Το εξώφυλλο από το νέο album μου.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
Eιμαι σε καλό δρόμο....βρηκα και το οπισθοφυλλο ?

Προβολή συνημμένου 22154

Untitled-1.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Με όλο το θάρρος, αλλά νομίζω ότι δεν ταιριάζει με το εξώφυλλο. Τελείως διαφορετικά συναισθήματα "βγάζουν" οι δυο φωτό. Προσωπική άποψις....

Η εύμορφη κοπέλα συνεισφέρει στην μουσική του άλμπουμ (τραγούδι; ) και την συμπεριέλαβες στο οπισθόφυλλο; 

Με όλο το θάρρος, αλλά νομίζω ότι δεν ταιριάζει με το εξώφυλλο. Τελείως διαφορετικά συναισθήματα "βγάζουν" οι δυο φωτό. Προσωπική άποψις....

Η εύμορφη κοπέλα συνεισφέρει στην μουσική του άλμπουμ (τραγούδι; ) και την συμπεριέλαβες στο οπισθόφυλλο; 
Φτου.....και ειπα να παιξω με το ασπρομαυρο εμπροσθεν και το εγχρωμον όπισθεν. ?

Ειπαμε κοπιάρομεν Μελεκναπ ? Ουτε και η Elaine Irwin επαιζε κατις.

JMECD009.jpg

Για σκεψου να τα κανεις τραμπα
....Δεν εχεις άδικον.....??

Ασε που στο ασπρόμαυρο θα φαίνονται καλλιτερα τα credits ?

Ακριβώς !!!  η διαφορά δυναμικής της εγχρωμης απο την ασπρόμαυρη ειναι τεραστια.

[SIZE=12pt] και πέρα από την δυναμική, ένταση στο χρώμα, κίνηση  [/SIZE]στην πόζα, καλή προοπτική.

[SIZE=12pt]Η αλληλουχία δεν μπορεί να είναι διαφορετική .. πρώτα  [/SIZE]είσαι με την κυρία  και το γρήγορο,  Σένιος!  και  μετά…..  μένεις μόνος  με τον σκύλο και το τροχήλατο  ([SIZE=12pt]that[/SIZE][SIZE=12pt]’[/SIZE][SIZE=12pt]s[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]life[/SIZE][SIZE=12pt])  [/SIZE]

[SIZE=12pt]Από πίσω έχει πιο πολύ κίνηση [/SIZE]?

[SIZE=12pt]Κάτσε  [/SIZE]να το πω αλλιώς,  η φορά  του αμαξιού  προς τον ορίζοντα (προοπτικα) δίνει  περισσότερη δυναμική κίνησης και συνέχειας  και δένει καλύτερα με την πόζα  

[SIZE=12pt]Είναι σαν να τους έκαναν  [/SIZE]σήμα να  σταματήσουν  οι μπάτσοι  και βγήκαν με τσαμπουκά να τους περιμένουν. ?

Παιδες...για το πισω δεν το συζηταω.

Τετοια κω**ρα...μονο αυτο και η porsche 928 ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back