Το καλύτερο άλμπουμ Metal

Όντως με ότι να'ναι παίζει ο τύπος. Σκεφτείτε όμως σε αυτό το θρυλικό rehearsal να είχε εμφανιστεί ο κανονικός μπασίστας και ο cronos να έπαιζε κιθάρα σήμερα στους venom...

...ανατριχιάζω και που το σκέφτομαι... μπρρρρρρ......

Μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης, δεν έπαιζε καν η αμυδρά υποψία ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό που λες και πάλι καλά.... :)

Τι έγινε βρε 'σεις; Το βρήκατε το καλύτερο άλμπουμ μέταλ ή ακόμη; :) :) :) :) :) Να προτείνω και εγώ το δίσκο του Πάριου "Θα με θυμηθείς", από το χώρο του fuck (them) metal. :) :) :)

Τι έγινε βρε 'σεις; Το βρήκατε το καλύτερο άλμπουμ μέταλ ή ακόμη; :) :) :) :) :) Να προτείνω και εγώ το δίσκο του Πάριου "Θα με θυμηθείς"' date=' από το χώρο του fuck (them) metal. :) :) :)[/quote']βιάζεσαι eye.. ακόμη δεν έχουμε βρει πια είναι η αγαπημένη μας χορδή...αυτό και αν ήταν βαθυστόχαστο θέμα συζήτησης :D :D

Τι έγινε βρε 'σεις; Το βρήκατε το καλύτερο άλμπουμ μέταλ ή ακόμη; :) :) :) :) :) Να προτείνω και εγώ το δίσκο του Πάριου "Θα με θυμηθείς"' date=' από το χώρο του fuck (them) metal. :) :) :)[/quote']
¶σε και πάμε να το κάψουμε το θέμα.....

¶σε και πάμε να το κάψουμε το θέμα.....
Πλάκα κάνω πάντως... μην τα πάρετε πάλι... Απλά γέλασα πολύ με το φίλο που ψήφισε τα δίσκάκια των Floyd... ξαφνικά άρχισα να φαντάζομαι τον Gilmour με τρελό πέτσινο και νεκροκεφαλές... καθώς και μία νεκροκεφαλή στο εξώφυλλο του Dark Side Of The Skull.... ε, ρε τιτλάρα που μου ήρθε πάλι... !!!!!!

....και να σκαει το φως από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο ε? :lol:

01-1_pethamenos.jpg

Tι death metal και αηδιες :lol: :lol: :lol: :lol:

Κάτσε τώρα μην αρχίσω με Γιάννη Τσιγάρα και προσκυνήσετε... έτσι;

Έχε χάρη που βαριέμαι να ανεβάζω εικόνες.....

Να μην τραγουδήσω όπως είμαστε την σαλάτα....

To Piece of Mind απο Iron Maiden για τις κοματαρες που εχει μεσα αυτος ο δισκος,για την τελεια παραγωγη και γιατι καταφερνει να ειναι ατμοσφαιρικος χωρις να εχει καθολου πληκτα!!!Ειναι ο αγαπημενος μου μεταλ δισκος.

JE7HKQ907006-02.jpg

Αυτό είναι cd... :lol: :lol: Και αν θέλετε κάτι πιο ανάλαφρο περάστε παρακάτω:

LG8DS4657794-02.jpg

ή και αυτό:

VW1THO877328-02.jpg

:lol: 8)

@pastelius: Ο αντιπρόεδρος είναι απο τα καλύτερα.. Το χω δει άπειρες φορές.... 8)

χα χα χα !!!
έλα ρε παλιό...

και όχι πρόεδρο...αλλά αντιπρόεδρος ΠΑΕ Εδεσσαικού....έχει και αλλο ένα τέτοιο βιντεάκι...

Προσθετω τον πρωτο δισκο που ειχα ακουσει πιτσιρικας απο

καφρο-φασεις..Τον μοναδικο που ειχα ακουσει απο τους Terrorizer :lol:

Οποιος θυμαται το ονομα του(νομιζω μονο εναν ειχαν βγαλει..)ας μου το πει κι εμενα.Πανε χροοοοονια :D

Προσθετω τον πρωτο δισκο που ειχα ακουσει πιτσιρικας αποκαφρο-φασεις..Τον μοναδικο που ειχα ακουσει απο τους Terrorizer :lol:

Οποιος θυμαται το ονομα του(νομιζω μονο εναν ειχαν βγαλει..)ας μου το πει κι εμενα.Πανε χροοοοονια :D
μήπως αυτό; Darker Days Ahead

Trending...

Νέα θέματα

Back