Τι μουσική ακούτε τώρα;

Διπλή δόση Ρικ

Ζμπέρες, ηνοχόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος μη καθυστρνάς πιδίμ στην αναγιόμωση λαίμαι 

Gommer ωραίο

Σαμ, μην εισαι τραμπούκος, αφού ξέρεις... το γκας δεν θεραπεύεται

Φωτ, feeling alright man, no worries

Στη παρέα είχαμε τον αδελφό ενός κολλητού που μας έριχνε 5-6 χρόνια, κάπως έτσι μάθαμε τους Joy Division  γύρω στο 81-82, όταν πλέον δεν υπήρχαν.

Για να είμαι ειλικρινής, τότε δεν κατάλαβα πόσο σπουδαίοι ήταν-αυτό το αναφέρουν και κάποιοι στα σχόλια κάτω απ το οβίνδεον που τους είχαν δει λίβε τότε- ;D

Δε βαριέσαι, συνήθως έτσι συμβαίνει με τους σπουδαίους, αναγνωρίζονται μετά θάνατον.

Δεν εννοώ το θάνατο του Ίαν, το θάνατο του γρουπ. Κάτι σαν τους Βέλβετ ένα πράμα

Για μας τότε στο Σπόρτινγκ οι Fall-New Order- Birthday Party, ήταν η ιστορία που γραφόταν εκείνη τη στιγμή

https://www.youtube.com/watch?v=BkTu9V0a9Y4

samy paraga είπε:
Για να είμαι ειλικρινής, τότε δεν κατάλαβα πόσο σπουδαίοι ήταν...
Απλα τοτε ειχες ακομη την ακοη σου (και καποιο γουστο...). Μεχρι που αρχισες να ακους Punk, και τα υπολοιπα ειναι ιστορια. Εισαι πλεον Θεοκουφος. ;D ;D

violin.gif

Δεν άκουσα? πως ήπιατε? Σεγνώμη κύριος ποιος είστε  ;D

Look to see λαίμαι για να μαθαίνεις κιόλας Χαμούνδιε

Σαλταρισμενος ο Brood - μετα απο το απαραίτητο wiki για το who is who, η εκδοχή του για το my way και το συνοδευτικό βιντεάκι μου φάνηκαν γλυκά... - ορίστε

Dinosp είπε:
Σαλταρισμενος ο Brood - μετα απο το απαραίτητο wiki για το who is who, η  εκδοχή του για το my way και το συνοδευτικό βιντεάκι μου φάνηκαν γλυκά
Για τον Brood είπες.....για τον Tony όμως τίποτα...... :-\

Ο Rory έλειπε στην Ιρλανδία εκείνη τη μέρα και το Shadow play το διασκέδασαν κάτι παιζάκια απ του Μάντσεστερ  ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Βρήκες κι εσύ τώρα να βάλεις διασκευή σε άσθμα των DP  από εποχή που την έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι, ίσως επειδή κάπνιζαν πολύ χορτάρι  ;D ;D ;D

Άσε που τα παιζάκια το λένε καλύτερα από τους μπλαβί

samy paraga είπε:
Βρήκες κι εσύ τώρα να βάλεις διασκευή σε άσθμα των DP  από εποχή που την έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι, ίσως επειδή κάπνιζαν πολύ χορτάρι  ;D ;D ;D
Αρχικα δεν ειναι ασθμα των DP, διασκευη εκαναν κι αυτοι. Το κομματι ειναι του Joe South. Και οι DP btw το παιζουν ακομα στα live τους.
image.gif

Waterfall-K είπε:
Το κομματι ειναι του Joe South.
Ήπια κι εγώ, έχουν γράψει οι μπλαβί άσθμα που συμπαθώ? Τώρα ησύχασα, δεν θα κοιμόμουν όλο το βράδυ, καληνύστα  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Ο Rory έλειπε στην Ιρλανδία εκείνη τη μέρα...
μπα... νόμιζα πως τον είχες αποκληρώσει μια και

"...το 1974 αρνήθηκε πρόταση να γίνει μέλος των Rolling Stones καθώς πίστευε ότι κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με την αντίληψή του για τη μουσική. Συμμετείχε όμως σε δουλειές μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα της μπλουζ, όπως οι Μάντι Γουότερς, Άλμπερτ Κόλινς, Τζέρι Λι Λιούις, Λόνι Ντόνεγκαν και Αλέξις Κόρνερ..."  :P ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back