Τι μουσική ακούτε τώρα;

samy paraga είπε:
 Μέχρι τότενες, απολαύστε υπεύθυνα λαίμαι

Ολο βουκΩλικα εισαι τωρα τελευταία...

Να το προσέξεις, φιλΩς

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
samy paraga είπε:
  Μέχρι τότενες, απολαύστε υπεύθυνα λαίμαι
Πα πα πα,μολις που χορευα παρεα με την παραγκοκοπελια και με αρχισε στις ψιλες η γυναικα μου ρε γμτ. ;D ;D

Καλησπερουδια.

gvour είπε:
Πα πα πα,μολις που χορευα παρεα με την παραγκοκοπελια και με αρχισε στις ψιλες η γυναικα μου ρε γμτ. ;D ;D
σπέρες σε όλους...

να υποθέσω Γεώργιε ότι με την Kaori που κρύβει και τον αστράγαλο βαυκαλίζεσαι ότι ξορκίζεις τον πειρασμό... άστο... φόρα κράνος καλύτερα...;D ;D ;D

npap είπε:
να υποθέσω Γεώργιε ότι με την Kaori που κρύβει και τον αστράγαλο βαυκαλίζεσαι ότι ξορκίζεις τον πειρασμό... άστο... φόρα κράνος καλύτερα...;D ;D ;D
Nικο,τωρα ειναι αργα.

Το εφαγα το ξυλο και με εβαλε μαλιστα να προσεχω κατι που ψηνεται στο φουρνο για τιμωρια.

Πικρα λαιμαι. ;D ;D

Να πω την αληθεια την Kaori την ακουσα το απογευμα που οδηγουσα στο ραδιο να "ερμηνευει" Θεοδωρακη.

Με την κλασσικη κιθαρα δεν ειμαι παντα θετικος,με δυσκολευει ως ηχος-αδαης γαρ-αλλα επαθα πλακα.

Μου φανηκε καταπληκτικο,τοσο εκφραστικο το παιξιμο.

Παρεμπιπτοντως,ωραιοι στιχοι το κομματι που εβαλες. ;D ;D

Το εφαγα το ξυλο και με εβαλε μαλιστα να προσεχω κατι που ψηνεται στο φουρνο για τιμωρια.

Τι έχει ο φούρνος κυρ Γιώργο γιατί πεινάω? ;D, ωραία και η kaori, δεξιοτέχνισα! το δεξί σκοτώννει ;D, θα μπορούσε και στον αργαλειό και στην άρπα να διαπρέψει :P, αν και δεν τρελάθηκα... με το συγκεκριμένο θέμα που παίζει,ντάξ γαζώνει...

sotiroubas είπε:
Τι έχει ο φούρνος κυρ Γιώργο γιατί πεινάω? ;D, ωραία και η kaori, δεξιοτέχνισα! το δεξί σκοτώννει ;D, θα μπορούσε και στον αργαλειό και στην άρπα να διαπρέψει :P, αν και δεν τρελάθηκα... με το συγκεκριμένο θέμα που παίζει,ντάξ γαζώνει...
Κατι σουβλακια κοτοπουλου και κατι μπιφτεκακια τα οποια ηδη τιμουμε.

Αυτο με τον αργαλειο που ειπες Σωτερ,μου θυμισε ενα φιλο φυσαρμονικιστα,που οταν εβλεπε κιθαριστα να σρενταρει ελεγε"τι κανεις ρε,γνεθεις μαλλακι". ;D ;D ;D ;D

@WFK

Τι ωραια εκτελεση αυτη του I believe... ποσο ωραια παιζει η μπαντα!

samy paraga είπε:
Σήμερις θα δω το ΠαρΤΕΡη, τέλως λαίμαι
Με Ρακιτζή?

Και με όλη την Εγνατία πέρα δώθε?

Και με δεκάδες ιδρωμένες τσούπες να σκουζουν στη σκηνή μπροστά;

Και με χωρίς Ατρεου?

Χαρα στο κουραγιο σου  ;D

Ωωωωωπ... Τζιμπούρ

Τι να διαλέξω να βάλω για τον φίλο που γιορτάζει;

Α ναι, κάτι απ αυτα που αυτος μουμαθε

Χρόνια πολλά ΦΑζιε!!

-20 και +20 εύχομαι

Ντίνο μου ευχαριστώ πολύ.

Δεν γιορτάζω σήμερα (οι Στράτοι έχουμε πολλές καβάτζες) αλλά τι σημασία έχει?

Η κίνηση και οι ευχές μετράνε.

A yeaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

Μαμάμει η μικρή Αλίκη  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back