Τι μουσική ακούτε τώρα;

Εντάξει, θα αρχίσουν οι εντεχνοθάφτες Καρβέλες να λένε ανέκδοτα για το Δεληβοριά καθόσον πάντα προτιμούσαν τον άλλο Φοίβο

fusiongtr είπε:
Με Kevin Eubanks στην κιθάρα.
Αντί να ακούς EUROBANKs  και άλλους τραπεζίτες και κυνόδοντες, κάτσε γράπσε κανά τούμπανο, γιατί με πήρε προψές ο μπασιάρης και με ρώταγε γιατί καθυστερνάω λαίμαι.

Του ξήγησα βεβαίως πως δεν έχω λάβει τουμπανιστόν πρότζεκτ και απόρησε λέγοντας πως του ήπιες άλλα.

Σεγνώμη με έπιασε αδιάβαστο και σε έδωκα στεγνά, κανόνιασε τη πορνεία σου λαίμαι

Ne m'oublie Pas (κι) αυτή τη φορά...

Κυριακή. Μέηλ δεν παίρνω, φέησμπουκ δεν έχω... ούτε κάτι να κολήσω* ή να μιξάρω...

Εχω όμως κρασί και τσιγάρα...

Αγαπητέ Samy,

Mόλις σου έκλεισα για Jethro, Prague (or Parga?), 29/01/2016

Ticket: €99 (section A, the best καλύτερο δεν γίνεται)

Intercontinetal: 2 nights, €950 (breakfast included)

Airlines: €250

Στείλε ένα διχίλιαρο (με τα κρασια μέσα) και έιμαστε κομπλέ

* Με εξαίρεση τα χρώματα της ίριδας του ΦΑζιου, που είναι για loop... 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάμε Πάργα,δεν θα παίξουν οι Τουλες, δεν έχει και Ιντερκοντινένταλ, θα μας έρθει πιο φθηνά λαίμαι

Ααύμφορα τα βρίσκω τα ξένα, και γω... Και δω καλά είναι... έχει και ψυγείο...

...and a foreighn student said to me,

was it really true

there 're elefants a' lions too

in Piccadily Circus?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κόντεψε να μας το φάει το αγόρι μας η λυσσάρα, αλλά ο Δαυίδ στο ύψος του λαίμαι, απέκρουσε σθεναρά την ανάφτρα

Η καλύτερη των εκτελέσεώνε, ανωτέρα δι εμέ του σχωρεμένου, σόρυ Νδίνο

https://www.youtube.com/watch?v=ildVYgYWPqc&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA&index=3

Με αρέζει επίσης και η πρόβα

samy paraga είπε:
Κόντεψε να μας το φάει το αγόρι μας η λυσσάρα, αλλά ο Δαυίδ στο ύψος του λαίμαι, απέκρουσε σθεναρά την ανάφτρα
ΟΚ αλλά χαλάλι της, θεά η.. ανάφτρα  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΟΚ αλλά χαλάλι της, θεά η.. ανάφτρα  ;D
;D

Άλλα δυο απ αυτή τη συναυλία με τον έτερο σχωρεμένο το Ρόνο.

Αξιοσημείωτη η αναφορά του Δαυίδ στα σπουδαιότερα γρουπ της εποχής..........ξέχασε τους DP  ;D ;D ;D και ανέφερε δύο φορές τους Stones  8)

Φμπασίστα πίεσε τον μπουθαρίστα να κάνει τπτ με τα τούμπανα, γιατί έχω οίστρο, τώρα κάνω ένα διάλειμμα για τσίπρα, δια να γράψω φουνητικά στη 3η εκδοχή του Τανάση  λαίμαι

samy paraga είπε:
Αξιοσημείωτη η αναφορά του Δαυίδ στα σπουδαιότερα γρουπ της εποχής..........ξέχασε τους DP  ;D ;D ;D και ανέφερε δύο φορές τους Stones  8)
Τελικα δεν εχεις μονο εσυ κακο γουστο... ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back