Νίκο ΣΦ ,παρά τις όποιες ιδεολογικές αντιπαραθέσεις μας
Ξεκίνησε το θέμα και είπες κάτι για μισές αλήθειες .Σε ρώτησαν όλοι,στις πρώτες σελίδες, ποιές είναι οι υπόλοιπες .
Ουσιαστικά και απ ότι κατάλαβα η ουσιαστική σου θέση-γιατί απέφυγες να πεις οτιδήποτε άλλο- είναι ,αυτό υπάρχει ,με αυτό πορευόμαστε ,γιατί ή είμαστε εδώ που είμαστε ,ή αλλιώς Β. Κορέα . Δεν άκουσα τπτ άλλο από σένα που επίσης παρουσίασες έναν αφορισμό στον αφορισμό ενός δημοσιογράφου .
Ο ΛΚ έθεσε το θέμα -καθότι δικηγόρος στη βάση του επαγγέλματός του-και απέφυγε να μιλήσει εξαιτίας των κανονισμών του φόρουμ .
Αντίθετα ,εσύ απλά πέταξες μια κουβέντα -''μισή'' - και μετά το γύρισες στο πολιτικό ,ανταπαντώντας στους ''αφελείς'' πολιτικοποιήμένους .
Όσες πολιτικα διαφωνίες κι αν έχουμε ,περίμενα από σένα τον πραγματιστή και ορθολογικό, να απαντήσεις πιο τεκμηριωμένα και όχι να το αφήσεις στη μοίρα των πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός,έστω κι αν ο καθένας το γύρισε στο πολιτικό .
Πχ ,είπε κάποιος ''δεν κατάλαβα ποτέ με ποιόν τρόπο βγάζει η ΑΕΠΙ, το λογαριασμό με τα χρήματα που δικαιούμαι''
Πέρασε στο ντούκου ,ενώ θα βοηθούσε να πεις -εφόσον είσαι και μέλος - αν γνωρίζεις.
ΥΓ ούτε τα βίντεο είδα ,ούτε με απασχολεί η ΑΕΠΙ καθότι δεν υπήρξα ,ούτε θα γίνω επαγγελματίας μουσικός ,απλά διάβασα ,αυτά που γράψατε .
Και όπως έγραψε και κάποιος άλλος πιο πριν ,δεν χρειάζεται να δω κάτι που δεν με καίει ,διαβάζω και ακούω τις απόψεις ατόμων που γράφουν εδώ μέσα και γνωρίζω 5-10 πράγματα γι αυτούς και το τι ρόλο βαράνε στο χώρο. Εσύ είσαι ένας από αυτούς .Αντί λοιπόν να απαντάς με ''μνημόνια'' και ''αντιμνημόνια'' , καλό θα ήταν να πεις 5 πράγματα απ την εμπειρία σου των 40 κομματιών στην ΑΕΠΙ και το ποιές είναι οι ενστάσεις σου ,ορθολογικά και σταράτα ,έτσι όπως τα έχεις βιώσει και όχι να αναλώνεσαι σε πολιτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ ''φιλελεύθερων'' και ''ΚΚΕδων''.
Εν κατακλείδι ,αντιλαμβάνομαι πως αυτό υπάρχει στη χώρα που ζούμε ,χωλαίνει ? και που ?
Δεν μου αρκεί το μισές αλήθειες ,διαφοερτικά στη Β. Κορέα . Μη ζητάς προτάσεις μόνο από τους αντιπολιτευόμενους ,πες μας τι θα κάνεις κι εσύ όταν γίνεις κυβέρνηση ;D ;D ;D
ΥΓ 2 θα με ενιεφεραι πολύ η άποψή σου -αν φυσικά είδες-τη συζήτηση Βαρουφάκη-Παπακωνσταντίνου ,αλλά ως γνωστόν απαγορεύονται οι δημόσιες πολιτικές συζητήσεις........υπόψην δεν είμαι οπαδός του Βαρουφάκη και αν θες μου απαντάς με πμ