Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Θέλουν προσοχή τα ζώα, γιατί .... ποτέ δεν ξέρεις.
Κάποιες ώρες αργότερα:

image.png

Ας προσγειωθούμε τώρα στον πλανήτη Γη, και συγκεκριμένα στην κεντρική Ελλάδα και στην πιο trendy και famous πόλη της, τη Χαλκίδα.? Εδώ δυστυχώς δεν βρέχει, έχει κ@λοζέστη.? Σε λίγο θα πάρει μπρος το air condition γιατί δεν παλεύεται άλλο. 

Κατά τα άλλα, η ωραία θέα είναι πάντα εκεί, ενώ τα γατόνια κάνουν την κλασική μεσημεριανή τους σιέστα.?

Προβολή συνημμένου 36917

image.png

image.png

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και το οποίο δείχνει τι??

Καλά ρε φίλε, δεν βλέπεις το μπαστούνι του γκολφ και το μπαλάκι δίπλα?

Έπαιζε γκολφ ο άνθρωπας λέμε, την ώρα που τον απάταγε η Δανάη με την Μαριγώ ασούμε.

Δεν ξέρω φίλος, μπερδεύτηκα. Όταν κάνει ζέστη, τρώω τυροπιτα και παρακολουθώ Μαρία Αναστασοπούλου δεν μπορώ να σκεφτώ σοβαρά. Κάτσε να το γυρίσω στη Γιάμαλη... image.gif

Μετα την πρωινη σκυλοβολτα.

Προβολή συνημμένου 36945
Κουκλί 

Καλοπαιχτη dim!

Το μόνο που θα πρότεινα είναι να μπει η epi πρώτη στον οποοβαστο με τις κιθάρες. Ταιριάζει περισσότερο στο μάτι να την βλέπεις δίπλα στο Χάμοντ 

Κουκλί 

Καλοπαιχτη dim!

Το μόνο που θα πρότεινα είναι να μπει η epi πρώτη στον οποοβαστο με τις κιθάρες. Ταιριάζει περισσότερο στο μάτι να την βλέπεις δίπλα στο Χάμοντ 
ποιός ήρθε?

Τ9.... Κινητό βλέπεις...

Καλοπαιχτο. Το Χάμοντ εννοώ

Κ οποοβαστος=οπλοβαστος 

Πανω που θα εβγαζα τα ζωα

Είδες και αποείδες σήμερα και τα άφησες να βγούνε μόνα τους?

Βρε δεν τους είπες να μην βγαίνουν στον δρόμο?

https://www.msn.com/el-gr/news/other/λαμία-βγήκαν-τα-πρόβατα-στην-εθνική-δείτε-βίντεο-και-φωτογραφίες/ar-AA1dv6vk?ocid=hpmsn&cvid=451e8cca4cff467b8de9c2a44921c949&ei=64

Δεν μου είπες τελικά πως είδες το πληκτρολόγιο, την αίσθηση του.
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια για να πω. Παντως τρελλες δεν μπορώ να κάνω. Εννοω χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο μη συμβατικά. 

Δεν εχω μεγαλη εμπειρια για να πω. Παντως τρελλες δεν μπορώ να κάνω. Εννοω χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο μη συμβατικά. 
Ρωτάω πως σου φαίνεται σαν αίσθηση, σε σχέση πάντα με τα πληκτρολόγια που έχεις χρησιμοποιήσει.

Απο το nektar που εχω ή το παιχνίδι m32 σαφως καλυτερα.

Σε σχεση με το roland πιανο που εχω απλα διαφορετικο

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back