Τι θα σας φέρει ο Άγιος Βασίλης?

marathon είπε:
Ξεκινάει και αυτή από τα 16.500 ευρώ (και μοιάζει λίγο κιόλας...) με τη δική μου επιθυμία?

...καταραμένη φτώχεια :'(
Μιλάς για την R nine T υποθέτω.  (σωστά υπέθεσα.. ;D..)

Αν και BMW, είναι κουκλάρα, ανυπερθέτως.   :o

Αλλά αν ήταν για BMW θα θελα αυτήνανε.....

bmw-r100-2.jpg

'Εστω και για λίγο.............

Κώστα δεν αφήνεις το πορνό παρασκευιάτικα ?

Είναι τελικά οι BMW...σαν τα MOOG? Υπερτιμημένες και μονοφωνικές? :P

marathon είπε:
Είναι τελικά τα BMW και οι NAT Audio Magma.......σαν τα MOOG? Υπερτιμημένα και μονοφωνικά? :P
Μπορεί για μας.

nat-audio-magma-tube-amplifier-1.jpg

Για άλλους όχι.  :'(

Οχι, δεν ειναι υπερτιμημενες και μονοφωνικες σαν τα Moog. Απλα ειναι ακριβες σαν τα Moog. ;D

Πλάκα-πλάκα...τώρα που τα βλέπω ο Άγιος Βασίλης μου έφερε (για το Δεκέμβριο)...τη 3η δόση της εφορίας, τον ΟΑΕΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, το κολέγιο του μικρού, να βάλω πετρέλαιο, κάτι ψιλά στις κάρτες...σίγουρα κάτι έχω ξεχάσει... :'(

Χαίρετε απο ένα νέο μέλος

Εμένα θa μου φέρει από ΗΠΑ ένα Toadworks Τexas Flood, καινούριο... :)

Επειδή είμαι και ολιγαρκής...

Μια μπλε πένα σαν του (The) Edge, μπας και καταφέρω να παίξω το Pride χωρίς να ακούγεται σαν φραγκοσυριανή σε διπλές στροφές...

Αν και υποψιάζομαι ότι στην περίπτωσή μου δεν φταίει (μόνο) η πέννα....

Εμένα ο Άη έλεγε φέτος να μου φέρει μια ουραία πεταλούδα, αλλά κάπου στη Γαλλία-καθώς του είχε χαλάσει το γι-πι-ες, τους συνέλαβαν για προσβολή της δημοσίας αιδούς τη πεταλούδα και τον Άη ως πελάτη  :-[

Θα ηθελα να μας φερει εναν μπεμπη  :)

Ολα τα αλλα κουτσα στραβα τα εχουμε. Και αν δε τα εχουμε δε μας νοιαζει κ πολυ...  ;D

solega είπε:
...εάν θα σου φέρει μία μπέμπα δηλ, θα υπάρχει πρόβλημα? ;D ;D

solega είπε:

Ολα τα αλλα κουτσα στραβα τα εχουμε. Και αν δε τα εχουμε δε μας νοιαζει κ πολυ...  ;D
Θα σας φερει και θα ειναι και κουκλος...σαν τον δικο μου στο αβαταρ... :)

BEBIS POWER! ;D

Superfunk είπε:
Θα σας φερει και θα ειναι και κουκλος...σαν τον δικο μου στο αβαταρ... :)

BEBIS POWER! ;D
Μα το Δία και τις υπηρέτριες της Σαπφούς, από πότε ο Μπρόνσον έγινε κούκλος?  ;D ;D ;D

@solega Eυχες κι απο μενα φιλτατε να στον φερει και γρηγορα. :)

Οσο για τον Αι Βασιλη θα ηθελα να ερθει ο ιδιος και να κατσει λιγο για να τον δει ο γιος μου που το 'χει καψα τοσα χρονια.Νομιζω θα ηταν για 'κεινον μεγαλυτερο δωρο κι απ'το ιδιο το δωρο που θα παρει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back