Τι μουσική ακούτε τώρα;

YouTube, red label on the rocks (χλιδή), exotic ladder option... home sweet home. The west is the best.

O πρόεδρος, ο δήμαρχος... Τροφή στο αυγό του φιδιού...

-----

Για το αγαπημένο μου the gumbo variations ξεκίνησα, στο cosmic debris έπεσα, στο Willie the pimp κατέληξα...

Kalisperes

---

μ***ι = μαλλί, WFK, μαλλί

ο Φαζιος εχει δίκιο - 100pct

Φώτη, αν εγω ειμαι παιχτουρα εσυ εισαι ο John Maclaughlin - α, ναι... Εκείνο παλι, το της προχωρημένης ηλικίας, δεν με άρεσε καθόλου...

Τάκη θα τα πουμε...

Ουφ... Τα 'πα κ´ησυχασα

cigaret13 είπε:
Είμαι..... 8)  Δεν είπες όμως ποιό σου άρεσε περισσότερο;
Στην ταμπλέτα το dry

Θα τα ακουσω πρωι δυνατά στα monitor και θασπω... Τωρα κοιμάται το μωρό στο διπλανό διαμέρισμα και λεω να μην το ανησυχήσω με 80τιλες

Έχω φάει ένα κόλλημα με Jethro τον τελευταίο καιρό.Έχει κι ένα live τους στην Πράγα 29 Ιανουαρίου... ::) ;D

Dinosp είπε:
Τωρα κοιμάται το μωρό στο διπλανό διαμέρισμα και λεω να μην το ανησυχήσω με 80τιλες
Εγγονάκι...; Από γιό ή κόρη; Τυχερέ που τους έχεις δίπλα....!  ;) ;D

samy paraga είπε:
Μη παιδεύεσαι και μη καις gb  στου ίνδερνετ, άστο σε μας  ;D ;D ;D

Χασπί (που λεν και στη σαλονίκη  ;D).Ο Παραγκόβιος ανέβασε κομμάτι της προκοπής.Το συμβάν συν την απόκρυψη του Θ1 απ'τη σελήνη σήμερις,ήταν τα συγκλονιστικότερα γεγονότα της τελευταίας 5ετίας  ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Ν'ακουσουμε και κατι φρεσκο... (2009)
Πρεπει να εισαι πανω απο 20 εσυ. Για τα μικρα αν δεν ειναι τραγουδι του μηνα ειναι ηδη παλιο. Αν ειναι του 14, εχει αραχνες, αν ειναι πιο παλιο απλα δεν ειναι μουσικη.  :P

βρήκα από ποιόν έκλεψε τα φωνητικά ο Lenny Kravitz  :D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back