Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Γαμω μεν, σαλατα δε.

Το προσωπικό μου γούστο είναι το εξής.

Δώσε μου σαλάτες και πάρε μου την ψυχή.

Δεν πολυγουστάρω κρέατα, προτιμώ χίλιες φορές πρασινάδα και λαχανικά.

Σαλάτα να 'ναι και ότι να 'ναι.

Ντοματοσαλάτα, χωριάτικη, τζατζίκι, ρώσικη, Βουδαπέστης, πατζαροσαλάτα, ανάμεικτα λαχανικά, του καίσαρα, του κηπουρού, του κιθαρίστα, κλπ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το προσωπικό μου γούστο είναι το εξής.

Δώσε μου σαλάτες και πάρε μου την ψυχή.

Δεν πολυγουστάρω κρέατα, προτιμώ χίλιες φορές πρασινάδα και λαχανικά.
Να σου πω την αληθεια κι εγω πολλες φορες.
Το ζηταει ο οργανισμος μου (πλεον) ιδιως οταν την προηγουμενη εχει πεσει πολυ κρεας στο τραπεζι.
(ειχαμε Κρητικα εδεσματα χθες, αντικρυστο, τσιγαριαστο κατσικι, ζυγουρι-γαμοπιλαφο κλπ)
Δεν εφαγα πολυ, αλλα εσκασα. Εχει κλεισει το στομαχι.

Αυριο φασολαδα.

.

Πληγούράκι με μανιτάρια σήμερα και σαλατα μαρούλι με ωμή αγκινάρα.

IMG_20210417_161600.jpg

Δίαιτα σήμερα..
Πίνεις κρασί βλέπω συνέχεια, εγώ δεν αντέχω πλέον ούτε να μυρίζω το αλκοόλ, είχα πιει μια μπίρα τον Ιούλιο του '20 και ακόμα ζαλίζομαι. 

Πίνεις κρασί βλέπω συνέχεια, εγώ δεν αντέχω πλέον ούτε να μυρίζω το αλκοόλ, είχα πιει μια μπίρα τον Ιούλιο του '20 και ακόμα ζαλίζομαι. 

Το ίδιο μπουκάλι όλη τη βδομάδα είναι :)

Ένα ποτηράκι την ημέρα που λέει κΙ ο γιατρός  :)

Επειδή έχω τρομακτική αντοχή στο ποτό (δεν έχω μεθύσει ποτε μου δε πα να πιω 2 μπουκάλια ΓουίΣκι) γενικά δεν πίνω πολύ γιατί μπορεί να μη μεθαω αλλα το συκώτι  την ακούει....

Με έχει διαλύσει η καραΤίνα, έχω πάρει 7 κιλά σε ένα χρόνο. Ξεκίνησα την περασμένη αυστηρό πρόγραμμα. Ευτυχώς δεν μου αρέσουν τα γλυκά και δεν πίνω αλκοόλ. Έχω κόψει και το κρέας, τρώω μόνο κοτόπουλο και ψάρι. 

Έχω κόψει και το κρέας, τρώω μόνο κοτόπουλο και ψάρι. 
Να περιμένουμε έλλειψη τους;?

Εγω αν δεν έχω 1-2 ποτήρια κρασί ή μπύρα και φρέσκια σαλάτα με το φαγητό, μπορεί και να μην φάω. 

Να περιμένουμε έλλειψη τους;?

Εγω αν δεν έχω 1-2 ποτήρια κρασί ή μπύρα και φρέσκια σαλάτα με το φαγητό, μπορεί και να μην φάω. 

Οντως αν ηταν να τρωω χωρις κρασι ή μπυρα  γινομΑνε και μονιμας στον στρατο και θαμΑνε και συνταξιουχος απο τα 45 ?

Με έχει διαλύσει η καραΤίνα, έχω πάρει 7 κιλά σε ένα χρόνο. Ξεκίνησα την περασμένη αυστηρό πρόγραμμα. Ευτυχώς δεν μου αρέσουν τα γλυκά και δεν πίνω αλκοόλ. Έχω κόψει και το κρέας, τρώω μόνο κοτόπουλο και ψάρι. 
Θες να χάσεςι κιλά ή λίπος;

Trending...

Νέα θέματα

Back