To "φαινόμενο" Giacomo Turra εχει εξελιχθεί σε τεράστια απάτη

Προσωπικά βαριέμαι να δω οποιονδήποτε να παίζει κιθάρα μου ος του, είτε στο youtube, είτε live.

Και ειδικα ηλεκτρικη.

Να πω να ακουσεις κλασσικη, που ειναι ολοκληρωμενο το κομματι με μια κιθαρα μονη της, να πω ΟΚ.

Αλλα μετα μιλαμε για cheat, που παιρνουν ετοιμο το backing track απο οπου να ναι, και απλα μπουρδολογουν απο πανω. :ROFLMAO:

Η βγαλε κανα κομματι φιλε, η αστο να παει, μπουρδολογιες υπαρχουν απειρες, κανα κομματι της προκοπης μας λειπει. :ROFLMAO: Αυτες οι φασεις ειναι για practice και για να περναμε την ωρα μας, οχι να το παιζουμε πρωτη μουρη στο youtube :ROFLMAO: με μουσικη αλλου :ROFLMAO:

Ούτε ξέρω ποιος είναι αυτός, ούτε τι κομπίνα έκανε και αν έκανε, ούτε θέλω να τον μάθω.

Από εδώ μέσα μαθαίνω κάτι τέτοιους, κάτι Chris Buck και κάτι Mary (δεν θυμάμαι το όνομα, μια που λέει πόσα λεφτά -δεν- έβγαλε μέσω του γιουτιούμπ).

Όλοι αυτοί οι ινφλουένσερς ακόμα και αν ξεκινάνε με αγνές προθέσεις, όσο πιο τα πολλά subs τόσο αυξάνεται η χαζομάρα και η χασομερίαση (να μην αναφέρω τις απόψεις ''επί πληρωμή'').

Το ότι είναι καλοί μουσικοί δεν το αμφισβητώ, ούτε ότι έχουν ρίξει χρήμα σε εξοπλισμό, βιντεοσκόπηση κτλ, απλά το 90%του περιεχομένου μου φαίνεται αδιάφορο και χάσιμο χρόνου,

Ξέρω ότι δεν συνεισφέρω ιδιαίτερα στο θέμα, αλλά πιστεύω ότι όλα αυτά τα κανάλια είναι χάσιμο χρόνου, ψεύτικα, κατευθυνόμενα και δεν χρειάζεατι να πολυσκάτε για αυτά. Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σκληρή, αδυσώπτη από τον κόσμο του instagram

youtube guitarist.jpg

κάτι Chris Buck
Μιας που τον ανέφερες. Εδώ είναι καλεσμένος στο κανάλι του Miller. Εκτός του ότι έχει φτιάξει χάλια ήχο στην κιθάρα του, κατακρεούργησε και το σόλο του Slash.

Τελικά οι youtubάδες μπορούν να παίξουν λάηβ? Μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον ή παίζουν μόνο σπίτι τους με βοηθό την κοπτοραπτική?

Μιας που τον ανέφερες. Εδώ είναι καλεσμένος στο κανάλι του Miller. Εκτός του ότι έχει φτιάξει χάλια ήχο στην κιθάρα του, κατακρεούργησε και το σόλο του Slash.

Τελικά οι youtubάδες μπορούν να παίξουν λάηβ? Μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον ή παίζουν μόνο σπίτι τους με βοηθό την κοπτοραπτική?

Δεν έχει σημασία που έκανε λάθος, καταρχάς το βίντεο είναι μεν λάιβ αλλά μιξαρισμένο και με πολλές λήψεις άρα τις όποιες ατέλειες θα μπορούσαν να τις ''καλύψουν'' με κοπτοραπτική.

Δεν του έκαναν κοπτοραπτική, αλλά επειδή είναι πολλές φορές γνωστή η τακτική του να πεις κάτι στο YouTube που είναι εξόφθαλμα λάθος για να πάει ο κόσμος από κάτω και να σχολιάσει ''αυτό που λες -ή αυτό που παίζεις στην προκειμένη περίπτωση- είναι λάθος'' και να σου τα σχόλια από κάτω και να σου οι αλληλεπιδράσεις και άρα το βίντεο ανεβαίνει στις τάσεις και στους αλγόριθμους.... δεν είμαι σίγουρος αν το έκαναν από άποψη ή από ''πονηριά''. Ο ψεύτικος κόσμος των σόσιαλ που ανέφερα παραπάνω.

Δεν είναι θέμα του αν ξέρει να παίζει ή αν μπορεί να παίξει λάιβ ή όχι. Πιστεύω ότι μπορεί, δεν είναι καμιά επιστήμη, λάθη κάνουμε όλοι. Το συγκεκριμένο κομμάτι το παίζω λάιβ 200 φορές τον χρόνο. Κάποια στιγμή δεν θα είμαι στην μέρα μου, θα είμαι άρρωστος ή προβληματισμένος ή απλά αφηρημένος και θα κάνω λάθος και εγώ. Απλά το 90% του περιεχόμενου και ο τρόπος που το κάνουν οι ινφλουένσερζ μου είναι προσωπικά αδιάφορο. Δεν ένιωσα καλύτερος άνθρωπος που είδα το εν λόγω cover στο youtube. Αν έπαιζαν όμως σε κάποιο μαγαζί θα πιθανόν να πήγαινα να τους δω να περάσω καλά. Άλλο τα σόσιαλ και άλλο ο πραγματικός κόσμος.

πάρτε και ολίγον από τον αγαπημένο σας φλύαρο που αποδεικνύεται οτι είναι μάνα στο να ξεβρακώνει απατεωνίσκους (? ή -άρες?)
και το συγκεκριμένο αναφέρεται σε καλλλλλλιτέχνη που θα συμμετάσχει στη eurovision (δεν θυμάμαι τώρα αν θα το κάνει με αυτό ή με άλλο) για την Αυστραλία (για να είμαστε και επίκαιροι).

και ναι. Αφιέρωσα 1.5 πολύτιμη ώρα της ζωής μου για να ασχοληθώ για ένα σοβαρό κοινωνικό φαινόμενο, που στα επόμενα χρόνια θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Την σπατάλησα? Για πολλούς που θεωρούν το να αφιερώσεις πχ 30 ώρες να διαβάσεις ένα βιβλίο σπατάλη, την σπατάλησα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back