Παίζεις με την φωτιά Ντίνο.......Dinosp είπε:Αφού σας τιμήσω με την υψίστης σημασίας πληροφόρηση για το τι μουσικη ακουω σήμερα να σας πω οτι ανησυχώ...
Ανησυχώ μήπως και κατα λαθος καταπιεί το σάλιο του... Γιατι τον αγαπάω τον μπαγάσα
Δεν ξεύρω για τον Δίνο, αλλά όσο βάζεις Ζεπ σε διαγράφω απ τη λίστα των φρικιώνενε βαθύ μωβέ ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Παίζεις με την φωτιά Ντίνο.......
Κι εγώ ανησυχώ.Γιατί δε μου είπαν ακόμα πόσο πάει αυτή η πληροφόρηση να πλερώσω να τελειώνουμε!Πόσο έκλεισε το χρηματιστήριο του noiz σήμερις? ;DDinosp είπε:Αφού σας τιμήσω με την υψίστης σημασίας πληροφόρηση για το τι μουσικη ακουω σήμερα να σας πω οτι ανησυχώ...
Ξέρεις κάτι?Δεν αξίζει.....samy paraga είπε:Απόψε κοιμήσου, ήταν μια άσχημη μέρα, είχα κι εγώ πολλές![]()
Τι είναι αυτοί οι... άσχετοι που έβαλες βρε Παράγκα; Metal, φίλος, metal 8) ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Απόψε κοιμήσου, ήταν μια άσχημη μέρα, είχα κι εγώ πολλές![]()
Είναι καλός μπουθαρίστας, κάποτε θα του βγάνει το καπέλο και ο Γουοτερφόλιος λαίμαιTerry RoscoeBeck5 είπε:Τι είναι αυτοί οι... άσχετοι βρε Παράγκα;
Νύστα λαίμαι φίλος... Και μια και έθιξες τον φίλο Καταρράχτη...samy paraga είπε:Είναι καλός μπουθαρίστας, κάποτε θα του βγάνει το καπέλο και ο Γουοτερφόλιος λαίμαι
Καληνύστα ήπιαμε?
Καληνύστα λαίμαι
Καλή η Ουκρανέζα εποχής στου οβίνδεο, καλά και τα Ταταράκια, καλά και τα μνάκια λαίμαι ;D ;D ;Dnpap είπε:τίτλο ούτε καλλιτέχνη... είμαι πολύ ευτυχής... 8) ;D