:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Εγώ πάλι δεν κόβω ποτέ εισητήριο. Μπαίνω με ντού.
στα live πως τις καταφερνεις ολες αυτες ???Για καθαρα -> pickboy 0.75 ή D'andrea 0.73 στρογγυληΓια βρωμικα rhythm-> jum dunlop jazz II με ματ επιφανεια
Για αργα leads-> jim dunlop jazz II με λεια επιφανεια
Για γρηγορα leads->jim dunlop 205
Και βεβαια νυχια στην ακουστικη
Να σου πω, όντως τα Dunlop είναι τα καλύτερα από όσα έχω δοκιμάσει.Jim Dunlop Jazz III.Είναι ασύληπτο πόσο η πένα αλλάζει τον ήχο.
Καμμιά φορά όταν θέλω πιό λαμπερό ήχο χρησιμοποιώ Dunlop 2.0mm.
Τελικά η Dunlop πάει σύνεφο και δεν είμαι ο μόνος...
Προφανώς είναι η εταιρεία που ασχολήθηκε περισσότερο στο θέμα... (υλικά κλπ)
Και εγω με την jazz III τη μικρη παιζω, και συγκεκριμενα τη μαυρη. Ειναι πολυ βολικη και ας ειναι μικρουλα, ειδικα για lead - solo παιξιμο. Και πολυ βολικη για παιξιμο και με δαχτυλα ταυτοχρονα που χρησιμοποιω αρκετα.Βλέπω ότι αρκετοί παίζεται με τα Jazz... δεν ήξερα ότι υπάρχουν θα ψάξω να τα βρω κι'αυτά.
α ναι κ μένα η αγαπημένη μου, άσε που με το ανάγλυφο μπορείς εύκολα να παίζεις nois-ιες![]()
έπεσε τυχαία στα χέρια μου και με έχει καταβολέψει
Θα πρεπει να διαλεξω απο την αρχη την καταλληλη αν το κομματι δεν δινει χρονο για αλλαγη πενας. Συνηθως αν υπαρχει σολο παιζω απο την αρχη μεχρι το τελος με jazz II λεια. Τις πενες τις αλλαζω κυριως για τον ηχο τους αναλογα με το τι παιζω (rhythm, lead κλπ) Ασε που δεν τιθεται τοσο ο παραγοντας ηχος στα λαιβ οποτε δεν χρειαζεται να παιζω το καθε session με διαφορετικη πενα, δεδομενου οτι στο χερι μου καθονται ολες αυτες αρκετα καλα για ολα.στα live πως τις καταφερνεις ολες αυτες ???Για καθαρα -> pickboy 0.75 ή D'andrea 0.73 στρογγυληΓια βρωμικα rhythm-> jum dunlop jazz II με ματ επιφανεια
Τις έχει περασμένες στη ζώνη, σε ένα από αυτά που βάζανε οι εισπράκτορες τα κέρματα. :lol: :lol: :lol:στα live πως τις καταφερνεις ολες αυτες ???Για καθαρα -> pickboy 0.75 ή D'andrea 0.73 στρογγυληΓια βρωμικα rhythm-> jum dunlop jazz II με ματ επιφανεια
Γι αυτή λέω και εγώ. Απίστευτη. Πριν δοκιμάσω αυτη επαιζα με μια μεταλλική η οποία επισης ήταν πολυ καλη. Βεβαια οταν επιασα την πενα της φωτογραφιας καταλαβα οτι ηταν κάπως βαριά.![]()
έπεσε τυχαία στα χέρια μου και με έχει καταβολέψει
Εννοείς που έχει ένα δισκάκι από φελό κολλημένο σε κάθε μεριά για καλύτερο κράτημα;Εχει παιξει κανεις με κατι πενες που ειναι σαν φελος?