Τι θα σας φέρει ο Άγιος Βασίλης?

Holystone είπε:
Χαχα! Ωραιος!

Οουπς... :)

Πριν πιασω κιθαρα, ξεκινησα να μαθω πιανο...αλλα το παρατησα...(μετραει;;;!) :)
Ψιλομετράει, αρκεί να κάνεις επίσημη δήλωση μεταμέλειας και μετάνοιας, να πεις 666 φορές "απεταξάμην τα εξάχορδα του σατανά" και καθάρισες. ;D

Του ζήτησα μία Ιταλίδα την Marika Fruscio.Μετά από λίγες μέρες μου έστειλε ένα μαιοιλ (ο άγιος Βασίλης) και μου είπε οτί αυτό το κορίτσι μάλλον δεν κάνει για μενα (νόμισε οτί θα το παντρευτώ) , γιατί του ζήτησε 7 χιλιάρικα (τα μισά μπροστά,τα υπόλοιπα μετά) για να ανέβει στο έλκηθρο. :(  Εγώ επιμένω και τώρα το παζαρεύει μπας και το ρίξει στα 4...Θα δούμε.  

http://youtu.be/2lKmaWBscVg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
S9F είπε:
τώρα το παζαρεύει μπας και το ρίξει στα 4...Θα δούμε. 
Το κορίτσι; Α, θα δυσκολευτεί, να του το πεις.

Costas Siachamis είπε:
...μια χωρίστρα....και λίγο ποτάμι ανάμεσα από βουνά....και να σου η κονόμα..

Ά ρε Αδάμ με την μαναβική σου...
Ξέχασα να αναφέρω οτί στην τελική μου είπε οτί θα φέρει στον Thomsot 43 χιλιάρικα και τα 7 θα τα πάρει η Μαρίκα. :)

Μια χρονομηχανή ώστε να γυρίσω πίσω στον χρόνο και να βρώ τον νέο Αι Βασίλη και να τον πείσω να μην στέλνει δώρα στον κόσμο.

kwstas79 είπε:
Το κορίτσι; Α, θα δυσκολευτεί, να του το πεις.
Όντας γενικά πολύ καχύποπτος,ομολογώ οτί υπέθεσα οτί μάλλον τρέλα πουλάει... (ο άγιος βασίλης)  :(

S9F είπε:
Ξέχασα να αναφέρω οτί στην τελική μου είπε οτί θα φέρει στον Thomsot 43 χιλιάρικα και τα 7 θα τα πάρει η Μαρίκα. :)
Σιγα ρε μη τα φαμε τα λεφτα στις π@υτ@νες..... ;D

Καλα και αυτη με τετοιο βυζι την λενε Μαρικα;;

Κοιταξτε επειδη συνηθως τετοια γκομενακια τα εχω ψωμοτυρι, θα ζητουσα απο το αη-Μπιλακο κατι σχετικο με το θεμα,μια και τα συνθια χρειαζονται κοπο να τα αποκτησεις...(ειπαμε τα γκομενακια ψωμοτυρι  ;D )

Θα τονε παραδεχομουνα λοιπον να πουμε αν μου φερνε 2-3 τσιστιμπλικια ετσι γιατι ημουν καλο παιδι ολα αυτα τα χρονια που εκανα οικονομιες(για να φυγουν δεξια κ αριστερα :p ) Δεν ειναι και πολλα,ενα μοτιφακι xf ετσι για να γουσταρουμε...μετα ενα μοτιφακι εσ6 ετσι για να κουμπωσουμε 3 plugins(αυτα τα παιρνω κ μονος μου ας μην ειμαστε πλεονεκτες :D ) ,μετα ενα εχ5 ετσι και για την προσομοιωση... Για να τα ακουω θελω εκεινα τα θερια τα genelec με το ομοαξωνικο midrange-tweeter και να τα κουμπωνω σε μια 8 καναλη καρτα ηχου,τωρα 2626profire ειναι ,κατι ανωτερο,οτι θελει ας φτιασει. Και ενα 88αρι fatar τπυμπανο κλαβιε βαρυκεντρισμενο. Και ενα u87 να ηχογραφω την κιθαρα μου και την αγριοφωναρα μου. θα στεναχωρηθει που δεν εχω κατασταλαξει ακομα για τον υπολοιπο εξοπλισμο που θελω αλλα και αυτα θα τον ευχαριστησουν αν μου τα δωκει, α;;

Δεν θελω να μου φερει τιποτα.

Θα του πάω εγω τις πινακίδες για να μην πληρωσω τα τελη γιατι δεν εχω μια.

Θα παρω στο γιο μου ενα ταμπλετ που θελει. (κανα φθηνο και σχετικα αποδοτικο για να βλεπει youtube)

απειρη πολυπλοκοτητα, ;D

new017cupposterous-scaled1000.jpg

Αυτό ;D ;D ;D                                                                                                                                     
moog-music-minimoog-voyager-electric-blue-492518.jpg

το έλκηθρό του για να μετακινούμαι χωρίς βενζίνες-σέρβις-τέλη κτλπ

το volvo θα το κάνω ενυδρίο.... ;D

cigaret13 είπε:
Αυτό ;D ;D ;D                                                                                                                                       
moog-music-minimoog-voyager-electric-blue-492518.jpg

Waterfall-K ακούς;;;;; Το αγαπημένο σου!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Βόλος και Χαλκίδα. Δυό πόλεις τόσο όμοιες και τόσο διαφορετικές..... ;D

cigaret13 είπε:
Βόλος και Χαλκίδα. Δυό πόλεις τόσο όμοιες και τόσο διαφορετικές..... ;D
Μην ακούω ανακρίβειες. Εμείς εδώ δεν έχουμε παλίρροια. Κι επίσης έχουμε και γαμώ τα τσίπουρα. ;D ;D ;D ;D ;D

Δεν σε παρεξηγω Cigaret13, απ'οτι βλεπω εισαι κιθαριστας οποτε... ;D ;D

Ωραια επιλογη εκανες παντως, κανεις δεν λεει οχι σε ενα τζαμπα Moog, ουτε καν εγω. 8) Απ'την αλλη, κι επειδη δεν ειμαι μονοφαγας, θα κανω αιτηση στον Αγιο να κατεβασει την τιμη του Voyager στα 1000€ ετσι ωστε ο καθε "καμμενος" να παει να το αγορασει. Μεχρι κι εγω μπορει να το σκεφτομουν να το αγορασω σ'αυτη την τιμη.

Waterfall-K είπε:
Μεχρι κι εγω μπορει να το σκεφτομουν να το αγορασω σ'αυτη την τιμη.
Μην παρασύρεσαι από το εορταστικό κλίμα...σε θέλω ΚΑΙ το 2014...στο ύψος σου ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back