Τι μουσική ακούτε τώρα;

πονηρούλη... ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Να το βουλώσει και να ζητήσει μια συγνώμη.
πως μιλάς έτσι για την ασθενή και οδοιπόρο

πάσχει από ανίατη χρόνια ιδεοληπτίτιδα μετα συνδρόμου αλαζονικής μετρίωνΠάθειας... σα δε ντρέπεσαι... λίγος σεβασμός...:P ;D

npap είπε:
πως μιλάς έτσι για την ασθενή και οδοιπόρο
Έλα ντε...  ;D

Γι αυτό αποτίουμε...

ΥΓ: Who, η πιο υποτιμημένη σούπερ μπάντα 8) 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Who, η πιο υποτιμημένη σούπερ μπάντα 8) 
και η εγχώρια my generation, η πιο υπερτιμημένη ντούπερ χωρίς σούπερ γενιά... 8) ;D

https://youtu.be/cLQJVKP3YlM

samy paraga είπε:
Η αλήθεια είναι πως ήμανε εντυπωσιασμένος όταν σε πρωτογνώρισα με τας παιχτικάς σου δυνατότητες, την ευρυμάθειά σου  στα της μουσικής κλπ, όμως.......Παλαιοφρίκουλας κι εσύ  ;D ;D ;D

Δεν ξεφεύγεις απ τη φόρμα του μπλουζ-έ -χαρντ ροκ  ;D
Αδυναμίες είναι αυτές. Τον θεωρώ σαν τον κύριο υπεύθυνο τού ήχου του Bowie και το σόλο του στο Moonage daydream είναι ένα από τ' αγαπημένα μου.

Nestoras είπε:
Αδυναμίες είναι αυτές. Τον θεωρώ σαν τον κύριο υπεύθυνο τού ήχου του Bowie και το σόλο του στο Moonage daydream είναι ένα από τ' αγαπημένα μου.
Εμ αφού ήτανε ο γλαμπαμάς τι να πιούμε? Ένα τσιπουράκι ?  ;D ;D ;D

Σωραίος λαίμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ πως βγάλατε πρόγραμμα 3 ώρες κι αν λέω καμιά κακία ξερς εσύ αγκάπε μου, σε απείλησα εξάλλου με τουφέκι  ;D

Nestoras είπε:
Ω, ναι!

Κοίτα να γράψεις καμιά φουνή εσύ και ο άλλος ο γλαμπαμάς κανά τούμπανο, μη θας πάρει και θας απολύθει λαίμαι

samy paraga είπε:
Κοίτα να γράψεις καμιά φουνή εσύ και ο άλλος ο γλαμπαμάς κανά τούμπανο, μη θας πάρει και θας απολύθει λαίμαι
Δε δεχομεχα απειλες πια αφεντικο,θα παμε επιθεωρηση. ;D ;D ;D

Μου φαινεται αδυνατο να το καταφερω.

Θα το προσπαθησω ομως οσο μπορω,αληθεια.

Δεν ηταν να το πει ο αλλος Γιωργης(Τζονης)η κανω λαθος?

gvour είπε:
Δε δεχομεχα απειλες πια αφεντικο,θα παμε επιθεωρηση. ;D ;D ;D

Θα το προσπαθησω ομως οσο μπορω,αληθεια.
Κοίτα δεν θέλω να σε βρω νεκρό λαίμαι, είσαι και νέος λαίμαι

Θα τα καταφέρεις είναι η αλήθεια, σε έχω εμπιστοσύνη, άσε που ξεύρω και που υπομένεις  8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back