Τι Πένες χρησιμοποιείτε;

Wegen 3,5 mm  ;)

Και αν χρειαστεί Tortex κίτρινες και μπλε ματ (δε θυμάμαι πάχη)

Περιμενω πως και πως να μου ερθει μια σχηματος b ,οπως του Gilbert , φτιαγμενη απο Ταρταρουγα !!!

λοιπον εχουμε κ λεμε:dunlop .73, pickboy 0.75 dunlop o.60, k 1.6 mm αλλα η καλυτερη για μενα τουλαχιστον ειναι dava control by dave storey αυτην με την ωραια πατεντα ;) ;D

μια αυτοσχεδια απο τηλεκαρτα :P :P ;D ;D ;D

στην αρχη επαιζα με Ultex .73 αλλα γενικα οταν αγοραζα πενες επαιρνα διαφορες για να δοκιμαζω... και ετσι μια μερα που εψαχνα βρηκα μια jazz III μαυρη! και απο τοτε κολλησα...

το μονο κακο ηταν οτι επειδη ηταν μαυρες τις εχανα συνεχεια... και δεν εχω βρει ακομα καμια! (3 εχασα μεσα στο σπιτι!  ::)) και τωρα το εχω γυρισει στις κοκκινες!!! που τις βρισκεις πιο ευκολα... αν θελουν και οι ιδιες να βρεθουν βεβαια...(they've got a will of their own :P)

εγω παλι προτειμω αυτες:

%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%8C.jpg

:P :P :P ::) :D :D ;) ;D

Darky είπε:
μια αυτοσχεδια απο τηλεκαρτα :P :P ;D ;D ;D
τωρα που το λες...σε ενα live..ειχα χασει την μια και μοναδικη πενα που ειχα πανω μου...και επαιξα με την SIM του τηλεφωνου μου...¨τρελα γουστα  :P :P

αλλα γενικα παιζω με πενες Ibanez Paul gilbert

schafferbfg είπε:
τωρα που το λες...σε ενα live..ειχα χασει την μια και μοναδικη πενα που ειχα πανω μου...και επαιξα με την SIM του τηλεφωνου μου...¨τρελα γουστα  :P :P

αλλα γενικα παιζω με πενες Ibanez Paul gilbert
Τι εταιρία; Έχω ακούσει τα καλύτερα για τις Wind...!

menelaos είπε:
Τι εταιρία; Έχω ακούσει τα καλύτερα για τις Wind...!
H Mclaren πάντως παίζει με Vodafone!!  :P

Εγώ ακόμα χρησιμοποιώ Dunlop Ultex 1.0m.Ξεχνάω να αγοράσω πένες!!!

Ηθελα να γραψω για την 205 που επιτέλους την δοκίμασα σήμερα.Ανωτερη απο jazz 3 στο άνετο.Δεν ξερω τι υλικό ειναι αλλα εχει πάχος κ mellow μουντίλα.

Jazz 3 εχω παιξει κόκκινη,μαύρη, κ μπέζ διαφανη με υλικό που δεν γλιστράει.Διαφορά στον ήχο δεν άκουσα αλλα ειναι απ τις καλύτερες κ αυτές.Πάντα για μικρές  γιατι οι μεγάλες ειναι κουμούτσες.

Σε γενικές γραμμές βλέπω οτι μου πάει μικρή με μύτη κ extra heavy με τουλάχιστον 1 χιλιοστό πάχος.

Διαφανές dunlop stubby 1.0 δοκίμασα και μαρεσε για καθαροσκασιματιές.Τρελή γυαλάδα αυτο το πλαστικό.

H heavy μαρεσε επίσης κ εχει σχετικά βολικό σχήμα και προσαρμόζεσαι σε σχέση με jazz k 205.

http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/5/2/0/367520.jpg

Αντε να δουμε ποτε θα βρούμε το τέρμα..

Παλιότερα τις Dunlop Jazz ΙΙΙ αλλά τελευταία τις Dunlop Tortex 0.73 πάχος... Τις θεωρώ καλύτερες από τις Jazz III και πολύ πιο all around πένες...

βασικα ibanez και dunlop αλλα πιο πολυ ibanez classic 1.0 και ibanez gilbert με βολεύει το μικρό κοψιμο. απο dunlop tortex 0.88 - 1.00, oχι ομως τις dunlop jazz, παραείναι μικρές.

Ρε συ τρίγγα αυτές που έβαλες είναι για μπουζούκι ρε.

Για πέννες, ρωτήστε τον Jeff Beck...και τον Mark Knopfler...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
78
Εμφανίσεις
11K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back