Τι πεταλάκια αγοράσατε το 2024;

Καλησπερα και απο εμενα, "επεστρεψα" στο φορουμ μετα απο αρκετα χρονια..
Ειμαι ο Μυρωνας απο Ροδο,ειμαι αρκετα ενεργος στις αγγελιες και ισως εχω κανει συναλλαγές με καποιους απο εσας.
Στο θεμα μας τωρα, αρκετα πεταλια και φετος μπηκαν και βγηκαν στο gear μου, τα καινουργια ειναι το signature wah του tom morello,whammy dt,ehx glove,tc spark mini,boss tr-2,mxr custom shop phase 90,strymon cloudburst,digitech bad monkey(σε νορμαλ τιμη 😂). Πιστευω μεχρι να βγει η χρονια να μπουν αλλα 2 πεταλια.

Με τι κιθάρα το παίζεις αυτο? Αναρρωτιέμαι πως θα τα πηγαινει με telecaster. Και γιατι το προτίμησες απο το Revv G4?
Έχω μια srat me yjm μαγνήτες και μια Ibanez RG 550. Επέλεξα αυτό μιας και το έχουν 2 φίλοι και είναι δοκιμασμένη λύση. Δεν ήθελα πιο επιθετικό ήχο σαν του G4 μιας και το G3 έχει επιλογή για πιο tight ήχο. Στο blue mode παίζω συνήθως και είμαι υπέρ ευχαριστημένος

Έχω μια srat me yjm μαγνήτες και μια Ibanez RG 550. Επέλεξα αυτό μιας και το έχουν 2 φίλοι και είναι δοκιμασμένη λύση. Δεν ήθελα πιο επιθετικό ήχο σαν του G4 μιας και το G3 έχει επιλογή για πιο tight ήχο. Στο blue mode παίζω συνήθως και είμαι υπέρ ευχαριστημένος
Επίσης με telecaster υπάρχουν αρκετά βιντεάκια νομίζω να ακούσεις. Σαν μηχάνημα πάντως αξίζει. Το καταλαβαίνεις και από τα knobs του που έχουν άμεση απόκριση. Όχι σαν κάτι αλλά που τα γυρίζεις μισή στροφή και η διαφορά είναι ελαχιστη

Καλησπέρα! Βλέποντας το thread δεν μπορούσα να μην γράψω.

- Strymon Deco v2
- Empress Heavy Menace
- Empress ZOIA
- EAE Model FET

Και το κερασάκι Chase Bliss Mystery Box 😬

Σε λίγο θα χρειαστώ δικηγόρο για το διαζύγιο. 🤣

Σε μια απρόσμενη εξέλιξη, κατάφερα να πουλήσω κιθάρα και άρα να χρηματοδοτήσω το πετάλι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό:

Strymon Timeline

Έκλεισα κάνα-δυωρο παίζοντας μαζί του, απλά τεστάροντας τα presets, και έχω χαζέψει. Μαγεία, χάνεσαι.

Καλησπέρα! Βλέποντας το thread δεν μπορούσα να μην γράψω.

- Strymon Deco v2
- Empress Heavy Menace
- Empress ZOIA
- EAE Model FET

Και το κερασάκι Chase Bliss Mystery Box 😬

Σε λίγο θα χρειαστώ δικηγόρο για το διαζύγιο. 🤣
Τώρα μπες και στο νήμα με τις πεταλιέρες, να δούμε το συνολικό setup 😁

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back