Τι μουσική ακούτε τώρα;

Αυτό για τα αξιότιμα μέλη που σε διπλανό "νήμα" ονειρεύονται τα κούτσουρα των... ονείρων τους 😎 😄
Δικό σας...

Στο repeat. Τι ωραία πράγματα γίνονται!

Και αυτή αλλά και η προηγούμενη κοπέλα που ανάρτησες έχουν πολύ ιδιαίτερες φωνές... Αν τις ξέρεις προσωπικά πες τους να ασχοληθούν με το λαϊκό, ότι έτσι είπε ο Άγιος πες τους

Last edited:
Μάλιστα... μάλιστα... κάτι μάθαμε λοιπόν σήμερα χάρις στον @Άγιος
Σήμερα (χθες δηλαδή) τους άκουσα για πρώτη φορά και χωρίς να είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει, υπηρετούν το στιλ με τεράστια συνέπεια. Ότι άκουσα μου άρεσε πάρα πολύ. Θα τους "ξεψαχνίσω".

Και αυτή αλλά και η προηγούμενη κοπέλα που ανάρτησες έχουν πολύ ιδιαίτερες φωνές... Αν τις ξέρεις προσωπικά πες τους να ασχοληθούν με το λαϊκό, ότι έτσι είπε ο Άγιος πες τους
Ποιες; Η Εύη Χασαπίδου των Echo Tattoo? Μια από τις καλύτερες indie rock και όχι μόνο φωνές που πέρασαν από την Ελλάδα;
Και η Χριστίνα Ψύχα ? Που έχει εδώ και χρόνια τη δική της καριέρα και συνθέσεις, και ιδιαίτερη jazz-κλασικίζουσα-παραδοσιακή καλλιτεχνική ταυτότητα;

Δε νομίζω...!!!

Ποιες; Η Εύη Χασαπίδου των Echo Tattoo? Μια από τις καλύτερες indie rock και όχι μόνο φωνές που πέρασαν από την Ελλάδα;
Και η Χριστίνα Ψύχα ? Που έχει εδώ και χρόνια τη δική της καριέρα και συνθέσεις, και ιδιαίτερη jazz-κλασικίζουσα-παραδοσιακή καλλιτεχνική ταυτότητα;

Δε νομίζω...!!!
Αυτές και τη Χατζηφραγκέτα λέω. Το ότι δεν τις ξέρει κανείς είναι εξαιτίας του είδους του τραγουδιού που επέλεξαν να υπηρετούν, αλλιώς θα τις ξέραμε γιατί έχουν φωνές...

Το ότι δεν τις ξέρει κανείς είναι εξαιτίας του είδους του τραγουδιού που επέλεξαν να υπηρετούν, αλλιώς θα τις ξέραμε γιατί έχουν φωνές...

Δεν πειράζει, τις ξέρουν αυτοί που πρέπει και που τις θεωρούν σημαντικές. Και ούτε λίγοι είναι...
Δεν είναι για όλους όλα. Κι εγώ επίσης, δεν εχω ιδέα για είδη και κουλτούρες που δεν με αφορούν αισθητικά ή καλλιτεχνικά. Δεν θα πω όμως ποτέ ότι "δεν τους ξέρει κανείς" αυτους τους καλλιτέχνες έτσι αυθαίρετα ή για να υποβιβάσω κάτι που (πραγματικά θεωρώ υποδεέστερο και) δεν με αφορά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back