To "φαινόμενο" Giacomo Turra εχει εξελιχθεί σε τεράστια απάτη

έλα ρε, πρωϊνιάτικα τώρα
αν έτσι νομίζετε έτσι θα είναι.

ξέρετε σεις και ο beato δεν.
Φυσικά και δεν ξέρει.
Και εσύ ο ίδιος το είπες για τον beato....αλλά τώρα τον υποστηρίζεις γιατί ....σε συμφέρει.
Τον απατεώνα τον κιθαρίστα είμαι σίγουρος ότι δεν τον ήξερες, απλά αναπαράγεις την θεματολογία του Beato, με νήματα εδώ.
Τίποτα δεν έκλεψε λοιπόν ο "απατεώνας σου", και στο λέω εγώ ως Δικηγόρος 25 χρόνια
Δεν υπάρχει πνευματική ιδιοκτησία, ούτε προστατεύεται...όταν έχουμε να κάνουμε με .... μουτζούρες .
Οι μουτζούρες δεν είναι ζωγραφιές.
Δεν θα αναλύσω εδώ το νομικό πλαίσιο τι είναι προϊόν διάνοιας...για να προστατευτεί νομικά.
Αλλά τα βασικά είναι να είναι μοναδικό και πρωτότυπο .
Τα σολίδια που ξεπατίκωνε ο "απατεώνας " είναι χιλιοπαιγμενα και ΜΟΝΟ ως ασκήσεις μπορούν να σταθούν μουσικά.
Στις ασκήσεις δεν χωρεί πνευματική ιδιοκτησία, διότι θα πληρώναμε όλοι fees... μόνο και μόνο όταν γυμνάζομε τον δικέφαλο..με βάρη.
Είναι τραγικό να παίρνεις στα σοβαρά youtubers...από τον Beato
..μέχρι και τον "απατεώνα."...ανθρώπους που στην πραγματική ζωή δεν μπορούν να βαρέσουν μια.

Last edited:
για τον beato...
Κοίτα τώρα ανατροπή που θα συμβεί... Θα υπερασπιστώ εγώ τον Beato 😄

Και αυτό γιατί ο τύπος έχει πάρει εξαιρετικές συνεντεύξεις από κιθαρισταράδες και βγήκαν στον αφρό ωραία στιγμιότυπα. Με την "υποσημείωση" ότι μου αρέσει η δημοσιογραφική / "ντοκιμαντερίστικη" προσέγγιση του.

Κοίτα τώρα ανατροπή που θα συμβεί... Θα υπερασπιστώ εγώ τον Beato 😄

Και αυτό γιατί ο τύπος έχει πάρει εξαιρετικές συνεντεύξεις από κιθαρισταράδες και βγήκαν στον αφρό ωραία στιγμιότυπα. Με την "υποσημείωση" ότι μου αρέσει η δημοσιογραφική / "ντοκιμαντερίστικη" προσέγγιση του.
Ο beato είναι πολύ καλός youtuber - pod caster.
Στην κιθαριστικη του δεινότητα αναφερόμουν.
Ο "απατεώνας " είναι πολύ καλλιτερός του.

Αυτό από που προκύπτει;
για κάποιους λόγους θεωρώ ότι ο beato γνωρίζει περισσότερα από σας τους δυο. Αν κάνω λάθος πείτε το να το ξέρω, μη ζω σε φαντασιώσεις.
Προφανώς... Και ο Beato που ο Δημήτρης έτρεξε προς υπεράσπισή του, δεν μπαίνει σε αυτό το τσουβάλι.
δεν έτρεξα προς υπεράσπισή του. Και το νήμα δεν ανοίχτηκε επειδή ο beato είπε κάτι, απλά μέσα στην όλη ιστορία του τζάκομο, έκανε ίσως την πιο σοφή τοποθέτηση. Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι απλώς σκανάρετε τις αναρτήσεις μου, και καταλήγετε "έλα μωρέ, πάλι για τον χ γράφει, πάμε στο δια ταύτα, πού να διαβάζω τώρα κατεβατα"
Φυσικά και δεν ξέρει.

ένταξει Λάκη. Αυτό λέμε. Ξέρεις εσύ, αυτός όχι.
Και εσύ ο ίδιος το είπες για τον beato....αλλά τώρα τον υποστηρίζεις γιατί ....σε συμφέρει.

τι με συμφέρει? δεν κατάλαβα. Ατζέντης του είμαι να παίρνω ποσοστά?
Τον απατεώνα τον κιθαρίστα είμαι σίγουρος ότι δεν τον ήξερες, απλά αναπαράγεις την θεματολογία του Beato, με νήματα εδώ.

