Τι μουσική ακούτε τώρα;

samy paraga είπε:
Φμπασίστα πίεσε τον μπουθαρίστα να κάνει τπτ με τα τούμπανα, γιατί έχω οίστρο, τώρα κάνω ένα διάλειμμα για τσίπρα, δια να γράψω φουνητικά στη 3η εκδοχή του Τανάση  λαίμαι
Ο μπουθαρίστας δεν απαντά- ες αύριον τα σπουδαία 

Queen έπαιξαν και άλλα αγόρια  ;)

image.gif

Waterfall-K είπε:
Τελικα δεν εχεις μονο εσυ κακο γουστο... ;D ;D
Έλα εντάξει κι εγώ λατρεύω μικρά συγκροτηματάκια σα τους Κατουράν Κατουράν, τους Σπανδάου Μπαλέτ, τον Νταλάρα. Έτσι κι εσύ έχεις μια λατρεία στους Dp και το Πατατανατσίου, δεν είν κακό, να ζήσουν κι αυτούνοι θέλουν.

Έλα να δες ένα μεγάλο λίβε, να συνηθίζουν τ' αυτά σου στη πγοιότητα λαίμαι  ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=aY54qW7SK8Y

Καλή μέρα σήμερα... Μας βγαλαμε 1.5 εκατ. παίζοντας με τη δομή της αγοράς... Καλα τα πήγαμε - ειμαι περήφανος...Ποιος να το πρόσεξε, άραγε?

Meanwhile, our personal account is 10k short to what I need for my son's postgraduate studies... Όμως ειναι επαρκής για μια τελε τοις μετρητοίς... Ολα καλα... μην ειμαστε και πλεονέκτες... αυτο που αναρωτιέμαι ειναι το γιατι κάποιος θα γούσταρε μια tele. It is half of a strat...

Αυτο ειναι πανέμορφο σε full volume για το πρωτο τρίλεπτο τουλάχιστον...

Superfunk είπε:

@mustafank

Ωραίος, ως συνήθως -

@ WFK

My love, she speaks like silence

Without ideals or violence

Πολλα φιλια Κωστα

Ακουω Θανάση 5 και επανέρχομαι  ;D ;D ;D

Ανοιγεις tv, μαυριλα. Ανοιγεις ραδιο, μαυριλα. Και λες και ειχαμε αναγκη κι απο αλλες κακες ειδησεις σ'αυτη τη χωρα, ηρθε η Γαλλια και μας καθησε σαν κερασακι.

Ωραια. 8)

Τι κανουμε για να στρωσουμε λιγο διαθεση? Ακουμε πχιοτικη μουσικη φυσικα. Μουσικη λοιπον ωσπου να βγουμε εξω κατα τις 10:30 να παμε να δουμε μια φιλη ντραμερ που παιζει σ'ενα live με την μπαντα της.

Δωσε Joey...
image.gif

Hello Dinos

Δυο "τερατα" back to back στην ιδια σκηνη. Ευτυχησα να τους δω και τους δυο live.
image.gif

Dinosp είπε:
Κατι τετοια με κάνουν να θέλω να πάρω κάρτα ήχου... Και laptop που να μην ειναι decitated to work....
Εγώ σκεύομαι να αγοράσω στούνδιο μαζί με ηχολήπτη και γκρουπ  ;D ;D ;D

Θα σιχαθείς τη ζωή σου μέχρι να μάθεις να κάνεις υποτυπωδώς 5-6 βασικά πράγματα

cigaret13 είπε:
Για να ενώσουμε δύο κόσμους..... ::)   
Δεν γίνονται αυτά. Θάνατος στα αγαρινά σκλιά τους Δημπερπλιστές λαίμαι.

Να καούν τα Χαμούνδ  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back