊόν. Τρομερά ανθεκτικό.
9) Το λειτουργικό μαμαει.
10 ) Η οθόνη είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Με ενδιαφέρει γιατι δουλεύω και τρισδιάστα γραφικά.
11) Το λειτουργικό είναι φοβερό αν και μου έβγαλε καποια προβληματάκια το θεωρω έτη φωτος μπροστά απο τα WINDOWS
12) Είναι αθόρηβος
13) κτλ κτλ
Underground εννοείται υπολογιστές σαν την amiga δεν φτιάχνονται πια.