Τι Πένες χρησιμοποιείτε;

εγω παιζω με dunlop, αλλα τωρα τελευταια με εχουν βολεψει και καποιες φεντερ. μιλαω για πενες 0.80mm και βεβαια οποια αλλη με βολευει!!

D'andrea ultra plec 1.5 mm για μουντο με ογκο ηχο.Τπτ απο πριμα τρελο πραμα.Εχω την πρασινη.Υπαρχει κ με 2.0 σε διαφανες υλικο κ ακομη ενα σε καφε.Δεν τις εχω παιξει αυτες αλλα οι αλλες ειναι φωτια οπου δεν χρειαζεσαι πριμα.

http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/7/4/0/325740.jpg

Με τα Dunlop τα χελωνια...Κυριως κιτρινα,καποτε πρασινα αλλα κ πορτοκαλι....Γενικα παντως με πενες δν εχω προβλημα 8).Εξαιρουνται οι πολυ γλιστερες.Μην ξεχασω τ δαχτυλα...Μα καλα αυτες οι jazz τοσο καλες ειναι ???(μονο εγω δν εχω δοκιμασει ακομα)

υπαρχει πραγματικα ιδανικη πενα ?

Τον τελευταιο καιρο ολο προσπαθω να απαντησω σε αυτο το ερωτημα

Στα ρυθμικα με βολευουν οι μεγαλες πενες ενω στα <και καλα> σολο κατι ψειρες dunlop stubby .

Δεν υπαρχει μια πενα που να καθεται καλα στο χερι , να μην κουνιεται με τον ιδρωτα και να μην ειναι ατσουμπαλη ρε μαμωτο ?  ;D

funkover να συμπεθεριάσουμε ρε σύ.Είδα την εικόνα που έχεις με το γατάκι με τη κιθάρα και πέθανα στα γέλια.Το δικό μου είναι πιό καλή ράτσα. ;D

gangster είπε:
με πάχος δίευρου;  ;D
Σχεδόν .Παίζω με 0.11 και γενικά τις κοπανάω τις χορδές.( με τη καλή έννοια,που λέει και ο Ψινάκης).Αυτές ταιριάζουν πολύ με το στυλ παιξίματος μου. ;)

trigga είπε:
D'andrea ultra plec 1.5 mm για μουντο με ογκο ηχο.
έχω πάνω από 100 πένες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και αυτή. Νομίζω ότι είναι η μόνη με την οποία δε μπορώ να παίξω :) όταν συγρκούεται με τη χορδή διαλύει όλες τις συχνότητες  :)

Δεν υπαρχει μια πενα που να καθεται καλα στο χερι , να μην κουνιεται με τον ιδρωτα και να μην ειναι ατσουμπαλη ρε μαμωτο ?  ;D
κάνε τρύπες με πυρωμένη καρφίτσα ή χαραξέ τη οριζόντια και κάθετα με ένα μαχαίρι φαγητού  ;)

της εχω κανει τρυπες με dremmel αλλα παλι δεν κολλαει η ρουφιανα στο χερι.

παω να ακονισω τα μαχαιρια για το χαραγμα !  ;D

Βρε συ ιερισσιοτη καλο ειναι το δικο σου αλλα τι να κανει ενα μικρουλι κομπο μπροστα στο full-sized στακ ενισχυτη του δικου μου? 8) 8)

skantzos

Για τζαζ που θες μουντιλα η πεννα ειναι πολυ καλη εχω παθει πλακα.Ειναι η πιο μουντη κ η πιο ογκωδης κ η πιο δυσκολοπαιχτη ως τωρα απο ολες αυτες που δοκιμασα.Σιγουρα στην συνεχεια 8α δω κιαλλες δεν το αποκλειω αφου ειναι αναλωσιμο ειδος οι πεννες.

εγω χρησιμοποιω χειροποιητες πςενεσ ενοσ ισπανου..απο ελεφαντοδοντο κεχριμπαρι..

δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο..ειναι πανο απο 3mm κ εχουν grip κ απο τις διο πλευρες..

ιδανικες για να μην κουραζεται ο καρπος,τρομερα μπασα κ πολι καλο solo..

Barilla...είναι από 100% γνήσιο σιμιγδάλι και δε λασπώνουν στο βράσιμο...Όταν ταλαιπωρούσα την ηλεκτρική μου άρεσαν οι Dunlop σε όλα τα 'νούμερα ανάλογα τον ήχο που ήθελα...οι λεπτές μου έδιναν ένα πιο 'ακουστικό' ήχο στη συνοδεία και μου άρεσαν και στους αρπισμούς σαν αίσθηση και σαν ήχος...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
78
Εμφανίσεις
11K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back