Δεν αναπαράγω καμιά θεματολογία. Ετυχε να δω τον sapko και μερικές δεκάδες ακόμα βίντεο πριν δω του beato.
Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σοβαρό, αν θέλετε εσείς να το διατηρήσετε επίπεδο καφενείο και να το διακωμωδήσετε πάω πάσο. Είναι σοβαρό με την α μικρή πιθανότητα να ληστέψει ο χ κάτι που έφτιαξα με κόπο (λίγο με ενδιαφέρει κι όλας, αλλά με ενδιαφέρει), αλλά κυρίως να ληστέψει από ένα νέο μουσικό σαν το παιδί μου ή τα παιδιά στην ηλικία του που έχω γνωρίσει και έχω συναναστραφεί τα τελευταία 4-5 χρόνια και ξέρω ότι πάνω σε τέτοιο περιβάλλον καλώς ή κακώς στηρίζονται τα όνειρα και η επαγγελματικές τους επιλογές.
Τίποτα δεν έκλεψε λοιπόν ο "απατεώνας σου", και στο λέω εγώ ως Δικηγόρος 25 χρόνια
Δεν υπάρχει πνευματική ιδιοκτησία, ούτε προστατεύεται...όταν έχουμε να κάνουμε με .... μουτζούρες .
Οι μουτζούρες δεν είναι ζωγραφιές.
Δεν θα αναλύσω εδώ το νομικό πλαίσιο τι είναι προϊόν διάνοιας...για να προστατευτεί νομικά.
Αλλά τα βασικά είναι να είναι μοναδικό και πρωτότυπο .
Τα σολίδια που ξεπατίκωνε ο "απατεώνας " είναι χιλιοπαιγμενα και ΜΟΝΟ ως ασκήσεις μπορούν να σταθούν μουσικά.
Στις ασκήσεις δεν χωρεί πνευματική ιδιοκτησία, διότι θα πληρώναμε όλοι fees... μόνο και μόνο όταν γυμνάζομε τον δικέφαλο..με βάρη.

εσύ το λες. Αλλωστε η πνευματική ιδιοκτησία είναι τόσο θολή στη χώρα μας, οπότε....πες ό,τι θες.
Απλά λεγοντάς τα αυτά, δείχνεις οτι δεν μπήκες καν στον κόπο να καταλάβεις τι έχει παιχτεί με τον Ιταλό.
Είναι τραγικό να παίρνεις στα σοβαρά youtubers...από τον Beato
Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει τα βίντεο του beato. Νομίζεις σίγουρα ότι είναι ακόμα ένας ποζεράς. ΟΚ. δεκτόν.
..μέχρι και τον "απατεώνα."...ανθρώπους που στην πραγματική ζωή δεν μπορούν να βαρέσουν μια.
ο απατεώνας, αποδεδειγμένα δεν μπορεί.
Ο beato είναι πολύ καλός youtuber - pod caster.
Στην κιθαριστικη του δεινότητα αναφερόμουν.
Ο "απατεώνας " είναι πολύ καλλιτερός του.

εδώ μπορούμε να το λήξουμε νομίζω.
(αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος)

Εγω παλι δεν καταλαβαινω το αλλο:

Βγηκε λεει ο αλλος στο ινσταγκραμ, και επαιξε το σολο απο του αλλου στο youtube.

Δηλαδη, αν εβγαινε και ελεγε ενα ανεκδοτο που ειπε καποιος αλλος στα σοσιαλ, θα εκανε μηνυση για λογοκλοπη;

Δεν το λεω για να υποβαθμισω, ειναι ειλικρινης απορια.

Αν μιλαγαμε για δισκογραφια, οτι πηγε καποιος και ηχογραφησε κομματι καποιου τριτου ΟΚ, εχει ξαναπαιχτει το εργο, θα το καταλαβαινα.

Αλλα με το ψ@λαρισμα στα social, τι φαση παιζεται;

για κάποιους λόγους θεωρώ ότι ο beato γνωρίζει περισσότερα από σας τους δυο.
Αν και το ανέφερα παραπάνω, ας το κάνω "πενηνταράκια": Δεν αντιλαμβάνομαι και δεν εκλαμβάνω τον Beato ως influencer. Μου αρέσει - να το πω χονδρικά- ως "δημοσιογράφος". Οι συνεντεύξεις του, οι παρουσιάσεις του που δίνουν πληροφορία πιο "εγκυκλοπαιδική", για μουσικά στιλ, για μουσικές περιόδους, για μουσικούς κλπ.

Τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα.

