Τι μουσική ακούτε τώρα;

Αφού σας τιμήσω με την υψίστης σημασίας πληροφόρηση για το τι μουσικη ακουω σήμερα να σας πω οτι ανησυχώ...

Ανησυχώ μήπως και κατα λαθος καταπιεί το σάλιο του... Γιατι τον αγαπάω τον μπαγάσα

Dinosp είπε:
Αφού σας τιμήσω με την υψίστης σημασίας πληροφόρηση για το τι μουσικη ακουω σήμερα να σας πω οτι ανησυχώ...

Ανησυχώ μήπως και κατα λαθος καταπιεί το σάλιο του... Γιατι τον αγαπάω τον μπαγάσα
Παίζεις με την φωτιά Ντίνο....... 

cigaret13 είπε:
Παίζεις με την φωτιά Ντίνο.......  
Δεν ξεύρω για τον Δίνο, αλλά όσο βάζεις Ζεπ σε διαγράφω απ τη λίστα των φρικιώνενε βαθύ μωβέ  ;D ;D ;D

I wanna make you mine manara  ;D ;D ;D

Στύβω το μυαλό μου να βρω κατι έξυπνο να γράψω αλλα δεν...

Τον θέλω τον Μποδοσάκη μου

Kalisperes ειπα?

Η αλήθεια είναι πως ήμανε εντυπωσιασμένος όταν σε πρωτογνώρισα με τας παιχτικάς σου δυνατότητες, την ευρυμάθειά σου  στα της μουσικής κλπ, όμως.......Παλαιοφρίκουλας κι εσύ  ;D ;D ;D

Δεν ξεφεύγεις απ τη φόρμα του μπλουζ-έ -χαρντ ροκ  ;D

Dinosp είπε:
Κι εγώ ανησυχώ.Γιατί δε μου είπαν ακόμα πόσο πάει αυτή η πληροφόρηση να πλερώσω να τελειώνουμε!Πόσο έκλεισε το χρηματιστήριο του noiz σήμερις? ;D

samy paraga είπε:
Απόψε κοιμήσου, ήταν μια άσχημη μέρα, είχα κι εγώ πολλές  :D
Ξέρεις κάτι?Δεν αξίζει..... ;)

καληνύχτες!

samy paraga είπε:
Απόψε κοιμήσου, ήταν μια άσχημη μέρα, είχα κι εγώ πολλές  :D
Τι είναι αυτοί οι... άσχετοι που έβαλες βρε Παράγκα; Metal, φίλος, metal  8)  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τι είναι αυτοί οι... άσχετοι βρε Παράγκα;
Είναι καλός μπουθαρίστας, κάποτε θα του βγάνει το καπέλο και ο Γουοτερφόλιος λαίμαι

Καληνύστα ήπιαμε?

Καληνύστα λαίμαι

samy paraga είπε:
Είναι καλός μπουθαρίστας, κάποτε θα του βγάνει το καπέλο και ο Γουοτερφόλιος λαίμαι

Καληνύστα ήπιαμε?

Καληνύστα λαίμαι
Νύστα λαίμαι φίλος... Και μια και έθιξες τον φίλο Καταρράχτη...  ;)

ΥΓ: Ες αύριον τα σπουδαία, οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και τα συναφή  8)

Κai κυρίως no harm done  ;)

ρε δε πα να λέτε ότι θέτε... ουκ εν το πολλώ το ευ...

σήμερα χάιδεψα την κοιλιά του Βούδα και στο άσχετο μου έστειλε μια φίλη ένα γαλλικό τραγουδάκι που λάτρεψα ως πρωτοεφηβικά ερωτευμένο παιδί αλλά δεν ενθυμόμουν ούτε τίτλο ούτε καλλιτέχνη... είμαι πολύ ευτυχής...  8) ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back