Πραγματικά!! Γιατί συνήθως όταν πχ λέω ότι μου αρέσει ξέρω γω και η pop' date=' του τύπου michael jackson, ή anastacia πέφτουν όλοι να με φάνε!! :evil:[/quote']
και ο μιχαλακης ειναι θεος :wink:
(θυμηθηκα τωρα την συναυλια που ηταν να δωσει στο ΟΑΚΑ στις 10 Οκτωβριου 1992...πωπω...καταρα.ειχε ακυρωθει)
Πραγματικά!! Γιατί συνήθως όταν πχ λέω ότι μου αρέσει ξέρω γω και η pop' date=' του τύπου michael jackson, ή anastacia πέφτουν όλοι να με φάνε!! :evil:[/quote']
το να ακυρωνει κανεις καποιον τραγουδιστη-μουσικο, επειδη ανηκει σε μια "μη σοβαρη"(και ποιος το κρινει αυτο??) μουσικη σκηνη, το βρισκω ελλειψη μουσικης παιδειας.η μουσικη πρεπει να ακουγεται με το αυτι και οχι με βαση το βιογραφικο ενος καλλιτεχνη η την "ποιοτητα" του(αληθεια πως οριζεται η ποιοτητα στην μουσικη??)..
σχετικα με την anastacia που αναφερεις, εγω την θεωρω μια πολυ σοβαρη pop δημιουργο.μου ταιριαζει η μουσικη της και αυτο μου αρκει για να την ακουω ακομπλεξαριστα.
Συμφώνω...το να ακυρωνει κανεις καποιον τραγουδιστη-μουσικο, επειδη ανηκει σε μια "μη σοβαρη"(και ποιος το κρινει αυτο??) μουσικη σκηνη, το βρισκω ελλειψη μουσικης παιδειας.η μουσικη πρεπει να ακουγεται με το αυτι και οχι με βαση το βιογραφικο ενος καλλιτεχνη η την "ποιοτητα" του(αληθεια πως οριζεται η ποιοτητα στην μουσικη??)..
Αν ενοεις του ανσημβιβαστου ειμαι μαζι σου αν ενοεις τιποτα εκπεμπουμε σε αλλη συχνοτητα 8)vangelisorfas
Ακούω οποιοδήποτε είδος μουσικής αρκεί να έχει ροκ νοοτροπία
Να γιατί (από άλλο thread):Τα πάντα εκτός από σκυλάδικα και heavy metal. (Αλήθεια γιατί αυτή η απάντηση είναι κλισέ;;:lol:
θα είχε αναγνώριση το ταλέντο του (Malmsteen) σε κέντρα εδώ στην Ελλάδα? Πως τον φαντάζεστε?
Everything εκτος απ'αυτά που ηχούν "ψεύτικα" στα αυτιά μου...
450 GB mp3 ' date='700+ cds , 1000+ βινυλια ,
500+ κασσέτες...
[/quote']
mini disk δεν έχεις? :lol: Ντροπή :lol: :lol:
Έλα βρε παρεξηγιάρη μου! :lol: 8)-- είμαι ψαγμένος
Τώρα την πάτησες, μπήκε στην υπογραφή και θα κάτσει μεχρι να το βαρεθώΈλα βρε παρεξηγιάρη μου! :lol: 8)
var textpostarea = document.getElementsByName("message")[0];
var messageNode = document.createTextNode("\n\n--\n\u03b5\u03af\u03bc\u03b1\u03b9 \u03c8\u03b1\u03b3\u03bc\u03ad\u03bd\u03bf\u03c2");
textpostarea.appendChild(messageNode);