- Πόντοι
- 2,148
γιατί πάει σε έναν ενισχυτή.Και btw, γιατί βγάζεις από το Lex mono έξοδο?
Το στερεο σεταπ θέλει να ανοίξω υπολογιστή πλέον και βαριέμαι
ασε τώρα μη μου βάζεις ιδέες
γιατί πάει σε έναν ενισχυτή.Και btw, γιατί βγάζεις από το Lex mono έξοδο?
Kαι μετά μου λες ότι δεν σου αρέσει ο ήχος του Lex. Σύνδεσε το ρε κουμπάρε stereo και βγάλ'το στα monitors να το ακούσεις όπως πρέπει.γιατί πάει σε έναν ενισχυτή.
Το στερεο σεταπ θέλει να ανοίξω υπολογιστή πλέον και βαριέμαι
ασε τώρα μη μου βάζεις ιδέες
Και τι σχέση έχει αυτό με την mono σύνδεση που έχεις το Lex? SK2 -> Lex (stereo) -> (mixer) - monitors.πήρα πλήκτρο για να πατάω ΟΝ και να παίζει. Είναι κάτι σαν την απλότητα της ζωής.
Δεν με στεναχωρείς καθόλου. Αν έπαιζες κι εσύ Deep Purple τον ίδιο ήχο θα έβγαζες. Αλλά το Lex δεν έχει κάποια σχέση με τον overdrived ήχο που ακούς, το OD (και το spring reverb) είναι από το Hammond.θα σε στεναχωρέσω, αλλά τέτοιο ήχο δεν χρησιμοποιώ.
σου είπα, έχω έναν ενισχυτή και εκεί πάνω είναι. Δεν είναι πάνω στα μονιτορ που είναι πάνω στον υπολογιστή (αποκλειστικά). Δεν έχω μονιτορ εκτός υπολογιστή.Και τι σχέση έχει αυτό με την mono σύνδεση που έχεις το Lex? SK2 -> Lex (stereo) -> (mixer) - monitors.
Απλά πράγματα.
Σταμάτησα να παίζω dp εδώ και 40 ας πούμε χρόνια.Δεν με στεναχωρείς καθόλου. Αν έπαιζες κι εσύ Deep Purple τον ίδιο ήχο θα έβγαζες. Αλλά το Lex δεν έχει κάποια σχέση με τον overdrived ήχο που ακούς, το OD (και το spring reverb) είναι από το Hammond.
ναι κινεζιά, αλλά ουσιαστικά ίδιο
Δεν γνώριζα τίποτα για το LongAmp Deluxe Time Machine, το έψαξα τώρα στο πόδι, φαίνεται λαχταριστό...Μετα απο 15 χρονια αλλαξα τα ντιλεΓια μου & πηρα δυο νεα
Προβολή συνημμένου 48150
αλλαξα και το booster μου και χρησιμοποιω πλεον αυτον το κοΜπερσΕρ ?
Δεν γνώριζα τίποτα για το LongAmp Deluxe Time Machine, το έψαξα τώρα στο πόδι, φαίνεται λαχταριστό...
τι χρήση κανεις στο distortion +?Προσθεσα στη συλλογη 1 phase 90 και 1 mxr distortion plus. Gasaρω και για 1 mxr malmsteen overdrive...ισως σε κανα μηνα ή με τον santa Claus
To YJM δεν είναι MXR, DOD είναι. Δίνω ένα εγώ.Προσθεσα στη συλλογη 1 phase 90 και 1 mxr distortion plus. Gasaρω και για 1 mxr malmsteen overdrive...ισως σε κανα μηνα ή με τον santa Claus
Το καινούργιο ειναι MXR. Σε ευχαριστώ για την προταση αλλα αγοραζω παντα καινούργιαTo YJM δεν είναι MXR, DOD είναι. Δίνω ένα εγώ.
Ως booster μπροστα απο ενα Wampler plexi drive deluxeτι χρήση κανεις στο distortion +?