@janick: φυσικά και είναι λάθος ο τίτλος. Θα έπρεπε να είναι "Μαθήματα για το πως πρέπει να postάρετε μόνο ότι μας αρέσει"...
Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο μία αντίρρηση προς ένα ποστ μου μετατρέπεται σε άτυπη επίθεση εναντίον του noiz. Ας κατανοηθεί ότι και εμένα είναι δικαιωμά μου (όπως και οποιουδήποτε άλλου μέλους) να λέω τη γνώμη μου - όσο δεν παραβαίνω τους κανόνες.
Το ότι δεν σας αρέσει είναι δικό σας πρόβλημα' date=' αλλά ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η φτώχεια των επιχειρημάτων σας, καθώς και η ανικανότητά σας να κατανοήσετε πάνω από το 7,2% όσων διαβάζετε.[/quote']
Στο υπόλοιπο post δεν βλέπω να αναφέρθηκες...
ποιός δεν έχει επιχειρήματα, διάβασες το post μου??
Για έσένα μιλάω eye ΟΧΙ για το noiz... εκτός αν το έχεις μπερδέψει και νομίζεις ότι είσαι το noiz... και εσύ και εγώ ένα κομμάτι του noiz είμαστε με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ αρμοδιότητες. Εμένα και άλλων 3000 σαν εμένα, δηλαδή users η "δουλειά μας" είναι να δώσουμε σε εσένα την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να κάνεις moderation...
Προσωπικές επιθέσεις για τo IQ μου δεν επιτρέπω σε κανέναν και παρακαλώ τον φίλτατο Admin να παρέμβει στο θέμα γιατί μερικοί εδω μέσα νομίζουν ότι είναι δικό τους το μαγαζί... Δεν παρέμβηκα κανέναν κανόνα του noiz και είπα την γνώμη μου όμορφα πιστεύω και με επιχειρήματα. Γιατί λοιπόν δέχομαι προσωπική επίθεση από moderator??
Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω απάντηση από τον αγαπητό yameth.
ΥΓ. to 7,2% βγαίνει από κάποια ειδική συνάρτηση?