Τι περιοδικά προτιμάτε;

panagiotis

Μέλος
Πόντοι
36
Παίρνω κάθε μήνα το Metal Hammer ως φανατικός του metal όπως και το ΜΟΤΟ ως φαν της μοτοσικλέτας και του μοτοσικλετισμού γενικότερα.

Λοιπόν σειρά σας.....

Κανένα...από τότε που συνειδητοποίησα οτι στα περισσότερα κάνουν copy-paste πληροφορίες (και μάλιστα μπαγιάτικες) που μαζεύουν από το ιντερνετ :lol:

Καμμιά φορά 4Τροχούς,είναι κάπως αξιόλογο :wink:

Επειδή είμαι αρκετά κολλημένος με τους υπολογιστές παίρνω τακτικά το PC Magazine και κατά καιρούς και διάφορα άλλα (Linux Magazine, RAM, PC World κλπ) ανάλογα με την θεματολογία των τευχών τους.

Γνωστό το κόλλημα με τη μουσική, οπότε διαβάζω (όχι φανατικά όμως) τα Sound Maker, Computer Music και το Μουσική. Το τελευταίο πολύ σπάνια πια...

Από εκεί και πέρα, πολλά και διάφορα. Αναλόγως τη διάθεση και τα τεύχη, από περιοδικά αυτοκινήτου (4Τροχοί κυρίως) μέχρι fitness (Men's Health) και όλα τα ενδιάμεσα! 8)

Edit: θα συμφωνήσω με τον blue περί φρεσκάδας των πληροφοριών αλλά μ' αρέσει η αίσθηση του διαβάσματος από χαρτί αντί για την οθόνη... :roll:

Εγω διαβάζω κυρίως εφημερίδες....Απο καθημερίνες τα NEA...Και απο κυραικάτικες το BΗΜΑ...Tώρα απο περιοδικά....Το βημαgazino, pc magazine μερικές φορές......

Που και που διαβάω και το SONIK μόνο που έιναι λίγο σπαστικό και snob....:lol:

4Tροχοί κάθε μήνα.

Κάποτε έπαιρνα και drive, αλλά κατάντησε αηδία και το έκοψα. Σπάνια παίρνω το evo.

Το Sonic το δοκίμασα 2 φορές και το κοψα...

Σπάνια παίρνω και το National Geographic, αν δω κανένα ενδιαφέρον θέμα.

Αν δω ενδιαφέρον θέμα/cd παίρνω και το Jazz & Τζαζ.

Συνδρομή στο Bass player ελπίζοντας να βάλει και κανα καλό θεματάκι (κάποτε πριν χρόνια ειχε αναλυτικότατο Crash test σε ολα τα Strings της αγοράς καθώς και πολυ καλες οδηγίες για σωστή τοποθέτηση Strings. Το απόλυτο τεύχος για την εποχή εκεινη).

Επίσης μια συνδρομούλα στο sceptical inquirer για να μου ανοίγουν και λίγο τα μάτια (ειναι διασκεδαστικός ο σκεπτικισμός)....

Απο εκει και πέρα μου αρέσει κανα focus κανα popular science αλλα δεν τα αγοράζω. Με δυσκολία τα βγάζω πέρα με τα γενικά αλλα και τα μουσικά έξοδα οπότε καταλαβαίνεις οτι το περιοδικό ειναι πολυτέλεια.

Α! δεν λεω ποτέ όχι σε κανα παλιο καλο Μικυ Μαους!

Ειναι και σκληρή εποχη που ζούμε για τον τύπο. Πως να συναγωνιστεί οποιοδήποτε περιοδικό την αμεσότητα των εξειδικευμένων forum?

Rock hard καθε μηνα(ενας φιλος παιρνει το Metal hammer και τα αλαζουμε), Sound maker οταν εχει καποιο test που με ενδιαφερει,το Μουσικη το εκοψα γιατι τα εκανε copy απο Sound on Sound. Σπανια το Sound on Sound και το Keyboard.

Kαι πολυ internet.....

Το keyboard που λές...πιο περιοδικό είναι....?

Γιατί θα με ενδιέφερε ένα περιοδικό καθαρά για πλήκτρα....

ΜΟΥΣΙΚΗ - SOUND MAKER-ROCK n' ROLL - SONIC - JAZZ & ΤΖΑΖ - ΜΟΤΟ

όποτε μας μας περισσεύουν :lol:

Τίποτα πια.... :? Κάποτε έπαιρνα, αλλά βαρέθηκα εντελώς :) Παρ'όλα αυτά διαβάζω σταθερά τα διάφορα "οικολογικά" περιοδικά που φτάνουν στο σπίτι μέσω εφημερίδων, F1 Racing (ααααααχ, πάει ο Kimi μας), ααα......... το CERN Courier :lol: :lol: οι φίλοι φυσικοί θα καταλάβουν... χαχαχαχαχα, μας έχει καταστρέψει η σχολή..... Από μουσικά περιοδικά, παλιότερα διάβαζα κανα Hammer, αλλά πραγματικά το έχω σιχαθεί, οι τύποι είναι (κατά τη γνώμη μου) απαράδεκτοι και κολλημένοι, εκτός 2-3 συντάκτες που εκτιμώ (προσωπική γνώμη πάντα). Από περιοδικά για μουσικούς (...) ενίοτε χαζεύω το Guitar Player και Guitar Techniques, αλλά να δίνω 12¤ για να ξαναβλέπω ανάλυση της mixolydian από τον x κιθαρίστα, ε παραπάει νομίζω :lol:

Edit: και κανα National Geographic καμιά φορά φυσικά....

Edit 2: συνειδητοποιώ ότι τελικώς ΝΟΜΙΖΑ ότι πλέον δε διαβάζω περιοδικά...

PC MAGAZINE, soundmaker, moto το εκοψα γιατι βαρέθηκα τις μηχανές εδώ και κάποια χρόνια, (αφού δεν μπορούσα να τις αγοράσω γιατί να βασανίζομαι :lol: ), και τα συνοδευτικά των εφημερίδων.

Καλό ήταν να λέγαμέ και πού τα διαβάζουμε.

εγω όταν είμαι στην τουαλέτα, κωλύομαι χωρίς περιοδικά. :lol:

sites για την κβαντομηχανικη + ξερο ψωμι :lol:
Επ, μην αναφέρεις κβαντομηχανικές...γιατί σε λίγο θα αρχίσουν να αναλύουν την μουσικότητα της εξίσωσης του Schroedinger εδώ μέσα και την βάψαμε.

Νανοτεχνολογικές κιθάρες και δεν συμαζεύεται!

Μιάς και λέμε για περιοδικά, δεν λέτε ρε παιδία και κανά περιοδικό με μουσική και μπάντες; Όχι μόνο για όργανα..

Επίσης, που διάολο χάθηκαν όλα αυτά τα υπέροχα fanzine των παιδικών μου χρόνων;

:cry:

Trending...

Νέα θέματα

Back