πως μιλάς έτσι για την ασθενή και οδοιπόροTerry RoscoeBeck5 είπε:Να το βουλώσει και να ζητήσει μια συγνώμη.
Έλα ντε... ;Dnpap είπε:πως μιλάς έτσι για την ασθενή και οδοιπόρο
και η εγχώρια my generation, η πιο υπερτιμημένη ντούπερ χωρίς σούπερ γενιά... 8) ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Who, η πιο υποτιμημένη σούπερ μπάντα 8)
Αδυναμίες είναι αυτές. Τον θεωρώ σαν τον κύριο υπεύθυνο τού ήχου του Bowie και το σόλο του στο Moonage daydream είναι ένα από τ' αγαπημένα μου.samy paraga είπε:Η αλήθεια είναι πως ήμανε εντυπωσιασμένος όταν σε πρωτογνώρισα με τας παιχτικάς σου δυνατότητες, την ευρυμάθειά σου στα της μουσικής κλπ, όμως.......Παλαιοφρίκουλας κι εσύ ;D ;D ;D
Δεν ξεφεύγεις απ τη φόρμα του μπλουζ-έ -χαρντ ροκ ;D
Κομματάραsamy paraga είπε:
Εμ αφού ήτανε ο γλαμπαμάς τι να πιούμε? Ένα τσιπουράκι ? ;D ;D ;DNestoras είπε:Αδυναμίες είναι αυτές. Τον θεωρώ σαν τον κύριο υπεύθυνο τού ήχου του Bowie και το σόλο του στο Moonage daydream είναι ένα από τ' αγαπημένα μου.
Ω, ναι!Nestoras είπε:Αδυναμίες είναι αυτές. Τον θεωρώ σαν τον κύριο υπεύθυνο τού ήχου του Bowie και το σόλο του στο Moonage daydream είναι ένα από τ' αγαπημένα μου.
jimaras97 είπε:Τα πρωτα χρονια ;D
Δε δεχομεχα απειλες πια αφεντικο,θα παμε επιθεωρηση. ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Κοίτα να γράψεις καμιά φουνή εσύ και ο άλλος ο γλαμπαμάς κανά τούμπανο, μη θας πάρει και θας απολύθει λαίμαι
Κοίτα δεν θέλω να σε βρω νεκρό λαίμαι, είσαι και νέος λαίμαιgvour είπε:Δε δεχομεχα απειλες πια αφεντικο,θα παμε επιθεωρηση. ;D ;D ;D
Θα το προσπαθησω ομως οσο μπορω,αληθεια.