- Πόντοι
- 1
Ψιλομετράει, αρκεί να κάνεις επίσημη δήλωση μεταμέλειας και μετάνοιας, να πεις 666 φορές "απεταξάμην τα εξάχορδα του σατανά" και καθάρισες. ;DHolystone είπε:Χαχα! Ωραιος!
Οουπς...
Πριν πιασω κιθαρα, ξεκινησα να μαθω πιανο...αλλα το παρατησα...(μετραει;;;!)![]()
Το κορίτσι; Α, θα δυσκολευτεί, να του το πεις.S9F είπε:τώρα το παζαρεύει μπας και το ρίξει στα 4...Θα δούμε.
Ξέχασα να αναφέρω οτί στην τελική μου είπε οτί θα φέρει στον Thomsot 43 χιλιάρικα και τα 7 θα τα πάρει η Μαρίκα.Costas Siachamis είπε:...μια χωρίστρα....και λίγο ποτάμι ανάμεσα από βουνά....και να σου η κονόμα..
Ά ρε Αδάμ με την μαναβική σου...
Όντας γενικά πολύ καχύποπτος,ομολογώ οτί υπέθεσα οτί μάλλον τρέλα πουλάει... (ο άγιος βασίλης)kwstas79 είπε:Το κορίτσι; Α, θα δυσκολευτεί, να του το πεις.
Σιγα ρε μη τα φαμε τα λεφτα στις π@υτ@νες..... ;DS9F είπε:Ξέχασα να αναφέρω οτί στην τελική μου είπε οτί θα φέρει στον Thomsot 43 χιλιάρικα και τα 7 θα τα πάρει η Μαρίκα.![]()
cigaret13 είπε:Αυτό ;D ;D ;D![]()
Μην ακούω ανακρίβειες. Εμείς εδώ δεν έχουμε παλίρροια. Κι επίσης έχουμε και γαμώ τα τσίπουρα. ;D ;D ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Βόλος και Χαλκίδα. Δυό πόλεις τόσο όμοιες και τόσο διαφορετικές..... ;D
Μην παρασύρεσαι από το εορταστικό κλίμα...σε θέλω ΚΑΙ το 2014...στο ύψος σουWaterfall-K είπε:Μεχρι κι εγω μπορει να το σκεφτομουν να το αγορασω σ'αυτη την τιμη.