Δημητριε, ναι αναπαράγεις τα θέματα του Beato. Είναι η 1000 φορά που το κάνεις. Και ως Σουλτάνος και ως Dimsonic.
Δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά συνηγορεί στο ότι τον "απατεώνα " δεν τον ήξερες και είμαι σίγουρος.
Αν τυχόν τον ήξερες, πριν τον Beato, είναι ακόμα πιο τραγικό.... να κάθεσαι να χαζεύεις insta..
Για τον beato ο ίδιος είχες πει ότι είναι αποτυχημένος μουσικός, και το είχες πει σε εμένα εδώ, όταν είχα πει ότι έχει ωραίο studio....μην με κάνεις να το βρω, γιατί βαριέμαι, αλλά αν ψάξω θα,το βρω.
Έχω δει μερικά video του beato, και η γνώμη μου είναι ότι είναι ενάς αποτυχημένος μουσικός, με πολύ ωραίο studio, και πολύ καλός youtuber-pod caster.
Την άποψη μου την είπα για το θέμα.

Τέλος ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα, αντιγραφή είναι, από έξω ....όπως και ολοοοοοο το νομικό σύστημα στην Ελλάδα.

Και το βρηκα το χωρίο.....για να μην αφήνω σκιες:

Αναφέρεσαι στον Beato λοιπόν Δημήτριε....και λες:
"Σιγα τους δισκους που εφτιαξε και πούλησε. Γουαναμπης ηταν. Απο τυχη εκανε παραγωγη σε ενα #1 καντρυποπ απο τις 10δες είδη που μετρανε στις ΗΠΑ ".

Και έρχομαι να σου αντιτείνω εγώ με τη σειρά μου, όχι Ξέρεις συ...και Όχι ο Beato.
Η αλεπού 100 χρονων και το αλεπουδάκι 101....
Αλλου ωρε Δημήτριε , με λένε Ρϊζο και όπως θέλω τα γυρίζω. ;)

Attachments

• snap.jpg
    snap.jpg
    114.7 KB · Εμφανίσεις: 0
Εγω παλι δεν καταλαβαινω το αλλο:

Βγηκε λεει ο αλλος στο ινσταγκραμ, και επαιξε το σολο απο του αλλου στο youtube.

Δηλαδη, αν εβγαινε και ελεγε ενα ανεκδοτο που ειπε καποιος αλλος στα σοσιαλ, θα εκανε μηνυση για λογοκλοπη;

Δεν το λεω για να υποβαθμισω, ειναι ειλικρινης απορια.

Αν μιλαγαμε για δισκογραφια, οτι πηγε καποιος και ηχογραφησε κομματι καποιου τριτου ΟΚ, εχει ξαναπαιχτει το εργο, θα το καταλαβαινα.

Αλλα με το ψ@λαρισμα στα social, τι φαση παιζεται;
Η οριτζιναλ μουσική είναι καλλιτεχνική δημιουργία και μπορεί να έχει αξία μεγαλύτερη από ένα ανέκδοτο, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα ανέκδοτα... Η μουσική σύνθεση είναι τέχνη και από ότι ξέρω θεωρείται πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού με το που θα το συλλάβει, χωρίς να χρειάζεται καμιά άλλη ενέργεια από μέρους του δημιουργού... Είναι και το ηθικό του πράγματος, αφού σου αρέσει (σίγουρα αφού το βούτηξες) έτσι που παίζει ο πιτσιρικάς στο βίντεο ανέφερε τον στο take σου, έτσι πάει

Παιδια, οχι beef εδω μεσα. Τσαμπα θα χαλασουμε τις καρδιες μας.

Καντε εκει κανα λογαριασμο στο instagram, κανα καναλι στο youtube και τετοια, και βαρατε εκει αβερτα diss βιντεο. Να κανουμε και εμεις αλλα τοσα, να λεμε και να σχολιαζουμε το δικο σας beef, μπας και γινει τιποτα, γιατι με μουσικες και τετοια αστα, το πολυ πολυ να παιξει κανας influencer το σολο σου για δικο του.

Δημητριε, ναι αναπαράγεις τα θέματα του Beato. Είναι η 1000 φορά που το κάνεις. Και ως Σουλτάνος και ως Dimsonic.
Δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά συνηγορεί στο ότι τον "απατεώνα " δεν τον ήξερες και είμαι σίγουρος.

