Τι μουσική ακούτε τώρα;

Στη σύνταξη λέει βγαίνει ο Neil Peart. Στεναχωρήθηκα πολύ ακούγοντάς το, αλλά αν ο άνθρωπος έχει κουραστεί, πολύ καλά κάνει.

Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει ως θέμα του ανθρώπους που "χάνουν" το ταλέντο τους μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Υπέροχη προσέγγιση και μουσικά και στιχουργικά από τους Rush.

Υπέροχη προσέγγιση και μουσικά και στιχουργικά από τους Rush.

οι γίγαντες "σέβονται" τους γίγαντες...

Προς τους αξιότιμους κιθαρίστας της βλουζ και του χαρντ-χέβυ.

Να πως ακούγονται τα γκίπσον,μιλάω για το δεύτερο σόλο που παίζει ο νεαρός Όλιβερ

Ο Μανζανίρας απλά άλλαξε σε στρατ  :D

τώρα μου θύμισες το μοναδικό (καινούργια κυκλοφορία) 45άρι που απέκτησα από 80 κ' έπειτα...

npap είπε:
τώρα μου θύμισες το μοναδικό (καινούργια κυκλοφορία) 45άρι που απέκτησα από 80 κ' έπειτα...
Σου στοίχισε που σου έφαγα τη Τζέρι γερομπισμπίκη και το έριξες στη ζήλια ε?

Ωραία κομμάτια έχει βάλει η γνωστή κλίκα φίλων στη σελίδα

Μεχρι και ο Σαμης έβαλε τραγούδια που ακούγονται (βελτιώθηκε πολυ απο τότε που εξαφανίστηκαν η magna και ο Τζιμπούρ)

Ωρα να σας το χαλάσω

Εδιτ

Οι σουπιές Καβάλας (!!) ήταν το καλυτερο πιάτο του απογεύματος

Για να δούμε... Θα γελάσουμε με τον θρύλο σημερα το βράδυ?

Kalisperes

Αυτούς τους Μπου τζου Χου τους έβαζα στα ανήψια μου όταν ήταν βρέφη για να κοιμηθούνε τα σκασμένα Ντίνε. Δούλευε πάντα το κολπέτο, κοιμόντασταν απ το πρώτο λεπτό λαίμαι

samy paraga είπε:
Αυτούς τους Μπου τζου Χου τους έβαζα στα ανήψια μου όταν ήταν βρέφη για να κοιμηθούνε τα σκασμένα Ντίνε. Δούλευε πάντα το κολπέτο, κοιμόντασταν απ το πρώτο λεπτό λαίμαι
Ναι μωρε Σαμιε

Μια Καλησπέρα ήθελα να πω και έβαλα το πρώτο που βρήκα μπροστά μου, αλλα ο κόσμος δεν καταλαβαίνει απο αισθήματα -

να πριν λιγο είπα να αφιερώσω το cocaine στους γείτονες - άρχισα να το παίζω στο 8 (out of 10) για την πάρτυ τους και μόνο, και στο δίλεπτο απάνω ο απο πάνω άρχισε να χτυπάει το ταβάνι μου, ο απο κάτω το πάτωμα μου και οι απο δίπλα τον τοίχο μου...

Παρεξηγήθηκα και σταμάτησα πριν αρχίσουν να χτυπάνε και οι τρεις την πόρτα μου.. Αμουσοι γείτονες... Τι να πω

Παω να δω θρύλο με τα λοιπά ρεμάλια

Τα λεμε απο αύριο, λαιμαι

Πολλά φιλιά

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δικαίως στη λίστα του Forbes  ;)
Όχι ρε πστ μου, πότε έγινε αυτό? Καλύτερα να με έπιανε η IRS  παρά ο Παρτέρης με το Φούζιο γμτ

samy paraga είπε:
Όχι ρε πστ μου, πότε έγινε αυτό? Καλύτερα να με έπιανε η IRS  παρά ο Παρτέρης με το Φούζιο γμτ
Φίλος άσε τα... σάπια (καρπουζάκια)- που είναι ο νέος... ζωμός, που μου περιέγραψες στο σουμοσου;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος άσε τα... σάπια (καρπουζάκια)- που είναι ο νέος... ζωμός, που μου περιέγραψες στο σουμοσου;
INTERMISSION διάλειμμα για διαφημίσεις, ο προαγωγός με έστειλε μια κόπια, αλλά με έδεσε με όρκους εις τας θεότητας του Ολύμπου, να μην δημοσιοποιήσω τίποτις, μέχρι να τελέψει κάποιες μικρολεφτομέρειες.

Μέχρι τότενες, απολαύστε υπεύθυνα λαίμαι

https://www.youtube.com/watch?v=kvJlzpR26y4&index=15&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA

Trending...

Νέα θέματα

Back