- Πόντοι
- 36
:wink: Έτσι δισκάρα, αν και για stoner-doom θα προτιμήσω pentagramspiritual beggars - ad astra..... stoner και άγιος ο Θεός...
:wink: Έτσι δισκάρα, αν και για stoner-doom θα προτιμήσω pentagramspiritual beggars - ad astra..... stoner και άγιος ο Θεός...
Η metal αντίληψη των πραγμάτων.Ποιός είναι ο μικρόκοσμος στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα να μου διασαφηνίσεις :wink:
Όπως πχ να παίρνεις inox ψυγείο αντί για εμαγιέ?Η metal αντίληψη των πραγμάτων.Ποιός είναι ο μικρόκοσμος στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα να μου διασαφηνίσεις :wink:
Κατ' αρχήν εγώ δεν μίλησα προσωπικά' date=' συνεπώς δεν πήρα κανέναν από τα μούτρα. Αλλά (τι να κάνουμε αυτή είναι η γνώμη μου. Με ΕΝΟΧΛΕΙ ιδιαίτερα η μεταφορά της ποδοσφαιρικής λογικής σε ζητήματα τέτοια (όπως η μουσική). Ποιος είναι καλύτερος και ποιος είναι χειρότερος [/quote']
http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6398&postdays=0&postorder=asc&start=0
:lol: :lol: :wink:
ρε παιδια επειδη με ενδιαφερει να ακουσα καλα σιντι που δεν εχω ακουσει μπορειτε να απαντησετε στο θεμα της συζητησης???Κατ' αρχήν εγώ δεν μίλησα προσωπικά' date=' συνεπώς δεν πήρα κανέναν από τα μούτρα. Αλλά (τι να κάνουμε αυτή είναι η γνώμη μου. Με ΕΝΟΧΛΕΙ ιδιαίτερα η μεταφορά της ποδοσφαιρικής λογικής σε ζητήματα τέτοια (όπως η μουσική). Ποιος είναι καλύτερος και ποιος είναι χειρότερος [/quote']
http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6398&postdays=0&postorder=asc&start=0
:lol: :lol: :wink:
Έχεις απόλυτο δίκιο...ρε παιδια επειδη με ενδιαφερει να ακουσα καλα σιντι που δεν εχω ακουσει μπορειτε να απαντησετε στο θεμα της συζητησης???
Πωπω ρε συ το παιδι θα παθει thrashodeathoκολπιτιδα με αυτα που του ειπες..πάρε κάτι και από μένα
Whiplash - Power and pain / ticket to mayhem
Whiplash - Thrashback
μερικά ονόματα είναι ακόμα:
Necrodeath
Sarcofago
Malevolent Creation
Ritual Carnage
Exhumed
Exhorder
Autopsy
Acid Reign
μάλλον το παράκανα :lol:
Τι έχει αυτή;;Η metal αντίληψη των πραγμάτων.Ποιός είναι ο μικρόκοσμος στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα να μου διασαφηνίσεις :wink:
Ε εντάξει το κολληματάκι της το έχει...
Λυπάμαι που τα γούστα μας κ οι ηλικία μας ζημιώνει το άσπιλο forum 'σας'.
Χε' date='
Ζήτω οι κολλημένοι metalheads!!![/quote']
Χε,
Δεν είναι θέμα ηλικίας και γούστου. Είναι θεμα του ότι ορισμένοι εδώ πέρα κάθονται και τσακώνονται συνεχώς για το ποιος την έχει μακρύτερη. Εδώ υποτίθεται όμως όντως ότι συζητάμε μουσικοί και άνθρωποι που ασχολούνται σοβαρά με τη μουσική γιατί θέλουμε να επικοινωνούμε και να ανταλάσσουμε πληροφορίες. Όχι να τσακωνόμαστε για το metal και τη dance, γιατί αυτό το στάδιο το έχουμε ξεπεράσει χρόνια τώρα (το στάδιο του τσακωμού, όχι τις μουσικές καθεαυτές). ΕΛΕΟΣ δηλαδή. Πραγματικά δηλαδή υπάρχει κάποιο κέρδος από το να τη λέει ο ένας στον άλλον γιατί δεν ακούει το χ group; Δηλαδή πραγματικά με ξεπερνάει.
Έγινε τώρα ολόκληρη ιστορία. Ας απαντήσει στο θέμα όποιος θέλει και οι υπόλοιποι ας μην ασχολούμαστε. Έχουμε καταστρέψει το thread του παιδιού!
Ρε συ Anastasis, τι ακούς περίπου από metal? Τι προτάσεις θες, σε τι είδος; Να σου πω εγώ μερικά albums που θεωρώ κορυφαία, περισσότερα από ένα, γιατί είναι πολύ περιοριστικό αλλιώς.
** Angra: Holy Land
** Angra: Fireworks
** Savatage: Streets, A Rock Opera
** Savatage: The Wake Of Magellan
** Dark Tranquillity: Haven
** Dark Tranquillity: The Gallery
In Flames: Clayman
Theatre Of Tragedy: Aegis
** Within Temptation: Enter
Within Temptation: The Dance (EP)
Therion: Vovin
Therion: Theli
** Fates Warning: FWX
** Fates Warning: A Pleasant Shade Of Gray
** Anathema: Eternity
** Anathema: A Natural Disaster
** Anathema: Judgement
Blind Guardian: Nightfall In Middle Earth
Blind Guardian: Imaginations From The Other Side
Eldritch: El Nino
Time Machine: Act II: Gallileo
Πολλά δεν τα ακούω καν πια, αλλά είναι κορυφαία albums για το είδος τους. Σημείωσα και με ** αυτά που ακόμα ακούω πολύ, και που κατά τη γνώμη μου αποτελούν πραγματικά καλά albums πέραν ειδών μουσικής κλπ. Είναι πολύ πολύ καλά albums!