Το καλύτερο άλμπουμ Metal

πάντως εν γένει προτιμώ την αλητεία του death που συναντά κανείς στους carcass, atheist (εδώ έχουμε και proggressive ε; :D ) morbid angel κλπ

φυσικά δέχομαι πως μεγάλα black σχήματα άφησαν εποχή (η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψαχτεί κατάλληλα για αυτά και θα το ήθελα) αλλά την σημερινή νορβηγική κατάντια δεν την μπορώ...

προτιμώ από σημερινά το n.w.o.s.d.m γενικά....

ακριβώς αυτο. παιζουν πολυ καλη μουσική αλλα δεν παιζουν black.εχουν παρει καποιες απο τις ιδεες του black και τις εχουν ξεχειλωσει απλα. Καποτε οντως παιζανε black μ μαλιστα με το πολυ δικο τους προσωπικο' date=' ιδιοτυπο και τιμιο τροπο. Μετά το Enthroned ομως το ξεσκισανε μωρ'αδερφακι μου!!!ετσι ηταν επι εποχης For All Tidd?[/quote']

οντως...σε αυτα που λες εχεις δικιο... αλλα απο το να καταλειξουν να παιζουν goth σα τουσ cradle of filth καλυτερα....

βασικα στο nwosdm γινεται της αντιγραφης το καγκελο για να μην αναφερουμε τις αλαξοmemberιες. ολοι παιζουν σχεδον τα ιδια και οι περισσοτεροι εχουν και την ιδια ακριβως παραγωγη, οποτε ειναι σαν να μην αλλαζεις συγκροτημα καθε φορα που αλλαζεις cd.που ειναι τα μεγαλεια της παλιας καλης αμερικανικης και της παλιας καλης ολανδικης σχολης;;;

Μόνο οι At The Gates αξίζουν παναγιωτάκη, αυτούς στο επιτρέπω να τους ακούς. Για να δεις τι majestic μεγαλόψυχος άνθρωπος είμαι.

Μόνο οι At The Gates αξίζουν παναγιωτάκη' date=' αυτούς στο επιτρέπω να τους ακούς. Για να δεις τι majestic μεγαλόψυχος άνθρωπος είμαι.[/quote']έλα γίνεσαι κακός τώρα....

δηλαδή δεν γουστάρεις τίποτα άλλο από death;;;; πές τα όλα ρε αλήτη... :twisted:

απο τα παλιοτερα αξιζουν τα πρωτα των Dark Tranquility, In Flames και Arch Enemy, τα υπολοιπα ειναι απλες αντιγραφες με νεα πληκτρα.

απο τα παλιοτερα αξιζουν τα πρωτα των Dark Tranquility' date=' In Flames και Arch Enemy, τα υπολοιπα ειναι απλες αντιγραφες με νεα πληκτρα.[/quote']
μη μου πεις πως δεν αξιζουν οι death an kai δε παιζαν ακριβως ... αλλα.... :twisted:

ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΟΡΙΣΩ!!!!!!

ακους εκει δεν αξιζουν οι Death...

τι θα πει δεν παιζαν ακριβως;;; οι τυποι (ή μαλλον ο τυπος) απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ!

απο τα παλιοτερα αξιζουν τα πρωτα των Dark Tranquility' date=' In Flames και Arch Enemy, τα υπολοιπα ειναι απλες αντιγραφες με νεα πληκτρα.[/quote']πού είναι οι diecide, cannibal corpse, possessed, morbid angel, death, hypocrisy, nile, bolt thrower κλπ;;;

επίσης ότι υπάρχει κορεσμός ναι, αλλά όχι και έτσι....

εννουσα δε παιζαν ακριβως death..... τους ανεφερα γιατι δεν τους ειχε αναφερει κανεις αλλος

μα οταν λεμε η παλια καλη αμερικανικη σχολη, αυτους ακριβως ενοουμε, μαζι με Deiside, Morbid Angel και τοσους αλλους.

αυτο το δεν παιζαν ακριβως death δεν το καταλαβα...

απο τα παλιοτερα αξιζουν τα πρωτα των Dark Tranquility' date=' In Flames και Arch Enemy, τα υπολοιπα ειναι απλες αντιγραφες με νεα πληκτρα.[/quote']πού είναι οι diecide, cannibal corpse, possessed, morbid angel, death, hypocrisy, nile, bolt thrower κλπ;;;

επίσης ότι υπάρχει κορεσμός ναι, αλλά όχι και έτσι....
οι μισοί δεν είναι καν στο nwosdm που λες.... και οι άλλοι μισοί αντιγράφουν του morbid angel

οι μισοί δεν είναι καν στο nwosdm που λες.... και οι άλλοι μισοί αντιγράφουν του morbid angel

σσσσσσσ, μην ξεσκεπαζεις ολα τα μυστικα εσυ, παλιοκαρφι...

ποιος σου είπε ότι μίλησα για nwosdm;; :wink:

ποιο ειναι το καλυτερο η αγαπημενο σας αlbum??? καλυτερα ομως ο καθενας να γραψει μονο ενα...
CRIME CYNDICATE οτι εχουν βγαλει

ποιος σου είπε ότι μίλησα για nwosdm;; :wink:
Ε; πριν δεν έγραψες ότι προτιμάς nwosdm; Έτσι ξεκίνησε όλο αυτό και μάλλον θα νόμισες ότι αναφορά γίνεται σε όλο το death

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back