Τι μουσική ακούτε τώρα;

μερικαί κονδομαλούσαι (εκβιάζοντας την  εύνοια του μπανκιού) και άλλαι εκ Παρισίων και περιχώρων, σε χαριτωμένα κυρίως άσματα, με απώτερον σκοπόν την διασκέδασιν των καιρών που προσομοιάζουν τον Βίκτωρα στις μαύρες του, όπως έλεγε (έγραφε) μια ψυχή στην εφηβεία μου (το πρώτον και με χαμουνδιές για να πιάσουμε ως γκάμα και το έτερον)... :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Καμιά άλλη γαλλική σούπα έχεις να μας βάλεις, ή θα το γυρίσεις στο Πασχάλη ρε γερομπισμπίκη?  

Ημαρτόνε δλδ, βάλε μας DP να σε υβρίσω στα ίσα  ;D ;D ;D

no pasaran άγριο νιάτο... :P ;D

npap είπε:
no pasaran άγριο νιάτο... :P ;D
Μην επιβαρύνεις το ασφαγλυστρικό ρε γερομπισμπίκη, άντε πέθανε ήσυχα, να πάρει και κανάς άλλος σύνταξη λαίμαι

instrumentation jekyll or hyde?...

Φίλοους υπάλληλος εγώ έχω έρθει και ζμπίτις, άρα ξέρω που μένεις, εσύ πρέπει να μάθεις, άρα, δεν ξερς προς ώρας λαίμαι  ;D ;D ;D

Το λεπόν, η κατάστασις στο ΝΟΙΖ είναι σοβαρή. Το πράμα πάει μονόπαντα. Έχουμε 5-6 μπλούζ-ες που καταδυναστεύουν τη φάση. Έχουμε μια σιωπηρή πλειοψηφία χαρνροκμέταλλων που δεν μιλάνε, ίσως επειδή ντρέπονται μπροστά στα ''ιερά τέρατα'' της μπλούζ-ας. Όχι ότι ούτοι είναι καλύτεροι, δια εξαφάνιση είναι σα το Γουοτερφόλιο λαίμαι .

Υπάρχουν κάποιοι ξεκάρφωτοι του στυλ Νικόλας-Πίπη-Τύρις, Atreu, Coz δρρρ κλπες δυνάμεις.

Τέλος υπάρχω κι εγώ, που θα σας εξαφανίσω λαίμαι.

Είστε η οπισθοδρόμιση, η επανάληψη, η μιζέρια, oh my baby was gone . Είμεθα πανκς και θα σας πατήσουμε με τανκς λαίμαι.

https://www.youtube.com/watch?v=EDNzQ3CXspU

samy paraga είπε:
Έχω την αμυδρά εντύπωση, πως μετά το Beggars banquet, ακολουθεί ταύτο αλμπουμέ λαίμαι
Bored_1.gif
sleepy.gif
yawn.gif
image.gif
yawn0000.gif
Bored_2.gif
sleep3.gif
sleeping3.gif
sleep_3.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα