για κάποιους λόγους θεωρώ ότι ο beato γνωρίζει περισσότερα από σας τους δυο. Αν κάνω λάθος πείτε το να το ξέρω, μη ζω σε φαντασιώσεις.
Προφανώς... Και ο Beato που ο Δημήτρης έτρεξε προς υπεράσπισή του, δεν μπαίνει σε αυτό το τσουβάλι.
δεν έτρεξα προς υπεράσπισή του. Και το νήμα δεν ανοίχτηκε επειδή ο beato είπε κάτι, απλά μέσα στην όλη ιστορία του τζάκομο, έκανε ίσως την πιο σοφή τοποθέτηση. Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι απλώς σκανάρετε τις αναρτήσεις μου, και καταλήγετε "έλα μωρέ, πάλι για τον χ γράφει, πάμε στο δια ταύτα, πού να διαβάζω τώρα κατεβατα"
ένταξει Λάκη. Αυτό λέμε. Ξέρεις εσύ, αυτός όχι.
Και εσύ ο ίδιος το είπες για τον beato....αλλά τώρα τον υποστηρίζεις γιατί ....σε συμφέρει.
τι με συμφέρει? δεν κατάλαβα. Ατζέντης του είμαι να παίρνω ποσοστά?
Τον απατεώνα τον κιθαρίστα είμαι σίγουρος ότι δεν τον ήξερες, απλά αναπαράγεις την θεματολογία του Beato, με νήματα εδώ.
Δεν αναπαράγω καμιά θεματολογία. Ετυχε να δω τον sapko και μερικές δεκάδες ακόμα βίντεο πριν δω του beato.
Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σοβαρό, αν θέλετε εσείς να το διατηρήσετε επίπεδο καφενείο και να το διακωμωδήσετε πάω πάσο. Είναι σοβαρό με την α μικρή πιθανότητα να ληστέψει ο χ κάτι που έφτιαξα με κόπο (λίγο με ενδιαφέρει κι όλας, αλλά με ενδιαφέρει), αλλά κυρίως να ληστέψει από ένα νέο μουσικό σαν το παιδί μου ή τα παιδιά στην ηλικία του που έχω γνωρίσει και έχω συναναστραφεί τα τελευταία 4-5 χρόνια και ξέρω ότι πάνω σε τέτοιο περιβάλλον καλώς ή κακώς στηρίζονται τα όνειρα και η επαγγελματικές τους επιλογές.
Τίποτα δεν έκλεψε λοιπόν ο "απατεώνας σου", και στο λέω εγώ ως Δικηγόρος 25 χρόνια
Δεν υπάρχει πνευματική ιδιοκτησία, ούτε προστατεύεται...όταν έχουμε να κάνουμε με .... μουτζούρες .
Οι μουτζούρες δεν είναι ζωγραφιές.
Δεν θα αναλύσω εδώ το νομικό πλαίσιο τι είναι προϊόν διάνοιας...για να προστατευτεί νομικά.
Αλλά τα βασικά είναι να είναι μοναδικό και πρωτότυπο .
Τα σολίδια που ξεπατίκωνε ο "απατεώνας " είναι χιλιοπαιγμενα και ΜΟΝΟ ως ασκήσεις μπορούν να σταθούν μουσικά.
Στις ασκήσεις δεν χωρεί πνευματική ιδιοκτησία, διότι θα πληρώναμε όλοι fees... μόνο και μόνο όταν γυμνάζομε τον δικέφαλο..με βάρη.
εσύ το λες. Αλλωστε η πνευματική ιδιοκτησία είναι τόσο θολή στη χώρα μας, οπότε....πες ό,τι θες.
Απλά λεγοντάς τα αυτά, δείχνεις οτι δεν μπήκες καν στον κόπο να καταλάβεις τι έχει παιχτεί με τον Ιταλό.
Είναι τραγικό να παίρνεις στα σοβαρά youtubers...από τον Beato
Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει τα βίντεο του beato. Νομίζεις σίγουρα ότι είναι ακόμα ένας ποζεράς. ΟΚ. δεκτόν.
..μέχρι και τον "απατεώνα."...ανθρώπους που στην πραγματική ζωή δεν μπορούν να βαρέσουν μια.
ο απατεώνας, αποδεδειγμένα δεν μπορεί.
Ο beato είναι πολύ καλός youtuber - pod caster.
Στην κιθαριστικη του δεινότητα αναφερόμουν.
Ο "απατεώνας " είναι πολύ καλλιτερός του.
εδώ μπορούμε να το λήξουμε νομίζω.
(αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος)