- Πόντοι
- 938
@Freedom Πες μου πως απλά θέλατε να πάτε για ένα μπάνιο κ τραβηξατε όλο αυτό;
Ήθελα να ελπίζω πως φεύγατε για 2μερο, 3μερο, ξερωγω κάτι τέλος πάντων, που όσο εκνευριστικη κ να ήταν η ταλαιπωρία θα ξεχνιοταν ...
Αλλά για μπάνιο; Δε χωνεύεται ?
Τέλος πάντων...
Όλα καλά αφού φύγατε από κει
Ξεκινήσαμε για ένα μπάνιο (φυσικα όχι εγώ, δεν ειμαι αδιάβροχος) για Κινέτα. Για την ακριβεια, θα περναγαμε απο Νεα Περαμο να τσεκαρουμε μια παραλία, και αν δεν "μας" έκανε θα πηγαιναμε Κινέτα.
Περνάμε απο Νέα Πέραμο, δεν ηταν και πολυ satisfactory, λεμε ΟΚ, βουρ για Κινέτα. Ε απο Νεα Περαμο για εξοδο Μεγάρων, περισσοτερο απο 3 ώρες. Οι πρωτες 2 ωρες ηταν κουλ, μεχρι και νεο κόσμο γνώρισα, ανταλλαξαμε τηλέφωνα κοκ. Μετά αρχισα να τα παίρνω και οχι, δεν εχω καμια σχεση με νευρικό οδηγο, road rage και τέτοιες βλακείες. Αρχισα να τα παιρνω γιατι ήταν τελειως ξεκάθαρο πλέον οτι κάποιος έχει κάνει χοντρη μαλακία με τον συντονισμό.
Και +3 ώρες μετα, όταν βγήκαμε στην εξοδο των Μεγάρων (ουτως ή αλλως ειχαν κλεισει την εθνική σε αυτό το υψος) και φτασαμε στο roundabout και δεν υπηρχε ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ απο τις αρχές, έ τοτε μπήκε και η σφραγιδα της πιστοποιημένης μαλακιας...ρε μπουνταλάδες, εκει επρεπε να υπήρχαν τουλάχιστον 4 τροχαίοι να ρυθμίζουν την κυκλοφορια, ο ορισμος του bottleneck assούμε.
40 περιπολικα, μηχανες ΔΙΑΣ, τροχαιους κοκ, ειδαμε όταν ημασταν κολλημένοι με τις ώρες (συν 2-3 ασθενοφορα), τι σκατα, πηγαν ολοι να συλλάβουν το υγραέριο assούμε, κανεις τζερεμές δεν σκέφτηκε να βαλει 2-3 ατομα στο roundabout να διωχνει αυτοκινητα, δεν ημασταν και πολλά απο εθνικη, μερικές χιλιάδες...
Αντι αυτού, είχαν 2 περιπολικά ακριβώς στην εξοδο για να μοιράζουν νερά σε όσους ειχαν κορακιάσει απο την δίψα, να είναι καλά, κάτι ήταν και αυτό.
Όταν κάναμε την μαμημενη την αναστροφη για να ξαναπαμε Νεα Περαμο, η ουρά ξεκινουσε απο το Νεράκι. Γυριζοντας πισω στην Αθήνα, είδα οτι απο τα διοδια της Ελευσίνας τους εστελναν όλους στον παράδρομο για παλιά εθνικη? WTF? Μπορουσαν να το κανουν άνετα στην εξοδο της Νεας Περαμου.
Anyway, φακ ιτ, παλι σκατά και απόσκατα από οργάνωση και κοινή λογική κοντά στο μηδέν...
Τελευταία επεξεργασία από moderator: