- Πόντοι
- 16
Ευκολα :?: 8)Καλά με τις Jazz III πώς καταφέρνετε και παίζετε;;;
Γιατί?Λογω μικρου μεγεθους ή σκληροτητας προβληματιζεσαι??
Εξακολουθουμε να μιλαμε για πενες...ετσι??? :lol: :lol:
Ευκολα :?: 8)Καλά με τις Jazz III πώς καταφέρνετε και παίζετε;;;
Eδω το αλλο το παλικαρι παιζει με κερμα 1 ευρω, 8O στις jazz III θα κολλησουμε! 8)Dunlop Ultex 1.00mm
Καλά με τις Jazz III πώς καταφέρνετε και παίζετε;;;
Περισσότερο λόγω του πρώτου!Δεν θα μπορούσα να ριφφάρω :lol: με τόσο μικρή πένα 8OΕυκολα :?: 8)Καλά με τις Jazz III πώς καταφέρνετε και παίζετε;;;
Γιατί?Λογω μικρου μεγεθους ή σκληροτητας προβληματιζεσαι??
Εξακολουθουμε να μιλαμε για πενες...ετσι??? :lol: :lol:
Αχα! Είμαστε κι άλλα αρρωστάκια με Brian May?Η πιο καλη πενα για μενα...την βρισκεις παντου κ κοστιζει 1 ευρω... :wink:
Παρτε και sample:
http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/BoogieMan/BBoogie.mp3
Υπαρχει και η JazzIII XL series με "κανονικο" μεγεθοςΔεν θα μπορούσα να ριφφάρω :lol: με τόσο μικρή πένα 8O
Αμάν πια με τις πένες......
Έχω πάντα την τρέχουσα πένα με την οποία παίζω κιθάρα στην κωλότσεπη.
Εκεί είναι η θέση της. Το γεγονός ότι στραβώνει λίγο μου αρέσει και με βολεύει. Οι Delrin δεν στραβώνουν τόσο.
Επίσης στην αριστερή μου τσέπη (με τα κέρματα) υπάρχει μία βίδα από μαγνήτη strat. Είναι εκεί -νομίζω- από το 2004.
Όταν αλλάζω παντελόνι' date=' μεταφέρω το μάτσο με τα τσαλακωμένα λεφτά, τα κέρματα, την πένα και τη βίδα. 8)[/quote']
Ρε συ άμα βάλεις το χέρι πιο βαθιά πιστεύω θα βρεις καμιά μπριζόλα ξεχασμένη για ώρα ανάγκης :lol: :lol: :lol:
:wink:Υπαρχει και η JazzIII XL series με "κανονικο" μεγεθοςΔεν θα μπορούσα να ριφφάρω :lol: με τόσο μικρή πένα 8O
http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=4&pmh=products/picks
Μολις ειδα οτι υπαρχει και Jazz III Ultex.Τις εχετε βρει πουθενα Αθηνα?
Θα με ενδιεφερε να τις δοκιμασω' date='γιατι δεν εχω παιξει
καθολου με Ultex[/quote']
Παίξε με Ultex και θα δεις. :lol:
Wegen GP250
http://www.wegenpicks.com/#gp250
...φιλε nickel βλεπω οτι αναθεωρησες!! :wink:Δοκίμασα αυτές, και εντυπωσιάστηκα! Πολύ διαφορετική αίσθηση και ήχος, σε ηλεκτρικές και ακουστικές. Αν δεν φθαρούν γρήγορα (και έτσι δείχνουν - το αναφέρω λόγω υψηλού κόστους) νομίζω ότι θα είναι η νεά μου πένα στο εξής.
Ναι, ναιΔοκίμασα αυτές' date=' και εντυπωσιάστηκα! Πολύ διαφορετική αίσθηση και ήχος, σε ηλεκτρικές και ακουστικές. Αν δεν φθαρούν γρήγορα (και έτσι δείχνουν - το αναφέρω λόγω υψηλού κόστους) νομίζω ότι θα είναι η νεά μου πένα στο εξής.[/quote']...φιλε nickel βλεπω οτι αναθεωρησες!! :wink:...πιστευω οτι εκανες καλη επιλογη, οι συγκεκριμενες εχουν "δακτυλατο" ηχο. :wink:
, αφού το είπα ότι θα το ψάξω - πήγα και πήρα για δοκιμή όλες τις delrin παχύτερες από τις 0.71 μου (μεχρι και 2.00) και μερικές μικρούλες (Jazz II, Stubby) και ο μάστορας εκεί μου πρότεινε τις wegen, η επιτόπου δοκιμή (σε ακουστική) με έπεισε..
Περίμενα ότι θα με ξενίσει η έλλειψη του 'click' στην ηλεκτρική, αλλά δεν είναι έτσι - ο ήχος απλά είναι διαφορετικός, και σίγουρα έχει χρήσεις. Συμφωνώ πάντως με αυτό που γράφει ο τύπος στο site για τις πένες του, στην ακουστική διαπρεπουν!