μην είσαι σίγουρος.
Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι ενδείξεις δεν είναι αποδείξεις.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί επαναλαμβάνεις το θέμα των νικς. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν ήταν δική μου επιλογή. Αυτός ήμουν, αυτός είμαι για όσο είμαι εδώ.
Αν τυχόν τον ήξερες, πριν τον Beato, είναι ακόμα πιο τραγικό.... να κάθεσαι να χαζεύεις insta..
χαζεύω και insta και tik. Εχω κόσμο γνωστό που εκφράζεται εκεί και τους παρακολουθώ. Τους παρακολουθώ εκεί διότι ανεβάζουν κυρίως εκεί και πιό σπάνια στο yt. Εχει ποινικοποιηθεί και το instagram τώρα? Και είναι και τραγικό? έλα τωρα
Για τον beato ο ίδιος είχες πει ότι είναι αποτυχημένος μουσικός, και το είχες πει σε εμένα εδώ, όταν είχα πει ότι έχει ωραίο studio....μην με κάνεις να το βρω, γιατί βαριέμαι, αλλά αν ψάξω θα,το βρω.
Ασε μη σε βάζω σε κόπο. Προφανώς δεν είπα κάτι τάτοιο, απλά εσύ καταλαβες έτσι. Ενας αποτυχημένος μουσικός δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός ή πολύ καλός μουσικός. Σημαίνει ότι δεν είχε την επαγγελματική αναγνώριση και καταξίωση. Διότι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Να πω πχ ότι ο Alan Holdsworth ήταν καλός ή αποτυχημένος μουσικός? Πόσους δίσκους πούλησε και πόσους ο Slash?
Έχω δει μερικά video του beato, και η γνώμη μου είναι ότι είναι ενάς αποτυχημένος μουσικός, με πολύ ωραίο studio, και πολύ καλός youtuber-pod caster.
Την άποψη μου την είπα για το θέμα.

Επαναλαμβάνω, το θέμα μας ΔΕΝ είναι ο beato. Μόνο εσείς το γυρίζετε εκεί.
Και δεν θα γράψω γιατι ανεβάζω και ανέβαζα βίντεο του beato εδώ. Ο λόγος είναι απλούστατος, αλλά ως τέτοιος σου διαφεύγει.

Τέλος ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα, αντιγραφή είναι, από έξω ....όπως και ολοοοοοο το νομικό σύστημα στην Ελλάδα.

από νόμους προκόψαμε. Το θέμα είναι η εφαρμογή.

Τεσπά, το θέμα ήταν και είναι ο απατεώνας, πιστεύω ότι το εξαντλήσαμε. Προφανώς και το κοινό εδώ είναι tele/strat, μόνο που έχει περισσότερες επιπτώσεις.

Η οριτζιναλ μουσική είναι καλλιτεχνική δημιουργία και μπορεί να έχει αξία μεγαλύτερη από ένα ανέκδοτο, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα ανέκδοτα... Η μουσική σύνθεση είναι τέχνη και από ότι ξέρω θεωρείται πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού με το που θα το συλλάβει, χωρίς να χρειάζεται καμιά άλλη ενέργεια από μέρους του δημιουργού... Είναι και το ηθικό του πράγματος, αφού σου αρέσει (σίγουρα αφού το βούτηξες) έτσι που παίζει ο πιτσιρικάς στο βίντεο ανέφερε τον στο take σου, έτσι πάει

Οχι, το ηθικο το καταλαβαινω και το ασπαζομαι. Και το πνευματικο δικαιωμα το καταλαβαινω.

Αλλα πες επαιξε το σολο σου ενας στο instagram, θα του κανεις μηνυση και τι θα του ζητας, να σου δωσει 500 like; :ROFLMAO:

Και το βρηκα το χωρίο.....για να μην αφήνω σκιες:

Αναφέρεσαι στον Beato λοιπόν Δημήτριε....και λες:
"Σιγα τους δισκους που εφτιαξε και πούλησε. Γουαναμπης ηταν. Απο τυχη εκανε παραγωγη σε ενα #1 καντρυποπ απο τις 10δες είδη που μετρανε στις ΗΠΑ ".

Και έρχομαι να σου αντιτείνω εγώ με τη σειρά μου, όχι Ξέρεις συ...και Όχι ο Beato.
Η αλεπού 100 χρονων και το αλεπουδάκι 101....
Αλλου ωρε Δημήτριε , με λένε Ρϊζο και όπως θέλω τα γυρίζω. ;)

σου εξήγησα το θέμα, μουσικής ικανότητας και επιτυχίας.

Το ότι μας βγήκες ξαφνικά αλεπού....ενδιαφέρον.

Ναι είναι τραγικό να παρακολουθείς insta και τικ τοκ...in my books.
Όπως εσύ δικαζεις τον απατεώνα, εγώ δικαζω εσένα.

Δεν ξέρω πόσοι μπήκατε στον κόπο να ακούσετε τα σόλα που αντέγραψε ο συγκεκριμένος. Προσωπικά τα βρήκα εξαιρετικά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back