- Πόντοι
- 36
Διπλή δόση Ρικ
Ζμπέρες, ηνοχόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος μη καθυστρνάς πιδίμ στην αναγιόμωση λαίμαι
Ζμπέρες, ηνοχόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος μη καθυστρνάς πιδίμ στην αναγιόμωση λαίμαι
Απλα τοτε ειχες ακομη την ακοη σου (και καποιο γουστο...). Μεχρι που αρχισες να ακους Punk, και τα υπολοιπα ειναι ιστορια. Εισαι πλεον Θεοκουφος. ;D ;Dsamy paraga είπε:Για να είμαι ειλικρινής, τότε δεν κατάλαβα πόσο σπουδαίοι ήταν...
Για τον Brood είπες.....για τον Tony όμως τίποτα...... :-\Dinosp είπε:Σαλταρισμενος ο Brood - μετα απο το απαραίτητο wiki για το who is who, η εκδοχή του για το my way και το συνοδευτικό βιντεάκι μου φάνηκαν γλυκά
;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Για τον Brood είπες.....για τον Tony όμως τίποτα...... :-\
Βρήκες κι εσύ τώρα να βάλεις διασκευή σε άσθμα των DP από εποχή που την έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι, ίσως επειδή κάπνιζαν πολύ χορτάρι ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:
Αρχικα δεν ειναι ασθμα των DP, διασκευη εκαναν κι αυτοι. Το κομματι ειναι του Joe South. Και οι DP btw το παιζουν ακομα στα live τους.samy paraga είπε:Βρήκες κι εσύ τώρα να βάλεις διασκευή σε άσθμα των DP από εποχή που την έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι, ίσως επειδή κάπνιζαν πολύ χορτάρι ;D ;D ;D
Ήπια κι εγώ, έχουν γράψει οι μπλαβί άσθμα που συμπαθώ? Τώρα ησύχασα, δεν θα κοιμόμουν όλο το βράδυ, καληνύστα ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Το κομματι ειναι του Joe South.
μπα... νόμιζα πως τον είχες αποκληρώσει μια καιsamy paraga είπε:Ο Rory έλειπε στην Ιρλανδία εκείνη τη μέρα...